Brakowało mi tego tematu zważywszy, że nasi naprawdę na ME nieźle sobie radzą dziś mało zawał nie został zaliczony
Edytowałem nazwe, co by mozna było ogolnie pogwarzyć o tym sporcie - Marat
Brakowało mi tego tematu zważywszy, że nasi naprawdę na ME nieźle sobie radzą dziś mało zawał nie został zaliczony
Edytowałem nazwe, co by mozna było ogolnie pogwarzyć o tym sporcie - Marat
Nareszcie ktoś o siatce napisał a nie co trochę od tej piłce nożnej gadają ;p ja mam niestety pecha i moim kumple w ankiecie co by chcieli na w-fie wybrali nożną a nie siatke ; / i muszę katować ten przeklęty sport jakim jest piłka nożna ;P ( chociaż na nożna lubie popatrzeć jak ktoś gra)
"W Poroninie na leszczynie,
wiszą jaja po Leninie.
Kto chcę władzy posmakować
musi jaja pocałować"
Autora nie znam ale zasłyszane od wesoło usposobionego wujka
Niejaki Eutyches założył już dawno temat o siatkówce pod tytułem Polacy na ME...Zamieszczone przez ThorGal77
viewtopic.php?f=27&t=626
No ale tutaj jest siatkówka ogólnie...tyż dobrze![]()
Czasami, jeden set, albo jak Polacy grają o złoto to dwa, dalej mnie nudzi.
Eee to widać jaki jestem spostrzegawczy ;P a całe (prawie)Zamieszczone przez infamin
foum codziennie przeglądam ;P
"W Poroninie na leszczynie,
wiszą jaja po Leninie.
Kto chcę władzy posmakować
musi jaja pocałować"
Autora nie znam ale zasłyszane od wesoło usposobionego wujka
No i jest braz!![]()
Kobiety lubią brąz![]()
NASZA POLSKA SIATKOWA ZŁOTA JESIEŃ !!!! ZŁOTO mężczyzn i BRĄZ kobiet !!!!
Piłka nożna sucks
Co wnoszą takie opinie ? niezłe pikniki robią kibice siaty. Siatkówa sucks, to jest bez sensu takie gadanie, każdy woli oglądać inny sport.
Medalu gratuluję.
Ja lubię i Piłę Nożną ale w wydaniu LM i Siatkę zwłaszcza mężczyzn bo tam są większe emocje niż wśród kobiet. Po za tym nasze kobiety rozpraszają swoim wyglądem uwagę przez co mnie to dekoncentruje czasami.
W Rzymie rozlosowano grupy przyszłorocznych mistrzostw świata, Polska trafiła do grupy 6. Naszymi przeciwnikami będą: Niemcy, Serbowie i Kanadyjczycy.
Pozostałe grupy:
Grupa 1:
Włochy, Japonia, Egipt, Iran
Grupa 2:
Brazylia, Hiszpania, Kuba, Tunezja
Grupa 3:
Rosja, Portoryko, Australia, Kamerun
Grupa 4:
USA, Argentyna, Wenezuela, Meksyk
Grupa 5:
Bułgaria, Chiny, Francja, Czechy
Grupa 6: