Strona 32 z 34 PierwszyPierwszy ... 223031323334 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 311 do 320 z 331

Wątek: Szybka pomoc - GRA

  1. #311
    Asuryan
    Gość
    Durfey, spróbuj przełączyć na angielską wersję językową.

  2. #312
    Chłop
    Dołączył
    Mar 2016
    Postów
    5
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    0
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Ok spróbuje, ale jak to zrobić w sumie zmienić język ? Muszę przeinstalować?

  3. #313
    Asuryan
    Gość
    Prawy przycisk na nazwie gry w bibliotece steam/właściwosci/język... ale wcześniej sprawdź sobie spójność plików, bo tego pewno też nie robiłeś - właściwości/pliki lokalne/sprawdzenie spójności plików

  4. #314
    Moderatorzy Globalni
    Dołączył
    Dec 2011
    Lokalizacja
    Mazowieckie
    Postów
    132
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    13
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Witajcie.

    Ja mam pytanie, jak włączyć napisy w Intro głównym Cezara? Film leci, ale napisów nie ma.
    Nigdzie nie znalazłem odpowiedzi na pytanie, zatem zamieszczam je tu i proszę o pomoc.

  5. #315
    Asuryan
    Gość
    Opcje - Dźwięk - zaznacz "pokaż napisy" (Options - Sound - Show Subtitles).

    Przeniosłem post do bardziej odpowiedniego tematu i działu.

  6. Użytkownicy którzy uznali post Asuryan za przydatny:


  7. #316
    Moderatorzy Globalni
    Dołączył
    Dec 2011
    Lokalizacja
    Mazowieckie
    Postów
    132
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    13
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Dziękuje za pomoc z postem.
    Mam zaznaczone napisy, ale one działają tylko w podstawce.
    Jak zrobić żeby działały także w dodatku?

  8. #317
    Asuryan
    Gość
    Sprawdź spójność plików w steam, mi działają w intrze każdej kampanii.

  9. #318
    Moderatorzy Globalni
    Dołączył
    Dec 2011
    Lokalizacja
    Mazowieckie
    Postów
    132
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    13
    Otrzymał 5 podziękowań w 5 postach
    Pliki są spójne, ale napisów nie ma.
    Ma może ktoś inny pomysł, jak je włączyć?

  10. #319
    Cześnik
    Dołączył
    Sep 2014
    Lokalizacja
    Wrocław
    Postów
    208
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    46
    Otrzymał 25 podziękowań w 19 postach
    Nie wiem czy to sprawa techniczna, ale od jakiegoś czasu nie mogę łączyć niepełnych jednostek w ustawieniach skrót to dalej Ctrl M... wciaskam i nic, zmieniam na coś innego i dalej nic... czy CA kiedyś wyłączyła tą opcję? Czy to tylko ja tak mam?

  11. #320
    Asuryan
    Gość
    Dziwne, mi z piątku na sobotę działało w imperialnej kampanii Co-Op. Oczywiście musisz mieć zaznaczone jednostki które chcesz połączyć przed wciśnięciem Ctrl M - i mogą się one różnić jedynie poziomem doświadczenia (czyli muszą być tego samego rodzaju i także mieć taki sam poziom broni/zbroi/etc).

Strona 32 z 34 PierwszyPierwszy ... 223031323334 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Szybka pomoc - STEAM
    By voitek in forum Magistratum (Rome II - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 175
    Ostatni post / autor: 17-06-2017, 12:30
  2. Szybka pomoc
    By Kyuzo in forum Jo (Shogun 2 - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 391
    Ostatni post / autor: 27-09-2016, 23:35
  3. Nie mogę uruchomić proszę o szybką pomoc
    By dom133 in forum Magistratum (Rome II - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 08-09-2013, 20:20
  4. Błąd Data_0.pack proszę o szybką pomoc ;-)
    By gisiu512 in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 03-08-2010, 18:31

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •