Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Spolszczenie medieval total war 2 zakupionego na steamie

Ravage
18-06-2014, 14:40
Witam, mam problem gdyż chciałbym spolszczyć swojego Medievala którego kupiłem na steam. niestety wszystkie spolszczenia jakie znalazłem mają błendy gdyż w interfejsie nie ma nazw i nie mozna przez to grać. nie moge wrócic do angielskiej wersji gry, a reinstalacja nie bardzo wchodzi w gre.

Potrzebuje aby ktos dał namiary na spolszczenie najnowszej wersji gry albo niech ktos mi podeśle plik localized.pack albo najlepiej cały folder packs tutaj przykładowa ścieżka u mnie zeby wiadomo o co mi chodzi. D:\SteamLibrary\SteamApps\common\Medieval II Total War\packs

za pomoc serdecznie dziękuje i czekam na nia w napięciu :)

RockMiguel
18-06-2014, 15:53
Po pierwsze chyba nie ma spolszczenia do wersji Steam. Po drugie w Bibliotece kliknij na prawym na Medievala 2 Właściwości-Pliki lokalne-Sprawdź spójność plików gry. Powinno się naprawić.

Ravage
18-06-2014, 16:32
dzięki za radę, to powinno pomoc, ale pewnie jesli ktos nie ma ze steam tej gry tylko kupił polska to moze ma te pliki io bedą działac, podobnie zrobiłęm ze skyrimem i działało. potrzebowałem tylko zdobyc te pliki a skyrim nie był po polsku na steamie.