Ja czekam juz jakieś pół godziny, a gg albo jest rozwalone albo cie nie ma
Ja czekam juz jakieś pół godziny, a gg albo jest rozwalone albo cie nie ma
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.
Pomimo problemów technicznych udało się rozegrać mecz
Seba(Rzym zach.) Mistrzu(Burgundowie) 1:0
Seba(Frankowie) Mistrzu(Rzym zach.) 2:0
Seba(Celtowie) Mistrzu(Rzym wsch.) 3:0
Dzięki za gry i gratuluje 4 miejsca
Dziękuje też organizatorom i wszystkim za wspaniałe mecze .
Liczę że niedługo to powtórzymy
Niestety potwierdzam. Była to w ogóle moja pierwsza przygoda na multi w romie i 4 miejsce wśród bardzo doświadczonych graczy to całkiem spory sukces, szkoda tylko że nie ma banerka za 4 miejsce , chyba że ktoś bedzie tak miły że mi zrobi nieoficjalny
Szukasz mocnej i wyluzowanej ekipy do gry w Total Wary? Zapraszam do SUNTZU! Napisz do mnie na steam.
Odwiedź nasz kanał na YouTubie jeśli chcesz obejrzeć emocjonujące bitwy z Total Warów na najwyższym poziomie lub luźne zabawne materiały z udziałem naszych klanowiczów.
Działacz i główny koordynator polskiej sceny multiplayer w Arenie Polskiej Społeczności Klanowej. Organizator Piątków z Areną co tydzień od 20:00.