Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718
Pokaż wyniki od 171 do 177 z 177

Wątek: Szybka pomoc - STEAM

  1. #171
    Chłop Awatar gustaw76
    Dołączył
    Apr 2015
    Postów
    19
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    5
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Panowie jak wyłączyć zrzuty ekranowe w steam, gra po włączeniu cały czas robi zrzuty!

    pomocy!!!

  2. #172
    Asuryan
    Gość
    Zrzut ekranu domyślnie ustawiony jest pod F12. Wyczyść klawiaturę (wygląda na to że zblokował Ci się ten klawisz) lub zmień w opcjach steam domyślne ustawienie zrzutów ekranu pod inny klawisz.

  3. Użytkownicy którzy uznali post Asuryan za przydatny:


  4. #173
    Chłop Awatar gustaw76
    Dołączył
    Apr 2015
    Postów
    19
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    5
    Otrzymał 0 podziękowań w 0 postach
    Asuryan, już znalazłem przyczynę uszkodzona mysz bezprzewodowa, pod wieczór to nawet laptop zaczął wariować ( odpalał w Biosie, touchpad przestał działać, wyszukiwarka sama zmieniała otwarte strony) myślałem że to jakiś wirus!!! Pomysleć że to wszystko przez gryzonia

    dzięki za odpowiedz i pozdrawiam

  5. #174
    Podstoli Awatar GRUHA
    Dołączył
    Jan 2011
    Postów
    391
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    15
    Otrzymał 6 podziękowań w 6 postach
    Chyba dobry temat/dział

    Nie moge zmienic jezyka w R2 na angielski. Zmienilem w steam, w wlasciwosciach gry oraz nawet samego steam na angielski nic. Zmienilem nawet na francuski, tez lipa. Sciaga niby pliki ale odpalam i jest po polsku ale bez PL znaków. Potrzebuje bardzo by mi działały opisu w DeI całe po angielsku, jakies pomysly ? ktos cos? jak to naprawic by miec r2 po angielksu ~~
    - Jesteś.. - Tak szaleńcem -Więc.. -Nie, nie zabije cie, tylko bede się tobą bawił jak dziecko zabawką odrywając każdą cześć i czerpał z tego wielką przyjemność

    Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
    Arnaud Amaury

  6. #175
    Asuryan
    Gość
    Wywal może pliki R2 z partycji C (ten folder w którym między innymi są savy jak i wszelkie inne ustawienia gry). Dopiero po tym zrób zmianę języka.

  7. #176
    Podstoli Awatar GRUHA
    Dołączył
    Jan 2011
    Postów
    391
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    15
    Otrzymał 6 podziękowań w 6 postach
    mialem polski, usunalem pliki, dalem angielski, uruchomilem, jest polski..

    wyglada to tak jak by sciagało zawsze paczke z polskim tekstami ~~

    zmienilem nawet serwer pobierania, usunalem pliki jezykowe spojnosc gry sciaglo usuniete pliki i nadal po polsku... chore



    edit milion

    UDAŁO SIE!

    Dzięki temu : http://forum.totalwar.org.pl/showthr...tal-War-Rome-2

    Pozmianialem miejsce pobierania, usuwalem pliki w folderu gry angielskie "en" i po zmianie w steam na angielski udalo sie i jest po angielsku gra
    Ostatnio edytowane przez GRUHA ; 17-06-2017 o 12:11
    - Jesteś.. - Tak szaleńcem -Więc.. -Nie, nie zabije cie, tylko bede się tobą bawił jak dziecko zabawką odrywając każdą cześć i czerpał z tego wielką przyjemność

    Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
    Arnaud Amaury

  8. #177
    Szambelan
    Dołączył
    May 2010
    Postów
    3 984
    Tournaments Joined
    0
    Tournaments Won
    0
    Podziękował
    798
    Otrzymał 782 podziękowań w 478 postach
    Hej. Mam następujący problem: zainstalowałem steam i grę na laptopie ze zintegrowaną kartą Intel. Kiedy odpalam Launcher Rome 2 to pojawia mi się ikona Launchera na pasku, ale nie pojawia się na ekranie sam Launcher. Myślałem że to kwestia karty i że gra nie pójdzie, ale dzisiaj udało mi się ją odpalić i rozegrałem bitwę multi. Niestety kolejne odpalenie nie wychodzi. Zauważyłem że na ekranie przesuwając myszkę pojawia się gdzieniegdzie łapka i po kliknięciu otwiera mi się a to strona internetowa Thrones of Britain, a to twitch total war. Czyli jakbym miał Launchera ale niewidocznego. Natomiast nie byłem w stanie wyklikać odpalenia gry.

    Znalazłem w historycznym temacie w Attili. Zadziałało.

    Cytat Zamieszczone przez St_Atheist Zobacz posta
    Ok... obszedłem ten problem. Okazuje się, że to Launcher powodował błędy. Wykonałem kroki jak poniżej:

    Some game files may need to be renamed to allow this game to launch on your system.

    Browse to C:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Total War Rome II (Or the location where you installed Steam)

    Locate the Rome2.exe, then copy and paste it into the launcher folder.

    Rename Launcher.exe to Launcher_old.exe.

    Then, rename Rome2.exe to Launcher

    ^ it will now be the launcher.exe

    Now, launch Steam and attempt to launch the Rome2 from the Steam games list.
    Ostatnio edytowane przez Pirx ; 05-04-2018 o 09:06

  9. Użytkownicy którzy uznali post Pirx za przydatny:


Strona 18 z 18 PierwszyPierwszy ... 8161718

Podobne wątki

  1. Szybka pomoc
    By Kyuzo in forum Jo (Shogun 2 - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 393
    Ostatni post / autor: 19-02-2018, 19:30
  2. Szybka pomoc - GRA
    By voitek in forum Magistratum (Rome II - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 330
    Ostatni post / autor: 11-12-2017, 20:27
  3. Nie mogę uruchomić proszę o szybką pomoc
    By dom133 in forum Magistratum (Rome II - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 2
    Ostatni post / autor: 08-09-2013, 19:20
  4. Błąd Data_0.pack proszę o szybką pomoc ;-)
    By gisiu512 in forum Podzamcze (MTW II, Kingdoms - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 17
    Ostatni post / autor: 03-08-2010, 17:31
  5. Proszę o pomoc -STEAM
    By smikers in forum Warsztat rusznikarza (Empire: TW - pomoc techniczna)
    Odpowiedzi: 1
    Ostatni post / autor: 23-11-2009, 15:15

Uprawnienia umieszczania postów

  • Nie możesz zakładać nowych tematów
  • Nie możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •