PDA

Zobacz pełną wersję : Forumowe Łapu-Capu

Strony : [1] 2 3 4

Pampa
29-08-2009, 11:58
Bez tego nie da się łapać gwiazd ;P

Marat
29-08-2009, 12:17
Byłem u księdza i rozgrzeszył mnie i teraz modlę się żeby straty jakie forum odniosło to max 1,5 miesiaca.
Andzia

Moje postulaty:
-amnezja dla banitów
Dzik

29-08-2009, 12:59
Tutaj zaserwowano nam małego bladziocha, na oko kolege Zelda, który wyglądem nie budzi ani szacunku ani strachu, raczej śmiech i politowanie. Co ja mam mu kase na bułkę rzucić żeby go dożywić? Z kim on może walczyć? Z głodującymi Nigeryjczykami czy Masajskimi wieśniakami?

mossin

Aule
29-08-2009, 17:55
kiedys prawie cala tawerna to bylo lapu capu :P. Ale sie porobilo na forum

30-08-2009, 12:27
cóż zdjąłem z jego barków ciężkie brzemię jakim jest opieka nad tym serwisem, technicznie jego kreacja go przerosła i musiał to przekazać komuś kto:
1. lepiej się zna
2. zrobi to za free ;)
3. chce ;p
4. wykazuje minimum odpowiedzialności

... no i jestem...

admin

30-08-2009, 12:58
Rzeka kontrargumentów Gorbaczowa:

Nie prawda.
Nie prawda.
Nie prawda.
Bzdura
Bzdura
Mniej więcej w kolejności występowania :lol:

Gorbaczow
30-08-2009, 14:05
Takie są zasady SS to SS. Do WH, LW, KM i podobnych nikt się nie przyczepi, z HJ i NKWD może być różnie.

Mossin zabraniajacy mi wstawienia awatara ze Stirlitzem w munduze SS ;)

Marat
30-08-2009, 14:21
munduze

Gorbaczow podczas promowania poprawnej polszczyzny 8-)

Jarl
30-08-2009, 17:20
viewtopic.php?p=1619#p1619 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?p=1619#p1619)

Dowalił mnie do parteru. Jak to się mówi, mistrz ciętej riposty.

Kapsul
31-08-2009, 21:34
Sam sobie “sieć cicho” ortograficzny ignorancie.

Dla twojej informacji nie używam znaków interpukcyjnych gdyż i tu nadstaw oko po pierwsze cięrpię na dysortografię i dysleksję ( zapewne nie wiesz co to jest)

Interpunkcja w słowie "sieć" z dyskusji w komentarzach na głównej :D

01-09-2009, 06:32
O ku*** czarny pedał

Dwa w jednym - Nie dosyć, że pedał to jeszcze czarny. Nie ma to jak wzburzenie poznaniaka :lol:

01-09-2009, 10:31
Heh, to chyba na mecze nie chodzisz, że się bulwersujesz jak słyszysz bluzgi. :lol:
PS: Jesteś z warszafki ? :lol:

Volomir
01-09-2009, 19:12
Kita (23.06) - nazwanie drugiego użytkownika "fajfusem"

Nie wiem czemu ale mnie to smieszy;) Temat z ostrzezeniami;)

Marat
02-09-2009, 15:10
Jak powiem że wygląda na młodszą to też nie dobrze bo się obrazi że wygląda jak osiemnastolatka można tak mówić dopiero za 15lat. No to już się przymknę i powiem ci Vasyshq że u mnie w zakonie są fajne dziewczyny (bardzo) ale w wieku Leny no i niestety jestem za młody a w moim wieku ładna i mądra dziewczyna to "towar" deficytowy. Tak więc trzeba utrzymywać kontakt z kimś innym (np. Lena) by nie popaść w rozpacz dlaczego nie ma żadnych fajnych dziewczyn z którymi można by chodzić a rozmowa z piękną kobietą to "lekarstwo".

Matatjahu - rozprawka na temat wieku Leny :D

03-09-2009, 12:19
Heh, to chyba na mecze nie chodzisz, że się bulwersujesz jak słyszysz bluzgi. :lol:
PS: Jesteś z warszafki ? :lol:

Jestem z Poznania kiedyś nawet z Jeżyc :lol:. Bluzgi mnie nie bulwersują - tekst był boski :lol:

Jarl
04-09-2009, 14:30
grałem w CS'a przez około półtora roku, i w sumie grałbym nadal tylko ale jak przeczytałem, że jakaś laska zrezygnowała z pracy aby się poświęcić grze w CS'a, od razu wywaliłem go z kompa...
Pewnie jesteś też abstynentem, co nie?

Popłakałem się :)

04-09-2009, 14:46
No tak, bo kto nie chleje non stop ten jest piczką :lol: gratuluję podejścia Furvusovi.

Demand
04-09-2009, 15:12
mRe, wiesz jak to się mawia, kto nie pije, ten donosi :P

Furvus
04-09-2009, 16:58
No tak, bo kto nie chleje non stop ten jest piczką :lol: gratuluję podejścia Furvusovi.
Gratuluję zrozumienia kontekstu ;) Sam bywam abstynentem, czasem nawet przez dwa tygodnie :mrgreen:

04-09-2009, 18:16
No wiesz jakby użytkownicy pisali po to by pisać i nabijać posty to forum nie było by pełne atrakcji, rozmyśleń, chumoru, polemik i rad.
Gajush. Jak widać humor, a może chumor musi być :lol:

Volomir
04-09-2009, 22:03
Furvus napisał(a):
lukazus napisał(a):
grałem w CS'a przez około półtora roku, i w sumie grałbym nadal tylko ale jak przeczytałem, że jakaś laska zrezygnowała z pracy aby się poświęcić grze w CS'a, od razu wywaliłem go z kompa...

