Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Pełna pamięć karty graficznej .

  1. #1
    Łowczy
    Dołączył
    May 2012
    Postów
    100
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Pełna pamięć karty graficznej .

    Witam , po parunastu miesiącach zachciało mi się pograć ponownie w Total Wary . W między czasie zmieniłem sprzęt , więc stwierdziłem że na nowym pewnie będzie mi się świetnie grało .Ustawiając grafikę zauważyłem że gra pokazuje że moja karta graficzna ma 3 gb pamięci podczas kiedy ma 6 . I Attila i Rome 2 tak pokazują ( shoguna nie instalowałem ale pewnie jest tak samo ) , przyczyną jest to że to jest max pamięć graficzna jaką te gry obsługują ? A moje w czym innym leży problem . Dołączam screena :
    https://www.morele.net/karta-graficz...oc-6gd-974808/ <- moja grafa 20171007190017_1.jpg

  2. #2
    Wielki Inkwizytor Awatar Pampa
    Dołączył
    Aug 2009
    Postów
    5 596
    Tournaments Joined
    4
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    90
    Otrzymał 303 podziękowań w 216 postach
    Widzi tam po prawej ,,brak limitu pamięci wideo"? Zaznaczy. Ale, 1060 to jest szrot, także bym nie swirowal z ustaiweniami.

  3. #3
    Cześnik Awatar Bartolomeo
    Dołączył
    Dec 2015
    Postów
    280
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 55 podziękowań w 37 postach
    Warscape to szrot :-)

    https://www.purepc.pl/karty_graficzn...nych?page=0,20

    1060 to całkiem dobra karta
    Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
    Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?
    Richard Dawkins – Bóg urojony

  4. #4
    Łowczy
    Dołączył
    May 2012
    Postów
    100
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Nie każdego stać na komputer za 10 tyś. mój był składany na początku roku w przedziale 4200 . Wtedy wszyscy polecali praktycznie tylko tą grafikę .
    ps. Dzięki za odpowiedź , ale jak zaznaczę tę opcję nie wzrasta ilość pokazywanej pamięci , ale skoro tak mi polecasz zrobić to chyba działa .

  5. #5
    Wielki Inkwizytor Awatar Pampa
    Dołączył
    Aug 2009
    Postów
    5 596
    Tournaments Joined
    4
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    90
    Otrzymał 303 podziękowań w 216 postach
    Ja mam inną definicję na ,,dobra karta". 1060 to budżetowa wersja 10. Nie mówię, że każdego jest stać, ale zeby5 tez5 nie oczekiwać cudów.

  6. #6
    Cześnik Awatar Bartolomeo
    Dołączył
    Dec 2015
    Postów
    280
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    56
    Otrzymał 55 podziękowań w 37 postach
    @Pampa

    http://pclab.pl/art70607-26.html

    https://www.purepc.pl/karty_graficzn...nych?page=0,14

    ta karta ma porównywalne osiągi do 980 tki , wiec naprawde nie wiem co chcesz od niej :-)

    Jeśli można spokojnie pograć we wszystkie nowe wymagające tytuły takie jak Wiesiek ,Battlefield 1, ROTR to chyba nie jest tak zle ?
    Czy nie starczy, że ogród jest piękny?
    Czy muszą w nim jeszcze mieszkać wróżki?
    Richard Dawkins – Bóg urojony

  7. #7
    Łowczy
    Dołączył
    May 2012
    Postów
    100
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Wszystkie te tytuły ogrywałem a battlefielda ogrywam na maksymalnych ustawieniach + bf1 nagrywam rozgrywki sieciowe dla mojego klanu

  8. #8
    Łowczy
    Dołączył
    May 2012
    Postów
    100
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    można zamykać

  9. #9
    Chłop
    Dołączył
    Oct 2017
    Postów
    1
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    widocZnie coś Ci obciąża karte graficzną

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •