Podpiąłem sobie do telefonu i trzeszczenia nie było, przy komputerze mam kilka gniazdek i ten błąd się powtarza na kilku.
Podpiąłem sobie do telefonu i trzeszczenia nie było, przy komputerze mam kilka gniazdek i ten błąd się powtarza na kilku.
Popraw podpis
Mam problem z netem na jednym z kompów.
Na obu kompach działał zawsze net z Multimedii przez wi-fi. Nie włączałem długo drugiego, ale na pierwszym mam problem aktualizacją Steam, więc włączyłem drugi.
Niby wszystko ok. Net połączony, sygnał znakomity. Jednak żadna z przeglądarek (Chrome, Mozilla, Opera) nie uruchami stron www. Restartowałem modem, połączenie, robiłem różne diagnostyki itp. Na drugim kompie jest ok. Także w dwóch smartfonach. Coś blokuje chyba przeglądanie stron. Zapora wyłączona.
Ma ktoś pomysł?
U Ciebie jest bardziej skomplikowana sprawa, miałęm podobnie z tym, że mam jeden komputer. Też sygnał jak z bajki, strony www otwierały się minutami lub w ogóle, jedynie co działało dobrze to filmy na YT. Kombinowałęm różnie a pomogłą interwencja u dostawcy. Zresetowali mi ustawienia i wróciło do normy. Po jakimś czasie powtórka i znowu interwencja u dostawcy, od tego czasu wszystko działa ok.
Byłem spragniony a nie napoiliście mnie...
Wiesz co, udało mi się neta uruchomić. Okazało się, że Vista nie jest obsługiwana przez te przeglądarki od kilku miechów, a nie włączałem w tym czasie tego kompa. Trzeba było w przeglądarkach odznaczyć aktualizacje automatyczne, co je blokowało.
Ostatnio edytowane przez KLAssurbanipal ; 02-12-2017 o 05:54
Taki myczek - elektryczek, ważne, że dałeś rady, zawsze człowieka cieszy jak kłopot z głowy zdejmie. Dla nas cenna nauka.
Byłem spragniony a nie napoiliście mnie...
Po wczorajszej wielkiej aktualizacji Win10 przestał działać mi dźwięk. Sterowniki niby działają poprawnie. Zaktualizowałem sterowniki mimo wszystko w menadżerze urządzeń i nic. Ściągnąłem także instalkę do karty, instalacja także bezskuteczna.
A one nie są jeszcze w wersji beta? Zwykle updaty są we wtorek, także radziłbym cofnąć te aktualizacje i czekać do wtorku.
Kombinowałem bez skutku. Usuwanie i instalowanie na nowo też nie pomaga.