Zobacz pełną wersję : Ankieta
W tym temacie prosimy o wypowiedzenie się graczy w postaci ankiety na temat funduszy na których by chcieli grac w MP Rome2
Wielki Mistrz Malborka
31-08-2014, 19:25
Stawiam na im większe tym lepsze ;)
11 700 grajmy w standardzie - jak rozgrywa się Mistrzostwa Świata w piłce nożnej to nie zmienia się nagle zasad i nie gra się np. 120 minut zamiast 90 :p
Wiem że marny argument ale zawsze...hehe
Mnie ten argument przekonał :mrgreen:
Choc i tak według mnie najważniejsze są zasady wybierania armii (art/ no art, max tych samych jednostek, max cav w tym ha, słoni, rydwanów, psów, czy słonie i rydwany wlicza się do limitu kawalerii, czy dowódcę wlicza się do limitu jednostek, etc, etc.), a nie fundusze.
Im większy fundusz tym bardziej zróżnicowana armia a tym samym mniej przewidywalna :).
Ja stawiam na 11 700. Tyle jak dla mnie wystarczy każdemu graczowi na zrobienie całkiem dobrej armii i zarazem nieprzewidywalnej.
Ituriel32
03-09-2014, 07:07
Jak się wie co kupić to każda stawka wystarczy. Ja tam lubię kiedy jest mniej jednostek, więc głosowałem za najniższą kwotą.
11700. Im większe fundusze tym większe ryzyko braku balansu między frakcjami.
Ankietę i ten wątek uznajemy za zamknięty - dziękujemy wszystkim za opinie i wypowiedzi.