Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kampania coop

Grigo
19-06-2014, 18:31
Witam.
Szukam kogoś, kto byłby zainteresowany wspólnym przejściem kampanii, współpracując.
Nie jestem super obeznany z serią TW, jak i Rome 2, ale trochę pograłem. Bardzo chętnie pograłbym "wczuwając" się w klimat gry, pobawiłbym się w dyplomację i strategię, najlepiej z innym graczem.
Nie wymagam super dyspozycyjności, maniaczenia 24/7,stawiam raczej na spotykanie się na tyle, na ile obie strony mają czas i ochotę.
Posiadam mikrofon, więc komunikacja głosowa w trakcie gry mile widziana :)

Pozdrawiam :)

Ituriel32
30-07-2014, 06:25
Na wersji PL wspólna kampania jest nie grywalna, z rywalizacją jest troszeczkę lepiej. W przypadku różnych języków u graczy też jest problem. Głównym winowajcą problemów jest nasz język bo w przypadku gry na angielskiej wersji językowej działa ponoć wszystko normalnie (nie sprawdzałem tego osobiście).

Jako że lubię grać z naszym językiem podczas solowej zabawy, ale chciałbym zagrać wreszcie porządną kampanie współpracy, tak więc moje pytania są takie:
- Zmiany językowe na poziomie właściwości będą działać normalnie?
- Czy częste zmiany z wersji PL/AN i odwrotnie AN/PL nie rozwalą mi gry? (całościowo lub tylko zapisane?)

Arroyo
30-07-2014, 07:13
-Tak
-Nie całkiem. Tyle, że przy powrocie na swą 'pierwotną' wersję językową może nie działać wszystko - wtedy polecam sprawdzić spójność plików gry.

XsErO
01-08-2014, 02:49
Ktoś chętny jest na tą kampanie co op ? :D Można by się spotykać o określonej godzinie i grać bo nie sądzę że na raz się ją przejdzie :]
I pytanie czyli jak chce grać z kimś to angielska wersja musi być ? Zastanawiało mnie dlaczego przy innych grach pisze wersja niekompatybilna (jestem po dzisiejszym patchu).
P.S ituriel32 (http://forum.totalwar.org.pl/member.php?1133-ituriel32) widzę że masz konto na steam o taki samym nicku także wysłałem Ci zaproszenie jakbyś miał ochotę na co op.