Pewnie jesteś też abstynentem, co nie?

No tak, bo kto nie chleje non stop ten jest piczką gratuluję podejścia Furvusovi.

mRe w temacie Forumowe lapu-capu:P

Bronti
05-09-2009, 10:22
Elo prosiłbym linki w rapidszhare do ThirdAge total war, andzie podała w zbrojowni ale jej nie ma

Andzia jednak coś w tym Twoim nicku jest :D

Andzia
05-09-2009, 10:34
Elo prosiłbym linki w rapidszhare do ThirdAge total war, andzie podała w zbrojowni ale jej nie ma

Andzia jednak coś w tym Twoim nicku jest :D

Po 2,5 latach aktywności na forum (kwiecień 2007) ma się już wyrobioną opinię 8-)

05-09-2009, 10:43
Chyba niezrozumiałaś :lol:

Andzia
05-09-2009, 11:22
O lol jaka wpadka :lol:

Rafi
05-09-2009, 19:04
Brave

Ja w podręczniku do historii miałem napisane cud nad Wisłą

Gorbaczow

Czas przestac sie uczyc na parafii i udac sie do szkoly panstwowej ;)

heheh rozwalił mnie ten tekst

Andzia
05-09-2009, 19:23
Ja mogę wam opowiedzieć dlaczego Kazimierz Wielki, to wielki miał apetyt na kobiety, a jako władca był taki sobie ;)

Eutyches

Haller
08-09-2009, 12:21
lubię to forum za bezmyślny spam
nie lubie mossina bo zamyka takie tematy.

Mossin w temacie ,,Lubię za... ''

Maharbal
08-09-2009, 17:54
Tak, tak, myjcie sie chlopaki to pomaga;)

Volomir :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PS-Od czasu pewnego tekstu Grafa Brontiego nic mnie bardziej nie ruszyło niż powyższe :lol: :lol:

08-09-2009, 22:11
Ja mogę wam opowiedzieć dlaczego Kazimierz Wielki, to wielki miał apetyt na kobiety, a jako władca był taki sobie ;)

Eutyches

Hehe wyłapałeś, chciałem pomóc z historii, później się rozmyśliłem, wykasowałem...Dalej podtrzymuję opinię, o tym tzw. Wielkim królu :lol: :lol: :lol:

Abu Yusuf
10-09-2009, 00:41
chyba zostane fanboyem Jarlaxa... :D
ogólny zarys - chłopaki dostali temat osobny o dziewczynach i riposta jarla.

Proszę, napaleńcy, macie temat bez dna.. ;p

Tylko żeby was ręce nie bolały.

i drugi tekst, oczywiscie jarla w temacie o jp i tych sprawch : P

Po prostu akcja "boisko w każdej gminie" średnio się udała.

policjant w rodzinie? bo trochę głupio się czyta te żale, jak to nasza bogu ducha winna policja jest uciskana przez polskie gimnazja.
Nie, nie mam, ale też mi głupio, jak bogu ducha winny kibic Arki jest okrutnie pałowany. No co to za kraj, że cegłą nie można rzucić?

Witia
14-09-2009, 09:17
Mighty KLA

Dajcie mi znać w ciagu 20 minut czy chcecie ten zakaz czy nie, bo się spieszą. Brak odpowiedzi będzie zanczył TAK :)

Wtedy się rozstaniemy, zapomnimy a ja tu przestanę zagladać. Ale ostzregam. jak zoabcze ze ktoś zamieszcza linki do mojej pracy, albo w jakikolwiek tu ja rozpowszechnia to załatwię sobie dokumenty, zabraniajace wam tego z prawnego pkt widzenia :)

a zaraz potem:

Z 20 minutami trochę przesadziłem.
Do środy przemyślcie, czy chcecie bym dalej był na forum i czy się dogadamy.

Honor mężczyzny - bezcenne :lol:

Marat
14-09-2009, 10:10
Swoją drogą tamte tematy to kopalnia cytatów.

Dzięki Ci Abu... jakiś tam. Mam nadzieję ze honor nie pozwoli ci grac w moje mody. jeśli nei byłeś nigdy ich fanem, to nawet lepiej problem z głowy. A tak to lepiej już je kasuj z twardziela.

pytam tak: czy chcecie mieć zakaz prawny pisania w jakikolwiek sposób o moich modach, o mnie i rozpowszechniania mojej własności intelektualnej? Mogę to opatenowac i org raz na zawsze się pożega z moja osobą. Pytam, chcecie tego? Przemyślcie to. pytam serio, nie chcę się z wami użerać. Najlepiej nie chciałbym mieć nic wspólnego z tym forum.

Autor: Wiadomo kto.

14-09-2009, 17:15
kingu wymiata, wiem że Marat już dał, ale to jest piękne.

pytam tak: czy chcecie mieć zakaz prawny pisania w jakikolwiek sposób o moich modach, o mnie i rozpowszechniania mojej własności intelektualnej? :) Mogę to opatenowac i org raz na zawsze się pożega z moja osobą. Pytam, chcecie tego? Przemyślcie to. pytam serio, nie chcę się z wami użerać. Najlepiej nie chciałbym mieć nic wspólnego z tym forum. :)
podajcie adres to odeślę kubek jaki dostałem za prace jako moderator. Albo powiedzcie czego mam użyć by zetrzeć ten napis? wystarczy denaturat ?:D

o jaki wielki twórca, zbawiciel świata i wynalazca papieru toaletowego.
na kolana chamy ! macie wjazd na chatę, i dla każdego podwójne dożywocie. on was załatwi, jest przecież gitem na twcenter i ma kumpli na forum.

