Pokaż wyniki od 1 do 3 z 3

Wątek: Kampania w Medieval (PROBLEM)

  1. #1
    Wojski
    Dołączył
    Aug 2011
    Lokalizacja
    Najczęściej szkoła
    Postów
    50
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Kampania w Medieval (PROBLEM)

    W grze medieval total war nie chce się włączyć kampania. Nie wiem dlaczego wywala mnie do windowsa.
    SHOGUN (problem na win 7) + mongol
    MEDIEVAL (spoko) + viking
    ROME (klimatyczne) + barbarian + alexander
    MEDIEVAL 2 (świetne) + kingdoms
    EMPIRE (duży potencjał i bardzo wciągająca)
    NAPOLEON (dobra kampania)
    SHOGUN 2 (nie grałem)
    ROME 2 (wiąże wielkie nadzieje)
    Starcraft total war (premiera 2099)

  2. #2
    Szambelan Awatar Kot
    Dołączył
    Jul 2011
    Postów
    3 071
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    13
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach

    Re: Kampania w Medieval (PROBLEM)

    Ściągnij plik naprawiający:
    http://www.youtube.com/watch?v=3DTC7dbyGFQ

  3. #3
    Chłop
    Dołączył
    Jun 2012
    Postów
    2
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Re: Kampania w Medieval (PROBLEM)

    Ja mam podobny problem. Jak sobie gram i gram nagle 1 bitwę stoczę potem 2 a pochwili wywala mnie do windowsa

Podobne wątki

  1. Problem z kampanią
    By Ubootek in forum Jo (Shogun 2 - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 03-09-2015, 06:10
  2. Problem z Medieval II Total War
    By lordsith18 in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 14-02-2011, 11:52
  3. Problem z kampanią
    By PanKoneser in forum Castra Romana (Rome: TW, BI - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 20-03-2010, 21:01
  4. Kampania Egipska, problem.
    By Piotruś Oprawca in forum Komenda uzupełnień (Napoleon: TW - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 28-02-2010, 23:15

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •