Typujemy zwycięzcę turnieju oraz zwycięzcę III miejsca. Zapraszam do dyskusji.
Finał:
Murky : Czeremis
III miejsce:
Szymblok : Pyrrus89
Typujemy zwycięzcę turnieju oraz zwycięzcę III miejsca. Zapraszam do dyskusji.
Finał:
Murky : Czeremis
III miejsce:
Szymblok : Pyrrus89
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo
Ciężko tutaj kogokolwiek wytypować Patrząc na to jak wielkie umiejętności posiadają wszyscy Ci gracze, nie jestem w stanie przewidzieć który z nich wygra.
Spoiler:
Quam dulce et decorum est pro patria mori
Pyrrus vs Szymblok - Nie mam pojęcia. Obaj gracze prezentują wysoki, zbliżony poziom umiejętności.
Czeremis vs Murky - Stawiam na Czeremisa. Murkyego nie znam, a o Czeremce wiem, że jest bardzo dobry (I łatwiej mi będzie powiedzieć, że odpadłem z turnieju po meczu z Mistrzem Polski )
Coś się kończy, coś się zaczyna.
Czeremis.
Si vis pacem, para bellum
Arroyo miała być ankieta ;P
All in Murky, liczę na kogoś nowego
III miejsce Pyrrus, tutaj głos w ciemno ale chyba sympatia wygrała
Spoiler:
III miejsce ciężko wybrać po ostatniej bitwie Pyrrusa zawiodłem się więc stawiam na Szymbloka o ile nie spanikuje
A w finale nie znam obu graczy ale stawiam tak samo jak Kaszanka zapowiada się dobry gracz, swoją droga widzę że nikt się nie bije o niego więc rezerwuje go do SB
Saper. Stworzyłem dwa tematy - jak co ten do zamknięcia, a wszelkie wyniki prosimy o uwzględnianie w obu tematach, które założyłem.
// Gotowe Arroyo. Turek
Ostatnio edytowane przez Turek ; 30-12-2017 o 21:03
Chcesz się czegoś dowiedzieć na temat Warhammer Fantasy, gdy wychodzi Total War: Warhammer, a nie znasz uniwersum? Zajrzyj TUTAJ.
II Miejsce w turnieju Jesień Średniowiecza IV, uczestnik fazy pucharowej w Mistrzostwach Polski Rome II 1vs1.
"Braki w Total War'ach to pół biedy. Gorzej, jeśli ktoś uważa taki stan gry za pełną wersję" ~ Arroyo