Maharbal
14-09-2009, 17:16
Regulus - ortodyksyjny żyd, znany z bujnych pejsów i odprawiania licznych rytuałów nad wizerunkiem dolara - podejrzewany o wykorzystywanie krwi chrześcijańskich dzieci do wyrobu macy oraz wywołanie kryzysu gospodarczego;

Streszczenie Regulusa przez Grogmira w temacie ,,Co o mnie myślisz?". 8-) 8-)

15-09-2009, 07:48
Dwa śmieszne teksty :lol: :

Blackwood błagam Cie... zacznij myśleć... Temat został założony w dziale Rome, a nie Historia. Mówimy o falangach z GRY komputerowej.

I odpowiedź:

Spokojne bez nerwów... :? moja sprawa kiedy mysle a kiedy nie :ugeek: ... tak swoja droga jesli napiszesz posta odnosnie instalacji jakiegos moda(badz problemu technicznego) mozesz liczy na to ze wtedy spewnoscia przestne mysleć ... pozdrawiam ;) (tak na off topie)

Pampa
18-09-2009, 16:32
Bana mu

Marat
18-09-2009, 22:43
A może tobie za spam? 8-)

Pampa
19-09-2009, 09:04
Spójrz na siebie :lol: nie wiem czy widziałeś ale przedtem był tu spambot i dlatego napisałem bana mu.

Just joking nigga 8-) - Marat

20-09-2009, 11:48
WP na ochotnika 9 miechów, cztery jednostki, masa beznadziejnych wrażeń, kilka ciekawych sytuacji, sporo sympatycznych ludzi, mnóstwo syfu. Ogólnie cenię sobie ten czas :shock: :lol:

20-09-2009, 11:50
:lol: na ochotnika

jester1
25-09-2009, 18:47
Proud To Be Polish
Proud To Be White
Proud To Be Catolick
Proud To Be Natonalist

a proud to be idiot ?

Furiusz
25-09-2009, 19:18
WP na ochotnika 9 miechów, cztery jednostki, masa beznadziejnych wrażeń, kilka ciekawych sytuacji, sporo sympatycznych ludzi, mnóstwo syfu. Ogólnie cenię sobie ten czas
Hej to ku**wa moja własność intelektualna :D :mrgreen:
A tak poważniej to 100% ochotnik, WKU miało mnie na rejestrze odroczonych i musiałem się z nimi kłócić by mnie wzięli - to był dopiero debilizm :D
a jednostki tez były cztery - Wrocław sms3 - elektryk, Brzeg - saper/miner, Kazuń kierowca/saper, Wesoła - zwiad chemiczny czy coś takiego :D
Kazdy kto był w woju miał kilka ciekawych sytuacji - można by wymieniać - warty nie warty, ochrona magazynów na jakimś zadupiu, spier** na siatę z której dowoziła nas policja, podprowadzenie kałacha dowódcy :D itd
Kazdy kto był w woju wie :D

Maharbal
10-10-2009, 13:59
(...) aczkolwiek znam fajną dziewczynę pięć czy sześć lat starsza(...) poznałem ją w zakonie powiem że jest bardzo ładna i inteligentna

Matatjahu :P

Z ogólnego kontekstu wiadomo o co chodzi, niemniej jednak ubawił mnie pogrubiony fragment powyżej 8-)

Edit:
Glany są dobre na wszystko, na zimę, na lato, na jakiegoś kolesia

Hetman :lol:

Tomasz
10-10-2009, 20:12
Nikogo nie powinno obchodzić to że jestem homo
Marat

Z jakiegos powodu rozbawil mnie ten fragment, jednak szacunek ze sie nie bales przyznac.

12-10-2009, 16:54
Dobry i ładny podział, tylko powiedz mi teraz jedno. Jak w oparciu o niego sklasyfikujesz informatykę, czy też odlewnictwo dzwonów ? Jako przyrodnicze ? Społeczne ? W tym przypadku znowu lepiej sprawdzi się podział na przedmioty humanistyczne i ścisłe ( techniczne ).

Odlewnictwo dzwonów jako nauka... ;)

14-10-2009, 12:16
Gdybym był chrześcijaninem i ktoś zgwałciłby mi córkę, to bym mu wybaczył i nadstawiłbym mu drugi policzek czyli dałbym mu drugą córkę, a gdyby gwałciciel był księdzem, to dałbym mu syna bo oni wolą chłopców niż dziewczynki.

:lol:

Maharbal
16-10-2009, 16:23
Może CrazyDick?

Propozycja nowego nicku dla Matatjaha :lol:

17-10-2009, 17:13
Na mównicę wyszedł jakiś długowłosy metalowiec w garnitórze i powiedział żeby zająć się problemami a nie pierdołami.

XVI

Lagger
18-10-2009, 18:24
Tak się zastanawiałem. Bo każdemu sprawia dobrze jak się robi dobrze. Ale kiedy człowiek zaczął się masturbować i czy ktoś zna jakiś najstarszy dokument poświęcony temu tematowi?

Trollowy temat jakich wiele

I tym optymistycznym akcentem, proponuje zakończyć ten temat

Oficjalne zamknięcie przez Marata

ech... szkoda że zamknąłeś; bo ja już widziałem wywody na temat: "intymne samo-uciechy królów i książąt" czy też "masturbacja w okopie jako odskocznia od wojennej udręki" - mossin

Dopisek mossina rządzi. :)

Marat
22-10-2009, 17:58
Podobno Dzik często udziela wywiadów na łamach Gejzera, więc zainteresowani mogą tam go znaleźć...

