Zobacz pełną wersję : Kingdoms - błąd podczas uruchamiania instalatora
Witajcie, mam pewien problem z dodatkiem do Medievala II: Total War - Kingdoms. Wersja podstawki jest Steamowa, kupiłem w bardzo okazyjnej cenie klucz na Allegro, zaś dodatek jest w wersji pudełkowej i wydaje się nie współpracować z cyfrową wersją gry bowiem wyskakuje pewien błąd, zaś to jego treść.
"Niniejszy produkt wymaga zainstalowanej pełnej wersji gry, której nie znaleziono. Proszę skontaktować się z pomocą techniczną."
Co robić w takiej sytuacji? Może coś da edycja rejestru? (bo przez to weryfikuje tak naprawdę instalator wersję gry)
Z góry Dziękuje.
Z tego co wiem to na steamową podstawkę można zainstalować tylko steamowy dodatek. Dodatek pudełkowy wymaga pudełkowej podstawki.
Nie da się w jakiś sposób to skonfigurować aby przejść do instalacji dodatku?
EDIT: Jak wspomniałem możliwa jest naprawa tego błędu poprzez edycję wpisów rejestru (coś wspomniano o tym tutaj - http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?3074-Dramat-z-dodatkiem-do-Medieval-II-Problem-z-instalacj%C4%85)
Czy ktoś by był skłonny wysłać mi na PW/Link w temacie do rejestrów Medievala oraz zamieścić dokładną lokalizację do prawidłowego działania? Czy jest taka możliwość?
Witam, mam pewien problem z zainstalowaniem dodatku królestwa.
Posiadam wersje pudełkową zarówno gry jak i dodatku.
Zainstalowałem przed chwilą pełną wersje gry M2TW i właśnie próbuje zainstalowac dodatek.
Gdy włączam instalator wyskakuje mi nagle "Niniejsza wersja gry wymaga zainstalowanej wersji gry medieval 2 total war"
Próbowałem odinstalowywać gre ale to nic nie dało.
Proszę o szybką pomoc.
Wgrywałeś patche do podstawki? Jeśli tak, to odinstaluj, nie wgrywaj patchów i zainstaluj dodatek na gołą "podstawkę"
Jeszcze pytanie podstawka i dodatek to ta sama wersja językowa?
Żadnych patchów nie wgrywałem, mam wersje 1.03 i zarówno dodatek jak i gre w polskiej wersji jezykowej.
1.03 oznacza że masz już wgrany patch 1.3, instalujesz normalnie czy w Steam?
Instaluje normalnie z płyty.