Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Problem z uruchomieniem Medievala na nowych kartach Nvidia

  1. #1
    Chłop
    Dołączył
    Aug 2009
    Postów
    9
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Problem z uruchomieniem Medievala na nowych kartach Nvidia

    Wiem, że jest już oddzielny temat odnośnie pomocy technicznej, ale trzeba go całego przekopać, aby się czegoś dowiedzieć.

    Jak wiele osób posiadam nową kartę i system operacyjny Windows 7. Na takim sprzęcie jak wielu wie Medieval wyrzuca do pulpitu zaraz po włączeniu gry. Znalazłem rozwiązanie tego problemu w sieci i chciałem się nim podzielić.

    Wystarczy podmienić pliki zawarte w tym archiwum z oryginalnymi i problem znika.
    Kopiujemy oba pliki do katalogu: Medieval\campmap\buttons

    Pliki w załączniku.

  2. #2
    Gość

    Re: Problem z uruchomieniem Medievala na nowych kartach Nvidia

    Cytat Zamieszczone przez Samar
    Wiem, że jest już oddzielny temat odnośnie pomocy technicznej, ale trzeba go całego przekopać, aby się czegoś dowiedzieć.

    Jak wiele osób posiadam nową kartę i system operacyjny Windows 7. Na takim sprzęcie jak wielu wie Medieval wyrzuca do pulpitu zaraz po włączeniu gry. Znalazłem rozwiązanie tego problemu w sieci i chciałem się nim podzielić.

    Wystarczy podmienić pliki zawarte w tym archiwum z oryginalnymi i problem znika.
    Kopiujemy oba pliki do katalogu: Medieval\campmap\buttons

    Pliki w załączniku.
    Pięknie Wielkie dzięki za pomoc. Ja ma XP- ka i większość problemów mnie nie dotyka i kartę mam bardzo mocną ale już starą więc i to odpada, ale dużo osób ma z tym problemy. Co do przekopywania się przez temat, cóż wyszukiwarka forumowa ma być w przyszłości "podrasowana" będzie łatwiej

  3. #3
    Cześnik
    Dołączył
    Nov 2009
    Postów
    219
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Re: Problem z uruchomieniem Medievala na nowych kartach Nvidia

    Niestety archiwum jest uszkodzone.
    Ma ktoś inny link
    Pzdr.
    GREGORUS REMBELUS MAXIMUS MAGNUS

    http://www.dobroni.pl - portal historii ożywionej
    http://www.kretson.dobroni.pl - mój blog

  4. #4
    Wojski
    Dołączył
    Dec 2010
    Postów
    64
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście

    Re: Problem z uruchomieniem Medievala na nowych kartach Nvidia

    Wrzucasz do katalogu z grą i rozpakowujesz. Jakby załącznik się źle ściągał to spróbuj tutaj: http://www.gamefront.com/files/20512034 ... TD_Fix_zip

  5. #5
    Podkomorzy
    Dołączył
    Sep 2009
    Postów
    1 557
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    9
    Otrzymał 24 podziękowań w 19 postach
    Nie działa. Mozna jeszcze podac jakis inny link?

  6. #6
    Chłop
    Dołączył
    Apr 2015
    Postów
    1
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Witam,
    mam złotą edycję medieval i shoguna. Win 8.1 karta gf 840m, bez problemu zainstaluje shoguna i można grać. Medieval podczas instalacji nie żąda nr seryjnego, a po instalacji otwiera się i po chwili wywala z błędem, wspomniany wyżej fix z zamianą plików nie pomaga

Podobne wątki

  1. Expanded Japan mod (39 nowych regionów i 31 nowych frakcji)
    By Ensis in forum Mody uzupełniające
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 12-09-2013, 19:45
  2. Problem z instalacją Kingdoms po przeniesieniu Medievala
    By Hertaos in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 22-07-2013, 20:38
  3. Problem z uruchomieniem Third Age
    By PakoThugLife in forum Third Age
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 11-11-2012, 18:28
  4. Problem z uruchomieniem E:TW
    By Smoczek in forum Warsztat rusznikarza (Empire: TW - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 20
    Ostatni post / autor: 03-01-2012, 16:17
  5. Problem z uruchomieniem
    By Leance in forum Warsztat rusznikarza (Empire: TW - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 07-12-2009, 22:40

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •