Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Brak większości napisów w grze

Uryhold
08-07-2014, 14:46
Witam,mój problem polega na tym iż w grze (Steam,wersja po polsku) TW Medieval 2 Kingdoms nie widać napisów np w dyplomacji(opcje dypolmacji) napisy jednostek i nazwy budowli itd. Mam tam puste pole i to nieznacznie utrudnia mi rozgrywkę :( wie ktoś co z tym zrobić? Jeżeli jest już taki wątek i odp na to pytanie to bardzo przepraszam nie obejrzałem forum dokładnie.Proszę o szybką i dokładną odpowiedz

Z góry dziękuję za odpowiedzi.

Uryhold
08-07-2014, 16:34
Więcej informacji jeśli jest potrzebna to proszę pisać,opisze sprawę dokładniej.

Asuryan
08-07-2014, 17:45
Jak to wersja polska? Na steam wersji polskiej akurat tej gry nie ma.

Uryhold
09-07-2014, 09:53
No po PL jest ze steam,koledzy mówili by odinstalować i zainstalować ponownie,bo jakiegoś pliku zainstalowało czy coś.Lub pobrać spolszczenie które by te gre uzupełniło.Jeżeli nie o to chodziło to sorki.

Asuryan
09-07-2014, 17:43
Chodzi mi o to że na steam nie ma wersji polskiej tej gry, więc brak napisów w niej to wina spolszczenia, które nie jest przez steam wspierane. W wersji angielskojęzycznej pewno miałbyś wszelkie napisy.

Uryhold
09-07-2014, 20:52
Ah szkoda,czyli medka nie mogę mieć po pl jeśli chce mieć normalna rozgrywkę?

Asuryan
09-07-2014, 23:23
Możesz, jeśli znajdziesz dobre spolszczenie do wersji steam. Ale jeśli nie będzie współgrać z grą - to nie będzie wina gry, czy steam'a, tylko danego spolszczenia. Przy czym potrzebne będą Ci prawdopodobnie 2 spolszczenia - do podstawki i do dodatku Kingdoms.

Uryhold
10-07-2014, 11:14
Chym,dzięki bardzo pomogłeś teraz muszę dobre spolszczenia poszukać,jak jakieś znasz to podrzuć xD.