Gdzie jest przycisk opuszczenia osady?
Gdzie jest przycisk opuszczenia osady?
Visca el Barca!!!
Ale przejście w tryb hordy czy tylko porzucenie jednej osady?
Porzucenie, chodzi mi o Rzym Zachodni... chce zobaczyć jak to wygląda i ile kasy przynosi a jakoś nie widzę tego przycisku.
Visca el Barca!!!
Powinien być nad murami osady przynajmniej tak jest u barbarzyńców(trzeba na mury najechać tak jak by chciało się naprawić/przebudować,trzecią opcją jest właśnie porzucenie,nad ikonką wyburzenia budynku dokładniej).
Rozgryzł ktoś już wysłanników? Jest coś takiego jak w r2, że można było 2-3 szpiegami sprawić, że armia przeciwnika miała poniżej 50% swojej poprzedniej wartości?
Bo czytając poradnik nie ma chyba już tego u szpiega, są natomiast inne tematy. Czempion co tam ma w tym temacie, ale chyba oddziaływanie słabsze...
Cieszy, że są fajne akcje dla naszych prowincji u wysłanników, ale ciekawe czy użyteczne....
Visca el Barca!!!
Pytanie:
Czy członek rodu po pewnym czasie samoczynnie dorobi się kobity u swego boku, nieszczęśnik
czy trzeba być jego (ich wszystkich) swatką i mu w tym pomóc (czytać: wydać punkty Wpływu na intrygę Szukaj żony)?
I w sumie to samo pytanie tyczy się naszych cór.
Wiecie czy nie?
Na pewno możesz zaoferować córkę innej frakcji, tutaj raczej wpływów nie tracisz...
Visca el Barca!!!
Okey, zgadza się, ale pytam czy postaci rodu sami zdobędą z czasem współmałżonków czy są takimi ofiarami losu, że gdyby w tej kwestii nie ja i moja pomoc a ich punkty Wpływu...
Dobrze widzisz. Nie spotkałem jeszcze ani mniejszej ani większej prowincji.
Jest jakieś zniszczenie prowiantu w umiejętnościach szpiega, ale chyba działa to tylko na wrogi garnizon, a nie armię w polu. Trochę potrwa zanim ogarnę wysłanników - najpierw trzeba zbudować odpowiednie budynki, a potem ich jeszcze wyszkolić.
Mi się jeszcze nawet nie udało z rekrutować żadnego wysłannika.
O córki się nie bój, jak tylko uzyskują pełnoletność to ktoś z sąsiadów się po nią zgłosi. Natomiast wytargować w drugą stronę jest ciężko (wydaje mi się że komp od razu taką żeni u siebie).czy trzeba być jego (ich wszystkich) swatką i mu w tym pomóc (czytać: wydać punkty Wpływu na intrygę Szukaj żony)?
I w sumie to samo pytanie tyczy się naszych cór.
Śmierć to Twoje przeznaczenie.
A poza tym sądzę, że Rzym należy zniszczyć.
KABANOS to taka kiełbaska i zespół muzyczny, oba polecam.
Jeśli nie musisz czegoś zrobić, to nie rób. Ale jeśli już musisz, to zrób to szybko.