Roman Zabawa, w odpowiedzi na nachalne domaganie się przez banite, umieszczenia wywiadu z Dzikiem :lol:

tomsn
28-10-2009, 16:45
Opowieść z cyklu włosienicy i szpady:

Eh ja odtwarzam benedyktyna ale bić się też potrzeba i pancerz oraz miecz będę miał jako wyposażenie do walki jako rycerz a odtwarzam benedyktyna strój etc. dobra prosto mówiąc mam miecz do walki jako rycerz bo inaczej się nie da a jestem benedyktynem.

niezawodny Matatjahu :!:

Lena
28-10-2009, 22:07
Da radę to przetłumaczyć na polski? ;)

voitek
28-10-2009, 23:02
Nie! On jest benedyktynem, ale bic sie musi, nie musi pisac

Vasyshq
29-10-2009, 17:29
Może Matatjahowi małe karate jaszczura się też przyda, aby nie zakładał kolejnych wybitnych tematów jak ten

Hetman (wielki kornonny, władca Somalii, Mozambiku, Stepów Ukraińskich, Trynidadu i Tobago, Pan na Kremlu, Władca Atlantyku, Naczelny Chan, wódz złotej ordy, Książę Litewski)

Dragonit
30-10-2009, 20:56
viewtopic.php?f=37&t=1179 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=37&t=1179) - post Kakashiego. Daje link, bo wkleił obrazek i trzeba poznań kontekst - Nie wiem skąd on bierze te obrazki, ale już nie pierwszy raz tyrają mi one psychę :lol: Naprawdę, Kakashi, masz pozytywnie chory umysł, że tak powiem :D

Sam Fisher
30-10-2009, 21:13
http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=37&t=1179 - post Kakashiego. Daje link, bo wkleił obrazek i trzeba poznań kontekst - Nie wiem skąd on bierze te obrazki, ale już nie pierwszy raz tyrają mi one psychę :lol: Naprawdę, Kakashi, masz pozytywnie chory umysł, że tak powiem :D

http://www.bankfotek.pl/image/436700.jpeg

Skąd biorę?
http://www.bankfotek.pl/image/436701.jpeg

Po prostu z internetu :D

moronail.com
lolcats.com

takie tam ^^

Rapsod
30-10-2009, 23:48
,,Wolę być trupem niż powiedzieć że jestem kobietą." - Andzia w temacie ,,Jak zostać moderatorem".

Andzia
31-10-2009, 08:51
Wolę być trupem niż powiedzieć że jestem kobietą. - Andzia w temacie ,,Jak zostać moderatorem".

Czemu wiedziałem że ta wypowiedź wyląduje w łapu-capu ? :lol:

Lena
31-10-2009, 14:51
Bo jest jedyna w swoim rodzaju ;)

Marat
31-10-2009, 15:58
http://img217.imageshack.us/img217/4770/romankla.jpg

Mateuszkl, z serii komiksów ;)

Aquila
31-10-2009, 18:22
Muszę przyznać, że te komiksy są genialne. Może będzie jakiś motyw ze zdjęciami boskiego luisa ?

Aquila
03-11-2009, 22:04
sorry, ale musiałem.

Nie przystoi by gwiazda mojego formatu pisała na regionalnych, niszowych forach.

Teraz kiedy już jestem gwiazdorem moja obecność na tym forum jest zbyteczna skoro jestem znany, podziwiany i szanowany na TWC, a nawet totalwar.com

Wiadomo kto.

Sam Fisher
03-11-2009, 22:15
Chyba ktoś naoglądał się Bruno :D

Dragonit
03-11-2009, 22:16
Nie wiem, czy ten KLA sobie jaja robi, czy on naprawdę tak myśli? Bo wydaje mi się, że coraz bardziej ryje mu się psycha.

Marat
03-11-2009, 22:21
E tam, przeczytaj caly post i przypomnij sobie wszystkie połajanki z jego udziałem, a zrozumiesz sens ;)

Dragonit
03-11-2009, 22:22
Właśnie przeczytałem to co trzeba. Widzę, że robi z siebie nietykalnego człowieka sukcesu, wszystko co robi jest idealne, a to że ktoś ma przeciwne zdanie do niego, jest inspiracją na tworzenie nowych działów i zmiany rządzenia na forum :P

Marat
03-11-2009, 22:26
Jestem ostatnią osobą do obrony KLA, ale ci wytłuamcze ;) Taki wizerunek jak opisał w tym poscie, ma w oczach wielu ludzi, wiec pisał to ironicznie ;) Ot i cała tajemnica.

Dragonit
03-11-2009, 22:28
Średnio to rozumiem, takie ironiczne przedstawienie siebie biorąc pod uwagę swój wizerunek w oczach wielu ludzi? Co to miało na celu?

Furiusz
03-11-2009, 22:35
Marat jako obrońca KLA :shock: A tak poważnie ironia najczęściej ma na celu wyśmianie czegoś/kogoś w tym przypadku jego wizerunku, jaki w jego wyobrażeniu (chyba nawet słusznie) ma w oczach innych :D temu to służyło, naśmiewaniu się z swojego wizerunku :D Raczej poważnie tego nie należy traktować.

Marat
03-11-2009, 22:39
A raczej chodziło o wysmianie ludzi, którzy mu taką "gębe" dorobili i ogólnie całej sytuacji ;)

PS: Jaka burza mózgów ;)

Marat jako obrońca KLA

Wiedziałem, że tak to będzie wyglądało, teraz strace wizerunek :(

Lena
03-11-2009, 22:57
Panowie... Na temat proszę... na temat :) Nie spamujcie mi w Tawernie

Dragonit
03-11-2009, 23:09
Dobrze, panie władzo :oops:

Co do zombi to goście którzy pchają się dziesięć metrów przed samochód jadący 36km/h za takich mogą się już uważać.
Matatjahu w temacie "Zombi podbijają świat". Wystarczy tam zajrzeć by zrozumieć kontekst :lol:

Kapsul
04-11-2009, 00:44
Nawet jeśli był tu offtop to nie offtop samoistny lecz offtop w poście na temat

Nie nadazam za KLA wiec nie wiem czy z niego czy z siebie ale sie smieje ;)

Maharbal
04-11-2009, 17:42
Te tematy, w których wypowiada się głównie KLA to w ogóle ostatnio lepsze jak centrum humoru. Oto przykład:

W przyszłości jak będziesz wychodził z sypialni lepiej uważaj na żonę żeby jej się ktoś miedzy nogami nie zalogował!

