Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Medieval i Shogun

  1. #1
    Wojski
    Dołączył
    Aug 2011
    Lokalizacja
    Najczęściej szkoła
    Postów
    50
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Medieval i Shogun

    Ostatnio je kupiłem je w złotej edycji. Dlaczego stare gry nie działają na nowych komputerach?
    SHOGUN (problem na win 7) + mongol
    MEDIEVAL (spoko) + viking
    ROME (klimatyczne) + barbarian + alexander
    MEDIEVAL 2 (świetne) + kingdoms
    EMPIRE (duży potencjał i bardzo wciągająca)
    NAPOLEON (dobra kampania)
    SHOGUN 2 (nie grałem)
    ROME 2 (wiąże wielkie nadzieje)
    Starcraft total war (premiera 2099)

  2. #2
    Krwawy Kardynał Awatar Samick
    Dołączył
    Oct 2010
    Postów
    5 929
    Tournaments Joined
    9
    Tournaments Won
    1
    Podziękował
    190
    Otrzymał 423 podziękowań w 260 postach

    Re: Medieval i Shogun

    Napisz lepiej gdzie kupiłeś, bo szukam od dłuższego czasu i znaleźć nie mogę. ;/

    A czemu nie działają? Przede wszystkim nowe karty graficzne i rozwiązania z nimi idące. Jednocześnie rozwój systemów operacyjnych takich jak Windows Vista czy 7.



  3. #3
    Szambelan Awatar Kot
    Dołączył
    Jul 2011
    Postów
    3 071
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    13
    Otrzymał 15 podziękowań w 10 postach

    Re: Medieval i Shogun

    Do odpalenia gry słyszałem że trzeba zainstalować jakieś stare sterowniki do nowszych kart.Poszukaj i zobaczymy co będzie

  4. #4
    Łowczy
    Dołączył
    Dec 2010
    Postów
    103
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Re: Medieval i Shogun

    Ja z kolekcji złotej klasyki, zainstalowałem u dziewczyny na lapku (win 7) Shoguna i Medka i smigają aż miło także bradziej chyba parametry urządzenia (grafika) mają niemiły wpływ na te starsze wiekowo gry niż system. Mi na moim lapku (winXP) w Shogunie nikną karty jednostek podczas bitew

    "Ta bitwa jest już przegrana, ale jest dopiero druga, zdążymy wygrać następną."
    Louis Ch. A. Desaix

  5. #5
    Wojski
    Dołączył
    Aug 2011
    Lokalizacja
    Najczęściej szkoła
    Postów
    50
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Re: Medieval i Shogun

    Kupiłem na allegro i mi na win 7 64-bitowym jednostki są nie pełne widać połowe lub dziury w nich
    SHOGUN (problem na win 7) + mongol
    MEDIEVAL (spoko) + viking
    ROME (klimatyczne) + barbarian + alexander
    MEDIEVAL 2 (świetne) + kingdoms
    EMPIRE (duży potencjał i bardzo wciągająca)
    NAPOLEON (dobra kampania)
    SHOGUN 2 (nie grałem)
    ROME 2 (wiąże wielkie nadzieje)
    Starcraft total war (premiera 2099)

Podobne wątki

  1. Medieval XL - Dyskusja ogólna i Download
    By kruk84 in forum Medieval XL
    Odpowiedzi: 430
    Ostatni post / autor: 02-12-2017, 15:48
  2. Medieval & Shogun na współczesnych kartach grafiki
    By mut in forum Medieval & Viking Invasion
    Odpowiedzi: 13
    Ostatni post / autor: 07-07-2013, 15:48
  3. Medieval II
    By srokaaa in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 22-09-2012, 11:26
  4. Medieval 2 kingdoms
    By HiredBlade in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 14
    Ostatni post / autor: 19-07-2010, 17:01

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •