Powiem Wam, że mod się poprawił jeśli chodzi o wersję True Color. Chciałem jej użyć do preview najnowszego skinpacka, jednak mi nie wychodzi.
Może coś nie tak zrozumiałem po angielsku.
Mógłby ktoś objaśnić jak ustawić wersję True Color?
Powiem Wam, że mod się poprawił jeśli chodzi o wersję True Color. Chciałem jej użyć do preview najnowszego skinpacka, jednak mi nie wychodzi.
Może coś nie tak zrozumiałem po angielsku.
Mógłby ktoś objaśnić jak ustawić wersję True Color?
W pliku settings GEMa ustawiasz wartość 1 przy True Color, jak otworzysz plik to wszystko tam jest opisane i podane. Przypominam, że obecnie FRAPS wyłącza GEMa, screeny robi się printscreenem.
Dzięki. Pokombinuję, bo lepiej będzie się prezentować nowy preview.
Proszę o pomoc, jak mam zainstalować tego moda?
Link z pierwszego posta odsyła na TWC, ale tam nie da się go pobrać i zainstalować zgodnie z instrukcją, bo trzeba się zalogować, a ja nie posiadam tam konta.
Nigdy nie pobierałem modów bezpośrednio ze Steam, tam mogę dać subskrypcje, ale nic się nie pobiera i nie instaluje, jak włączam grę to w managerze widać, że mod jest zaznaczony jako aktywny, ale tak jak pisałem nie działa, bo nic się nie instalowało.
Mod jest niewielki, więc jego pobranie przez steam to dosłownie moment, mogłeś nawet nie zauważyć. Powinien być widoczny w bibliotece - elementy pobierane. Tylko tyle, że faktycznie trzeba też posiadać spakowany instalator z twcenter, o ile dobrze pamiętam. Jak chcesz, to pobiorę ci go i prześlę na maila, ale dopiero wieczorem.
Ok, dzięki nie ma pośpiechu, wysyłam Ci info na priv
Siemka, mam taki problem z GEM, a mianowicie gdy pobrałem i zainstalowałem postępując zgodnie z instrukcją i chciałem odpalić rome'a, naciskam graj i nic sie nie dzieje, gra się nie włącza :| Próbowałem odsubskrybować i dalej nic sie nie dzieję.
Dziel i Rządź
Sprawdź spójność plików po tym jak przerwiesz subskrypcję GEM-a.
Popraw podpis
Zrobiłem tak jak mówisz, sprawdzanie zakończyło się pomyślnie, ale nic ciągle to samo, więc usunąłem i ściągam od nowa
Dziel i Rządź
pobrałem folder gem w ktorym bylo plik DLL common i geminstaler i plik pm no i wrzucilem to do folderu z gra i wlaczyme gem instaler czy cos takiego no i zaczelo dziwnie sie instalowc bo wyskakiwalo ze program przestal dzialac a jak chcialem zamknac ponownie wyskakiwalo wtf czy ten mod zainstalowal sie poprawnie ? nie wiem co on daje czy poprawia plynnosc gry czy jak