-
Szambelan
Pokonane armie
Egipt → Proszę nie ruszać armią która oblegała Jerozolimę (wycofała się do fortu pomiędzy Jerozolimą a Jaffą który teraz jest oblegany) oraz armii która oblegała Kerak (wycofała się do Aqaba)
-
-
Re: Pokonane armie
Turecka armia oblegająca Tarsus pokonana proszę nie ruszać ani nie odbijać oblężenia fortu w którym te nie dobitki się schroniły , oraz proszę nie ruszać Jednostek oblegające fort obok Adany ! Może to będzie nauczka dla Turków którzy ośmielili się wkroczyć na nasze ziemie
-
-
Kolejna Turecka Armia pokonana na Zachodzie proszę nie odbijać oblężenia Fortu ponieważ wszystkie Jednostki zostały pokonane
-
-
Szambelan
Egipt -> Armia Saladyna została pobita i znajduje się teraz pomiędzy dwoma egipskimi fortami
-
-
Szambelan
Egipt → Każda jednostka armii Saladyna oraz fortów na terenie Jaffy została pokonana
-
-
Prosze nie ruszac wszystkich pokonanych jednostek z Anhilvary, został tylko generał z chyba jedna-dwoma jednostka jakichs wlocznikow. reszty prosze nie ruszac.
-
-
-
-
Armia oblegająca moje miasto z Sułtanem Maharajem wycofały się w głąb lądu po przegranej bitwie, wojska obegające dwa moje forty zostały pokonane i wycofały się do miast Anhiury oraz Dharu. Prosze nie ruszać żadnych z tych jednostek. Jedynie Oddziały z generałem Bhajem na wschodzie nie zostały pokonane. W skrócie. Nie ruszać się NICZYM oprócz generała Bhaja... który został zablokowany fortami. Więcej oddziałów nie masz. Nawet na północy.
-
-
Gruzja
Obie armie oblegajace miasta na Krymie zostaly pokonane i wycofaly sie na statki - prosze nie ruszac.
-
-
Szambelan
Co do dwóch tureckich armii oblegających Akkę
1. Armia bezpośrednio oblegająca wycofała się do floty obok Akki - nie ruszać
2. Armia stojąca obok tej bezpośrednio oblegającej no cóż... została doszczętnie zniszczona
-
Uprawnienia umieszczania postów