Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Szkolenie jednostek a zabawa z kodami

  1. #1
    Chłop
    Dołączył
    Apr 2011
    Postów
    2
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Szkolenie jednostek a zabawa z kodami

    Witam;

    Może ktoś wie w czym problem i jak go rozwiązać.

    Mam Medieval TW złotą edycję (PL) i przy zabawie z kodami, mogę szkoliś topowe jednostki dopiero po wejściu w odpowiedni okres w grze...
    Czym to jest spowodowane?

    Jak dawno temu grałem na angielskojęzycznej wersji tej gierki to nie było problemów i po wybudowaniu właściwych budynków można było z miejsca szklić np gotyków itp.

    ktoś coś pomoże - bo chciałem się pobawić

  2. #2
    Chłop
    Dołączył
    Sep 2009
    Postów
    41
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Re: Szkolenie jednostek a zabawa z kodami

    w złotej edycji wprowadzili drobną zmianę że niektóre jednostki można dopiero od pewnych lat szkolić jak np kuszników po 1200(nie pamiętam dokładnej daty) albo pikinierów od chyba 1320. w podstawce nie były tego.

  3. #3
    Podkomorzy Awatar Bronti
    Dołączył
    Aug 2009
    Lokalizacja
    Susz
    Postów
    1 513
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    243
    Otrzymał 113 podziękowań w 76 postach

    Re: Szkolenie jednostek a zabawa z kodami

    Zgadza się w podstawce tego nie było. Tam wszystko zależało od tego jakie posiadamy budynki. W VI musimy jeszcze osiągnąć odpowiednią datę ( Medieval jest podzielony na trzy okresy - początek, pełnia, schyłek)

    od 1320 roku zaczyna się schyłek a pełna bodajże od 1205. Nie pamiętam dokładnie w tej chwili

  4. #4
    Chłop
    Dołączył
    Jan 2012
    Postów
    1
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Re: Szkolenie jednostek a zabawa z kodami

    Witam, prosze o pomoc. Po wpisaniu kodu ".badgerbunny." owszem mam dostepne wszystkie budynki i jednostki...ale co z tego jesli nie moge ich szkolić(jednostki...np Krzyżaków)...Gram oczywiście Polakami w każdej z 3 dostępnych ram czasowych.Czy jest jakaś możliwość żeby sie pobawić?

  5. #5
    Chłop
    Dołączył
    Nov 2015
    Postów
    1
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Aby szkolić daną jednostkę musisz posiadać odpowiednie budynki do jej szkolenia. Więc jeśli chcesz mieć Krzyżaków proponuje najpierw na maxa rozbudować budynki, a dopiero potem zająć się jednostkami

Podobne wątki

  1. Kim jestem ? - Zabawa forumowa
    By Adixis in forum Gród
    Odpowiedzi: 189
    Ostatni post / autor: 28-02-2014, 14:18
  2. Zabawa w multiplayer - turowy tryb ekonomiczny
    By filek in forum Castra Romana (Rome: TW, BI - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 22-06-2011, 22:29
  3. Szkolenie
    By Czynczyl in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 21-01-2011, 15:50
  4. Zabawa z muzyka (MTW:2)
    By Secret_Matrix in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 29-05-2010, 01:43
  5. Zabawa w plikach
    By Bonc in forum Castra Romana (Rome: TW, BI - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 15-01-2010, 15:24

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •