Piner
Redaktor od AAR
Piner
Redaktor od AAR
Nezahualcoyotl
dołączył jako mod Tawerny
Słuchajcie, ktoś chce być w załodze - nie wymagamy dużo (choć raz w tygodniu spełnić swoje obowiązki), a tu zgłosili się ludzie, którzy od kilku miesięcy nie wyłożyli nawet minuty na to forum. Chcemy kogoś konkretnego, z pasją.
Nastąpiła duża aktualizacja ekipy:
Główny Administrator forum
Lord Legionista
Redaktor naczelny
KLAssurbanipal
Twórcy wideo
tuff_gru
Seigo Nakanoi
Moderacja globalna
Nezahualcoyotl
william/kaszanka
Chaak
Moderacja lokalna
Cysorz - Medieval & Viking Invasion, Medieval II: Total War, Napoleon: Total War, Rome: Total War, Strefa Gier Jednoosobowych (Single Player), Three Kingdoms: Total War, Thrones of Britannia, Total War: Attila, Total War: Rome II, Total War: Shogun 2, Total War: Warhammer I&II
Eutyches - Świat Modów
Araven - Świat Modów
Lwie Serce - Kuźnia (RTW, BI, Alexander), Zbrojownia (MTW2, Kingdoms)
Arroyo - Historia, Książki historyczne
DonVega - Inne gry komputerowe, Seria gier Paradoxu, Stellaris
Hadvar - Strefa Gier Wieloosobowych (Multiplayer), Warhammer Tajemnice Albionu, Warhammer Tajemnice Albionu
Pirx - Strefa Gier Wieloosobowych (Multiplayer)
Tomas - Warhammer Tajemnice Albionu, Warhammer Tajemnice Albionu
SaperHeart - Drużynowe Mistrzostwa Polski 2019 (TW: Warhammer 2)
Wsparcie techniczne:
Raferti
Patroni:
Eutyches
Presidente
Ostatnio edytowane przez Lord_Legionista ; 29-07-2019 o 09:29
Uwaga Uwaga Wyjeżdżam na urlop wrócę po świętach. Wszelkie sprawy Admina proszę kierować do KLa
Z biało-czerwoną flagą zawsze gotowy do walki My pod sztandarem prawdy, nasz kolor skóry jest biały To my, ci radykalni, ci najgorsi z najgorszych,IPL-owcy
http://www.youtube.com/watch?v=9TQQgXArDTg
Huuurrraaaaa!!!!!
Kota nie ma, kotołaki buszują^^...
Co by tu....
A, ja mam wolne teraz, to zaspamuję cały org!
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.
Witaj KLAssurbanipalu
forumodzierżco
Niech Słońce nigdy nie zachodzi nad ziemiami, którymi zawiadujesz,
a radość niech będzie przypisana do każdej sekundy Twego panowania!
"Gdyby można było skrzyżować człowieka z kotem, poprawiłoby człowieka, ale pogorszyłoby kota" — Mark Twain.
Wspaniale. Już wiem kto będzie moim pierwszym oficerem. Czasem wazelina się opłaca.
Szanowne Państwo, kochani moi. Trzeba zaktualizować ekipę. W ciągu 2 najbliższych tygodni tj. do końca stycznia proszę wszystkich funkcyjnych o potwierdzenie swojej funkcji. Ci, którzy tego nie zrobią zostaną zwykłymi uzytkownikami. Myślę, że 2 tygodnie to wystarczający czas, żeby sprawdzić kto regularnie tutaj wchodzi. Nie może być funkcyjnym osoba wypełniająca obowiązki raz w miesiącu.