Obi Wan :mrgreen:

Marat
19-11-2009, 20:54
Szpiegowałem pewne forum o tematyce TW i znalazłem ciekawe wypociny pewnego banity ( a raczej obsesje, co drugi post "Marat", "Roman", "tw.org.pl" ) :lol:

http://www.europeanwars.fora.pl/wolne-s ... 2-364.html (http://www.europeanwars.fora.pl/wolne-slowo,4/skojarzenia,162-364.html)

Lena
19-11-2009, 20:59
Marat a Ty nie boisz się żadnej krwawej zemsty? Ktoś tu chyba ma obsesję na Twoim punkcie 8-)

Marat
19-11-2009, 21:26
Uderzy mnie grabkami albo szpadelkiem jak będe przechodził koło piaskownicy 8-)

Aquila
20-11-2009, 08:17
A nie boisz się, że będziesz musiał wstawić aż tyle zdjęć, żeby przegonić KLA ? taka oto krwawa zemsta.

Furiusz
20-11-2009, 14:02
Ale małego mam
Dragonity w temacie o sporcie :D normalnie jak Zych kiedyś w parlamencie i często na tej sali staje mi :D

Fumanchu
20-11-2009, 15:39
Szpiegowałem pewne forum o tematyce TW i znalazłem ciekawe wypociny pewnego banity ( a raczej obsesje, co drugi post "Marat", "Roman", "tw.org.pl" ) :lol:
http://www.europeanwars.fora.pl/wolne-s ... 2-364.html (http://www.europeanwars.fora.pl/wolne-slowo,4/skojarzenia,162-364.html)
Przeglądałem końcówkę i
"Dzikunia mać!" rozwaliło mnie :lol:

Dragonit
20-11-2009, 15:53
Kur ... czoki, zgubiłem "od" :lol:

Rapsod
21-11-2009, 22:41
Co do tego "michalenka"...zauwazylem tego Pana, czestotliwosc postów wskazuje jednoznacznie ale mnie zmyliło używanie słów typu "groteska", nie pasowało mi to do debila, który nie ma co robic tylko marnuje swój czas na rejestrowanie się tam gdzie go nie chcą, ja nie rozumiem w jego miescie/wsi zabrakło dziewczyn? Moze mu jeszcze nie staje, a może jest odmiennej orientacji i nie ma kto się z nim bawić...

Barsa w temacie o zgłaszaniu banitów.

Furiusz
21-11-2009, 22:43
Powalające no ale i ten tekst był ładny

Czy wy debile nie potraficie zrozumiec 4 slow? POLSKA JEST KRAJEM SWIECKIM. W dupe wsadzcie sobie te krzyze moze wam to pomoze.
:D normalnie odpadłem :D powinni tego zabronić :D jest jak MediaMarkt

Dragonit
22-11-2009, 14:28
Oj Glaca, zazdrość to bardzo brzydka przywara. Nic na to Italia nie poradzi, że nikogo w świecie nie obchodzicie, a podejrzewam, że sami sobą też zająć się nie potraficie. Wstyd.

Nie ma to jak fanatyzm, Polak piszący takie rzeczy :lol:

Edit:
każdy kibol ma przy sobie nóż, łańcuch i bombę atomową. na stadionach ciągłe ustawki, możesz krzesełkiem dostać. co tam, że w autobusie też możesz. :lol:
po prostu ludzie nie mający na temat kibiców żadnego pojęcia, od razu nazywają nas bandytami. co w tym złego, że cały mecz stoję, śpiewam, składam się na oprawy ? lepsze to niż, rozrywka zwana ciągłym chlaniem albo coś.
ale znajdzie się jakiś tato, który usłyszał na meczu wulgaryzm i zacznie walić po klawce, zamknąć ich wszystkich, kibiców golfa też.

mRe, oczywiście jak najbardziej pozytywnie ;)

Fallen
28-11-2009, 11:03
A moi się zwykle słuchają;) jak coś to "odklikuje" falangę i klikam ponownie i znów patyki wyciągają :D[/quote]

Ajris

Dragonit
02-12-2009, 23:35
Ale ciekawi mnie jak oni zrobią tego crysia że będzie się chować z kanapą przed Koreanami?!

Fallen w temacie o 3 platformach :)

Papież słucha Muse i 2paca, także raczej nie będzie problemu

Wiktor Lekchi w temacie o metalu, oczywiście wiem że to żart ;)

tomsn
10-12-2009, 19:57
Michał I (skądinąd) Wspaniały zauważył:

najchętniejszą rzeczą jaką robili napastnicy to były gwałty

pozdrowienia dla autora!

w temacie Naród żydowski wymyślony? Niklota - polecam w Agorze

Marat
10-12-2009, 21:43
To jak już dajemy teksty Michała z Agory, to nie może zabraknąć tego:

No ale Niemcy mieli znakomity karabin maszynowy. StG 44 :D W Medal of Honor przy entym przechodzeniu gry, wpisywałem kod i ganiałem nim :lol:

Temat o procesie norymberskim.

