Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Medieval Total War

  1. #1
    Chłop
    Dołączył
    May 2013
    Postów
    1
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Medieval Total War

    Witam..to mój pierwszy post i oczywiscie wybaczcie ale dotyczy kodów do tej gry..chce się pobawić po eksperymentować z jednostkami,budowlami itp.Gre przeszedłem kiedyś, a teraz sytuacja zmusza mnie do siedzenia w domu a rekonwalescencja jeszcze potrwa..poproszę doradźcie jakie kody i jak to wpisywać.Jakieś pościągałem ale jakby nie działają, głownie chodzi o szkolenie jednostek, niby wpisuje .worksundays. coś tam zadźwięczy kończę ture a dalej czekam za jednostka..doradzcie

  2. #2
    Chłop
    Dołączył
    Apr 2013
    Lokalizacja
    orzeł biały
    Postów
    10
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Re: Medieval Total War

    naciskasz tyldę na klawiaturze i wpisujesz np: na szybką budowę process_cq "nazwa budynku" albo add_money "ilość pieniędzy "
    add_population "nazwa miasta" "ilość populacji" kod na populację
    Przybyłem zobaczyłem i zwyciężyłem

    To nie liczebność wojsk decyduje o naszym zwycięstwie, decyduje o tym nasz duch walki i mądry Generał czyniący go liczebnością.

  3. #3
    Podkomorzy Awatar Bronti
    Dołączył
    Aug 2009
    Lokalizacja
    Susz
    Postów
    1 513
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    243
    Otrzymał 113 podziękowań w 76 postach

    Re: Medieval Total War

    add_population "nazwa miasta" "ilość populacji" kod na populację
    W pierwszym Medievalu nie ma populacji, nie ma miast, są prowincje - szach mat! 8-)

  4. #4
    Wojski
    Dołączył
    Dec 2010
    Postów
    64
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście

    Re: Medieval Total War

    Kody powinny działać. Przetestuj najpierw te działające natychmiast jak np. odsłaniający całą mapę ".matteosartori.". Kod na przyspieszenie budowy działa ale trzeba skończyć turę. Dopiero wtedy zauważysz efekt. Można też dodać do skrótu uruchamiającego parametr "-ian" (coś ala debug mode), który pozwoli Ci na różne ciekawe chwyty jak np. przełączanie się pomiędzy frakcjami.

  5. #5
    Cześnik
    Dołączył
    Jan 2013
    Lokalizacja
    Bydgoszcz
    Postów
    299
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 2 podziękowań w 2 postach

    Re: Medieval Total War

    Jak masz orginała z pudełkiem to z tyłu książeczki będą pisać.
    "Ilość jest jakością samą w sobie" - Józef Stalin
    "Śmierć jednostki to tragedia śmierć milionów to czysta statystyka" - Józef Stalin

  6. #6
    Chłop
    Dołączył
    Aug 2013
    Postów
    3
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach

    Re: Medieval Total War

    racja z tyłu książeczki wszystko będzie pisać, tylko musisz mieć orginała?

  7. #7
    Wojski
    Dołączył
    Dec 2010
    Postów
    64
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 1 podziękowanie w 1 poście

    Re: Medieval Total War

    Po 1. Z tyłu książeczki "będzie napisane".
    po 2. Książeczka może być udostępniona za free np. w pdf i wtedy można ją czytać w ogóle nie posiadając gry.
    po 3. krolendrju jest kobietą !?

    Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać.


    ********************
    Nie przejmować się trollami, przechodzić obok. Nie drażnić, nie karmić.
    Samick

Podobne wątki

  1. Medieval - Total War XL 3.0
    By X71 in forum Cech grodu MTW i VI
    Odpowiedzi: 34
    Ostatni post / autor: 07-02-2016, 19:38
  2. medieval 2 total war
    By ZakusPL in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 23-08-2013, 15:49
  3. Medieval II total war
    By krystian9422 in forum Medieval II
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 07-01-2012, 16:44
  4. Problem z Medieval II Total War
    By lordsith18 in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 14-02-2011, 11:52

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •