Na takie zagranie bierze się okręty bardzo szybkie z dopalaczem w postaci kotłówZamieszczone przez roman zabawa
Na takie zagranie bierze się okręty bardzo szybkie z dopalaczem w postaci kotłówZamieszczone przez roman zabawa
I ogląda widowiskowe eksplozje swoich okrętów?
Tak ten kto idzie na pałę a np: pancerny okręt może wieleZamieszczone przez roman zabawa
Skąd założenie, że "naprawiający" nie będzie miał go w składzie?
dlatego nie zakazywałbym napraw.
nawet jak kadłub naprawi liczby dział nie zwiększy więc co mu po kajaku z 15/100 działami?
fajnie rozwiązali problem kul łańcuchowych mają zasięg 350 i przestają być główną bornią
Tutaj dotykasz drugiego problemu i chyba ważniejszego... Bo uszkodzenia mogą dotyczyć dział, a mogą tylko burt. Postrzelasz się z kajaczkiem, uszkodzisz mu burty, a on Tobie zdejmie działa. Po naprawie nie będziecie mieli już tych samych okrętów, a poza bugami zdaje się nie można wybierać co niszczyć 8-)
W każdym razie przy dwóch asekurantach bitwa może trwać baaaaardzo długo.
wiem że nie można wybierać ale już widze te posty:
a: bo on w 38 minucie 15 sekundzie meczu przez 7s naprawiał okręt widziałem to więc ja wygrałem mecz mimo że zostało mu 4 okręty
B: nie, nie naprawiałem
a: widziałem
b: nazywasz mnie kłamcą?
a: tak i cheaterem
b: jesteś głupi
a: a ty noob
itd itd
więc lepiej pozwolić na to. Zresztą jak komuś zostanie kilka dział to i tak nie zatopi okrętu bo z 10 w takiego kolosa 122 działowego to może strzelać do końca świata a jedna salwa z polowy dział na burcie czyli z 30 potrafi ładnie zmnienić kolor burt
Printscreeny nic nie pokazują?
zagrałem trochę bitew morskich i nie wiem czy to moje odczucie ale te burty po naprawie są dużo mniej trwałe niż początkowe. Tak jak na początku trochę trzeba nastrzelać żeby kolor zmieniły tak po naprawach 2-3 salwy i już widać efekt