Maharbal
10-12-2009, 22:17
Temat znajduje się w Pustelni, niedostępnej dla większości userów. Zamieszczam więc tutaj (już niemal) legendarny komiks autorstwa mateuszakl:

http://img217.imageshack.us/img217/9369/ksl.jpg

:mrgreen: :mrgreen:

Dragonit
11-12-2009, 22:28
Komiksy o Kla niszczą ;p

Ludzie! Banita tez czlowiek! Dajcie szanse, a udowodnimy ze jestesmy godni waszego zaufania.
Nie muszę pisać kto 8-) Tak mu tęskno za orgią.pl? :lol:

Maharbal
12-12-2009, 16:50
Mrożąca krew to na razie Twoja ortografia.

Tomsn, w odpowiedzi na post Hallera :lol: Temat: ,,Opowieści z dreszczykiem"

marcinus1002
12-12-2009, 21:21
Drugi pod względem spamowosci człowiek na forum.

Bo na tę chwilę to Ty wydajesz mi się być na pierwszym miejscu Panie Upadły. Użytkownik objawiający pierwsze objawy ADHD :P

Maryniasz, taka rada:

http://img89.imageshack.us/img89/1448/snap2ga9.jpg
mnie to rozbawiło nie wiem jak was i gdzie są te komiksy mateuszakla czy jak tam się to odmienia

nr.uno
12-12-2009, 22:55
Gdzie znajduje się komiks o KLA z tym jak on dodaje nowe screeny jednostek, a Roman Zabawa stwierdza, że nie są fajne :?: Te dymki wykręcały jaja, powalały na glebę i nie pozwalały wstać :lol:

Marat
12-12-2009, 23:00
viewtopic.php?f=27&t=283&start=60 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=27&t=283&start=60)

Maharbal
14-12-2009, 15:28
Amrod niemal zmonopolizował subforum Wielkich Igrzysk :P
http://img96.imageshack.us/img96/2315/amrod.th.jpg (http://img96.imageshack.us/i/amrod.jpg/)

Maharbal
24-12-2009, 16:11
Wesołych, wesołych i Mikołaja z brodą po jaja.

Życzenia świąteczne w wykonaniu Jarla :mrgreen:

Dragonit
27-12-2009, 17:21
Żeby nasza ekonomia była na podobnym poziomie, jak mój intelekt, to byśmy mieli haj lajf 8-)
Elrond. Oczywiście wiem, że to był żarcik :mrgreen:

Andzia
30-12-2009, 23:11
Nowa ranga Brave - "Wielbiciel Brunetek" :lol:

Szczery chłop z niego :lol:

Brave
31-12-2009, 16:24
Są jeszcze jakieś komiksy o KLA oprócz tych dwóch?

tomsn
07-01-2010, 17:50
Prawdziwa plejada perwertów, jeden amator kosmitów, drugi pedofil, aż strach zaglądać do tego tematu ostatnimi czasy

Szara Eminencja Czulu w bardzo popularnym ostatnio temacie "Miss Świata"

uśmiałem się zdrowo hehe

Dragonit
08-01-2010, 00:29
Przez te wszystkie historyjki posrałem się w gacie :lol: :lol:

Brave :mrgreen:

Volomir
08-01-2010, 00:38
Brave

Nick mowi sam za siebie:P

Maharbal
08-01-2010, 20:00
:lol: panie polonisto, lekcje już się skończyły. wkładali panu kosz na łeb ?

Aquila/mRe odpowiadający Dominikusowi, usiłującemu poprawić czyjeś błędy 8-)

Dragonit
09-01-2010, 00:39
Mnie najbliżej do Jehowych, też lubię wkurzać ludzi.
Kizi w temacie o wyznaniach :mrgreen:

kacperekPL
14-01-2010, 18:38
Jego skład został skomponowany w taki sposób aby uzyskać doskonałe zbilansowanie zawatrości aminokwasów egzogennych, niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu. Brak procesu filtracji pozwolił na zachowanie dużej zawartości witamin z grupy B pozytywnie wpływających na metabolizm oraz sprawność umysłową i fizyczną człowieka. Nie zapominajmy, że to jednak alkohol - proponujemy zachowanie umiaru.
No i po co komu Actimel? :D

Demand w temacie Piwo :D Padłem... ;)

glaca
18-01-2010, 09:55
użytkownicy tego forum są wyjątkowo upośledzeni, jak byk maja napisane na stronie domowej jak powinna przebiegać instalacja a oni nadal mają problemy, każdy post który czytam to ubolewanie że jest się niedorobionym i że nie umie się przeczytać prostej jak drut instrukcji, raz że napisanej przez autorów moda, drugiej po polsku dzięki uprzejmości blackwooda, nie mam ochoty czytać waszych szlochów jak bardzo jesteście upośledzeni więc zamiast zadawać swoje debilne pytania ruszcie leniwe dupska i przewertujcie kilka stron tego tematu, wkurwia mnie to, chcę poczytać o wrażeniach z moda, o tym co wprowadza, co się dzieje, o jakichs propozycjach poprawek, albo ogolnie o dyskusji o danej modyfikacji to zamiast tego mam przed oczami wypociny dzieci dauna.
nie sprzedam kto to, ale zajedwabistee :lol:

Aquila
18-01-2010, 14:39
sprzedawaj, chłopczyk się zdziwi jak trafi na kozaka większego od siebie.

Maharbal
21-01-2010, 10:10
Rzeczywiscie dales fote;) Zapomnialem o tym;) Pewnie uwiodles ja tymi rowerowymi kalesonami;)

Volomir o Pinotchecie i jego partnerce :mrgreen:

Mefisto7
23-01-2010, 21:36
Skoro jeszcze nikt tyego nie dodał :D

Przepraszam możecie wytrzymać do jutra ponieważ za chwilę jadę na Dyskotekę.

