Zobacz pełną wersję : Arbitraż / zgłaszanie błędów wątpliwości
Tutaj zgłaszajcie ewentualne błędy / wątpliwości.
Zanim zgłosisz błąd / wątpliwość sprawdź oficjalne ogłoszenia.
Nezahualcoyotl
19-06-2014, 19:49
Grupa G
Dokladnie wytypowany przeze mnie wynik meczu Ghana-USA(1-2) nie uwzgledniony punktacja.Poprosze o korekte.
Gajusz Mariusz
19-06-2014, 20:50
Sędzia kalosz! :)
@zajac
Sory ! Moje przeoczenie! :o
Poprawka uwzględniona.
Najpierw poprawię wyniki cząstkowe i główny ranking, potem pozostałe statystyki.
Zajmujących się statystykami proszę o uwzględnienie tej poprawki.
@ Gajusz Mariusz & Wald
Zapisy na zakaz stadionowy w innym wątku.
:devil: :P :lol2:
Gajusz Mariusz
21-06-2014, 10:11
Po przemyśleniu sprawy uważam że "błędy moderatorów globalnych są wpisane w dramaturgię widowiska typerskiego!" :P:champagne:
@Zając- nie wiem o co tyle rabanu tu robisz! :devil::lol2:
Nezahualcoyotl
21-06-2014, 11:39
@Zając- nie wiem o co tyle rabanu tu robisz! :devil::lol2:
O 5pkt. ;)
Dokładnie wytypowany przeze mnie wynik meczu (Kolumbia 2-1 Wybrzeże Kości Słoniowej) nie zapisany w punktacji.
Proszę o korektę. ;)
==========================================
Dodatkowo mecz Korea Płd. - Algieria źle policzony u Man_Utd. Nie piszę tego żeby odjąć punkt, ale ku przestrodze - zajac również nie typował według szablonu w jednej rundzie i radzę, by zwrócić uwagę na kolejność drużyn.
Dzięki za info :ok:- naprawię WSZELKIE byki, /// poprawki uwzględnię
ale przepraszam tylko za swoje własne bo...
...kto nie korzysta z szablonu lub choćby ma inną kolejność drużyn w meczu - niech sam ma do siebie pretensje za błędne wyliczenia / opóźnienia / konieczność poprawek !!
Jakbym każdy mecz u każdego miał tak sprawdzać (kolejność drużyn) to wyniki typera byłyby w październiku.
Gajusz Mariusz
04-07-2014, 22:08
Poproszę jeden punkcik za wytypowanie zwycięstwa Holandii w meczu z Chile.
Presidente
06-07-2014, 14:34
U mnie też w sumie jeden punkcik za ten meczyk
Presidente
06-07-2014, 19:33
Wskazałem wszystkich zwycięzców w 1/8 a mam za niektóre 0 (te mecze gdzie były karne). Tak ma być?
ciach!!
treść tutaj zawarta stała się nieaktualna w związku z >>oświadczeniem<< (http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?9917-Oficjalne-ogoszenia-dla-Typer-2014-Brazylia&p=297435&viewfull=1#post297435)
---koniec ciach-a -----
==============
Od teraz (ostatnie CZTERY mecze) obowiązują inne zasady
- patrz : http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?9917-Oficjalne-ogoszenia-dla-Typer-2014-Brazylia&p=297304&viewfull=1#post297304
- trafne wskazanie że będzie dogrywka + 2 punkty, za błędne - 1 punkt (brak wskazania - bez bonusu)
- trafne wskazanie że będą karne (po dogrywce) + 2 punkty, za błędne - 1 punkt (brak wskazania bez bonusu) (ten bonus sumuje się z bonusem za wskazanie dogrywki)
Rozumiem, że w takim razie za wpisanie że nie będzie dogrywki i tak nie ma żadnych punktów?
Dyktator
06-07-2014, 20:04
Jak brać pod uwagę rubrykę "Wynik meczu"? Wliczać w to gole z dogrywki i karnych, jeśli się na nie postawi?
Dyktator :arrow:
normalnie wynik meczu w czasie standardowym + doliczony + dogrywki jeśli będą (ale BEZ karnych PO dogrywce!!!) (zatem możliwe remisy!!)
[wpisz wynik jak zawsze]
;)
Jeśli wskażesz : NIE (niebędzie dogrywki)
zaś w meczu :naprawdę NIE bedzie dogrywki to otrzymujesz + 2 pkt.
Ale gdyby dogrywka się odbyła to masz - 1 pkt (MINUS jeden)
zawsze możesz to odpuścić - masz z automatu 0 punktów za tę kwestię
Dyktator
06-07-2014, 20:47
Oo, Nie zauważyłem tego posta wyżej xD Nie czytałem powyżej szablonów xd
Dzięki Mc.
ZANIM ktoś będzie miał pytania / wątpliwości ...
... dla tych co źle sypiają ...
... albo są zmęczeni po robocie ...
czytaj l i n k :
>> Typowanie OSTATNICH CZTERECH meczy - zasady << (http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?9917-Oficjalne-ogoszenia-dla-Typer-2014-Brazylia&p=297304&viewfull=1#post297304)
No cóż, dla mnie możliwość remisów w 1/8 była oczywista, nie obstawiałem ich bo jak wszyscy wiemy są mało opłacalne. ;)
Dlatego moim zdaniem to teraz jest trochę mniej uczciwie (zmiana punktacji po fakcie), ale cóż - Ty tu rządzisz. :cool:
E: Sprawa idzie o 2-3 punkty, dlatego nie będę się kłócić. :P
Presidente
08-07-2014, 14:29
Dobreeeeee - zmniejsza różnicę między mną a McAbrą:P ;D
Jak tak to niech zostanie - wygramy ex aequo. ;D
Mniejsza o Remisy - tylko w 1/4 chyba ktoś obstawił.
Głównie chodziło o kwestię KTÓRE bramki liczyć- tylko z połówek, połówki i cała dogrywka, czy wszystkie - z karnymi.
Teraz w tabelce jest wszystko dokładnie wskazane.