PDA

Zobacz pełną wersję : Shogun 2 - AVATAR - Pytania i odpowiedzi dotyczące turnieju

DonVega
07-07-2014, 05:48
W tym temacie zadajemy pytania dotyczące turnieju.

mackoff
07-07-2014, 09:41
Mam pytanie elementarne :)

Kiedy ten turniej się rozpoczyna?

Znalazłem w tym wątku informacje o tym do kiedy trwają zapisy ale nigdzie nie widzę informacji kiedy planowany jest start.

Myślę że to dość istotne w okresie wakacyjnym kiedy ludzie planują swoje urlopy...

DonVega
07-07-2014, 09:52
Może rzeczywiście nie dopracowałem opisu ale w sumie turniej już się zaczął - zapisy do 21 lipca a później rozgrywka - w zależności ilu będzie chętnych. Mam nadzieję zę do konca wakacji się z tym wyrobimy aby nie zachodzić na turniej na Rome2

mackoff
07-07-2014, 12:56
Może rzeczywiście nie dopracowałem opisu ale w sumie turniej już się zaczął - zapisy do 21 lipca a później rozgrywka - w zależności ilu będzie chętnych. Mam nadzieję zę do konca wakacji się z tym wyrobimy aby nie zachodzić na turniej na Rome2

Nie to że się czepiam - nie mam tego na celu ale ja na podstawie powyższej informacji nie wiem czy mogę się zapisać gdyż planuje urlop na przełomie Lipca i Sierpnia.

Jeżeli dostałbym info w stylu:
- zapisy do 21.07
- faza grupowa planowana (oczywiście może się lekko przesunąć) w okresie 22.07-15.08
- play-off/finały 16.08 - 31.08

....to łatwiej byłoby mi zdecydować.

Jak robiliśmy Bursztynowy Szlak (mimo tego że w wielu innych aspektach nie był to idealnie zorganizowany turniej) to właśnie w ten sposób robiliśmy plan/harmonogram - może warto to tutaj wykorzystać aby dać ludziom wyobrażenie o czasie w jakim będzie gra - jak pisałem szczególnie w okresie wakacyjnym.