Behmod - po 2 dniach nie robienia tury... :lol:

Sam Fisher
24-01-2010, 09:01
viewtopic.php?f=27&t=2278&p=56908#p56908 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=27&t=2278&p=56908#p56908)
Post Hetmana :lol:

coś dla Kinga ;) Kingu żeby Cię tylko ręce nie rozbolały :lol:

Maharbal
26-01-2010, 18:05
A co powiecie na tą Panią?

Paszczur miesiąca. xD

Kizi w temacie ,,Miss Świata!" ;)

Fumanchu
30-01-2010, 22:14
Marat w temacie czarna lista.:
" Niech się cieszą lepiej "czarnuchy", ze ja nie jestem już moderatorem, to by dopiero terror byl "
choć w sumie też jestem zwolennikiem zamordyzmu,najsuteczniejszy ustrój,heh.

Raku
31-01-2010, 10:26
btw co to kur*a jest znowu zacceroni?? z dupy wziety pierwsyz raz slysze,,,, szukaja cudu jak w barsie? masakra. lepiej zeby Pampalinex trenowal juz to juve przynajmniej go znam,,,
Seban w temacie "Piłka Nożna", tak śmieszne jak i smutne niestety ;)

Pampa
31-01-2010, 19:34
moją przyszłością jest trenowanie najlepszych zespołów świata tak aby zeszły co najmniej do 2 ligii :) tak spiskuje razem z żydami :) :lol:

voitek
01-02-2010, 19:52
(...)no i patrzę w monitor myśląc nad nickiem nagle eureka ze słowa Medieval zabrałem val i wyszedł Valhard ale takich też wielu więc dodałem literkę i jest Vallhard. Ale prostsze wytłumaczenie jest takie że Vallhard bo hardo wali :P

Matatjahu vel Vallhard tlumaczy jak powstal jego nowy wypasiony nick :lol: Pozytywny akcent dzisiejszego dnia mam :D

Andsztal
03-02-2010, 19:44
Jutro jadę do Mielna, może w smażalniach już podają winniczki.

Kizi na wieść, że Unia uznała ślimaki za ryby lądowe.

voitek
05-02-2010, 20:22
Panowie - jeżeli Czulu powiedział że gra jest kiepska to JEST. Czulu powiedział a on wie najlepiej, grał we wszystko i ma certyfikat na gust. Więc proszę się nie kłócić tylko grzecznie przyznać do błędu ponieważ inne stanowisko w tej kwestii dowodzi tylko tego że się nie znacie i jesteście kmiotki.

Tur o Czulu w temacie o trylogii Mass Effect ;)

Furiusz
05-02-2010, 21:35
Zaraz tu wpadnie odpowiednia osoba i będziecie mieli Moderator Total War od razu z dodatkiem Spam i Pierdolety Invasion :lol:
Bronti :D
swoją drogą jak to przeczytałem, to przypomniał mi się nie wiedzieć czemu zielony Obama na avku Marata i jego zielony nick :D

10-02-2010, 20:35
Genialne. Pies gwałci kurę:

Już wiemy dlaczego tak Ci się spodobała kociakowata bohaterka Avatara.

kacperekPL
13-02-2010, 21:34
A tak całkiem poważnie to w ankiecie powinien być jeszcze "Niewidzialny Różowy Jednorożec" i "Latający Potwór Spaghetti" osobiście wierzę w tego drugiego tego "jednorożca" to musiał jakiś kretyn na haju wymyślić i jeszcze ludzie w to wierzą, normalnie żal mi takich co nie przyjmują do wiadomości oczywistych dowodów istnienia boga spaghetti i wymyślają sobie sztuczne bożki.

Mój nowy miszcz :D

MateuszKL
20-02-2010, 19:23
Mój debiny AAr można uznać za zmarł . chciałemm wrzucić jeszcze dwa odcinki mam napisane ale nie chce się ośmieszać :lol:

Genialna samokrytyka. :D

Gawron
21-02-2010, 19:40
Czemu mam dziwne przeczucie że jak Napoleon dojedzie do domu KLA, będziemy mogli się spodziewać że przez miesiąc nic nie usłyszymy o nim a po powrocie czeka na nas zaspa informacji,newsów, zapowiedzi modów itd ? :lol:
Coś w tym jest

Dragonit
24-02-2010, 00:23
Wiktor

ch*j :lol:

Długi i wyczerpujący opis Wiktora sporządzony przez Mopisława w temacie "co o mnie myślisz" :lol:

Witia
26-02-2010, 19:39
Flota Szwajcarii jest na tyle zaawansowana technologicznie, że trudno ją wyśledzić aktualnie wynalezionymi radarami. Sam rząd Szwajcarii ma problem z dokładną lokalizacją swych sił, ale to że istnieją i działają na Morzu Śródziemnym jest pewne.

Te pancerne zagony był tak potężne, że Mussolini osobiście martwił się, czy ich użycie przeciwko Aliantom nie byłoby pogwałceniem zasad konwencji genewskiej. Sądząc po efekcie ich ostrzału przeciwko hordom doskonale wyposażonych libijskich oddziałów należy tylko dziękować przezorności Duce przed podniesieniem wojskowej strategii prowadzenia wojny o kilka poziomów wyżej w przypadku ich ewentualnych działań na kontynencie europejskim.
Straty wśród ludności cywilnej i przedłużenie działań zbrojnych podczas IIWW byłyby nieuchronne.

Adamsky :lol: :lol:

Marat
26-02-2010, 20:45
Cały ten temat jest mocny. W ogóle zastanawiam się czasami, czy ktoś nie podszywa się pod niektóre osoby na forum ( i nie mówię tu o Adamskym ).

Aquila
26-02-2010, 21:27
hahaha :lol: każdy z tego tematu o tej wojnie, jedzie na czymś innym :lol: wiedziałem, że dopalacze nie dla wszystkich są dobre.

Kapsul
26-02-2010, 23:36
[quote:9adesjlr]historyk977 napisał(a):
Szwajcaria nie ma marynarki wojennej bo nie graniczy z morzem

Jak to?

[/quote:9adesjlr]
voitek

:lol: Racja, temat wymiata - niech napisza co biora kolesie :lol:

Edit: sorka voitek juz podpisuje 8-)

voitek
27-02-2010, 00:48
Kurde, kiedy wreszcie spelnilo sie jedno z moich najskrytszych marzen, ktorym sie nie dzielilem z nikim poza glosami, z ktorymi rozmawiam podczas robienia kanapek... Moj post znalazl sie w Lapu-Capu, a nie jest podpisany, ze to ja :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Sam Fisher
27-02-2010, 06:34
Nie ruszajcie przez jakiś czas tej piaskownicy, przynajmniej będzie śmiesznie :lol:

27-02-2010, 15:47
Z jednej strony ironia z drugiej totalna spinacja, szkoda, że zamknęli. :(

Witia
27-02-2010, 23:13
Mam nadzieję, że mi wybaczycie Panowie, ale musiałem zamknąć ten temat. Nie przystawał do Agory ;)

Może kiedyś przeniosę go do Tawerny i otworzę ? :twisted:

Sareth4
27-02-2010, 23:22
Why Witia , Why ?

For Money :lol:

Dawaj go tutaj Witia i jedziemy dalej z tym spamem 8-)

Pop517
28-02-2010, 19:34
Jakos strasznie czesto ci ten internet pada...
Jakbys nie kradl go od sasiadow to pewnie bys tak nie mial.

Czik
01-03-2010, 16:47
KLA?

SRA

To piękne podsumowanie kolegi z tematu rezygnacja :D.

Wrzuciłbym też ten swój obrazek ale nie wypada mi cytować siebie :lol:.

Kapsul
01-03-2010, 18:41
Zostawcie już tego KLA, no bo co wy niby wiecie o haftowanym wzorze na skarpetach Pruskiego grenadiera walczącego pod Kunowicami hę? A KLA wie i nie wysilając się na specjalną skromność tworzy modele posiadające odpowiednie skarpety co więcej daje z siebie wszystko żeby każdy spragniony gry w której może wysyłać Prusaków w HISTORYCZNYCH skarpetach na pole bitwy miał 100% pewność zobaczenia, dowiedzenia się o tym projekcie. A wasze niemiłe komentarze, zresztą nie tylko wasze (podobno szef szefów z Biedronki odmówił umieszczenia reklamy moda na reklamówkach :shock: ) mu tej pracy nie ułatwiają.

Jak widac wszyscy spamerzy przeniesli sie z Agory do tematu rezygnacji ;)

Bronti
01-03-2010, 19:42
Kurde już któryś raz się tu pojawiam chyba czas przytemperować swój język :D

Dragonit
03-03-2010, 00:07
Lubię mhrok ale nie do tego stopnia innymi słowy aż tak mhroczy nie jestem.
Raczej wiadomo kto, nie napiszę z pamięci jego nicku :PP

Lena
03-03-2010, 20:52
w dążeniu do bycia damą, kobieta jest w stanie wypić potworność, której mężczyzna nie ruszy, bo uważa, że to trunek dla żuli

Furiusz w temacie o piwie ;)

buras
04-03-2010, 16:57
Wg mnie on nie zasługuje być prezydentem. Prezydent to głowa państwa i reprezentuje nasz kraj, a jeżeli osoba nie zna w pełni naszego hymnu ... no to ja dziękuję. Wolę Jaruzelskiego, który przynajmniej Mazurka umiałby zaśpiewać. A to jest bardzo ważne.
Padłem :lol:

MateuszKL
04-03-2010, 19:13
tak jak na ETW zwykłe kule były raczej cienkie, to w NTW mają takie, mówiąc kolokwialnie, pierdolnięcie, że klękajcie narody

:D :D

Brave
04-03-2010, 20:51
Barsa, robisz lepsze napięcie niż KLA zapowiadający swoje nowe preview :D
Amrod w temacie Rezygnacja. Do tej pory śmieje sie jak głupi z tego :D:D:D

PS. Amrod rządzisz :D

Haller
22-03-2010, 21:57
Co kur*a?
Ciebie już totalnie pieprznęło w łeb? Mauryjskie Porto? A kto się wpieprzył na Palmę? sory, ja tu widzę kwitę, i jakie ja twoje ziemie przekraczałem co? po co niby? Umawialiśmy się że nie zerwiesz. jak tak to mam to w dupie, mogłem cię rozpieprzy na początku, a nie, teraz mi zrywasz. Spadaj. Jak się nie zreflektujesz, to pieprzę to ko i zastępstwo bedzie.

Małe sprzeczki w dziale Kampanii Online xD

Nie jestem zadowolony, bo nie "pojechałem" cię, mam tylko dość tych płaczów i narzekania na niesprzyjające okoliczności. Wyraziłem swoje zdanie na ten temat. No ale rozumiem, że mamy sie tylko lizać nawzajem po f...ach, zero krytyki?

Pop517
22-03-2010, 22:08
Mała sprzeczka w dziale Kampanii Online xD
jaka sprzeczka to jest urocza dyskusja 8-)

tylko psuć grę potraficie.
Powieś się 8-) Był dzihad, jest krucjata, czyli równo.

Maharbal
22-03-2010, 22:32
A co mnie obchodzi koniec świata, mają zrobic i koniec. Bo im zapi****le :lol:

Haller w temacie ,,Co po Napoleonie?" 8-)

EDIT: tekst z Forum Romanum, traktujący o ulepszeniach jednostek, autorstwa zdaje się Ajrisa ;)

Bo w "trzystu" byli ulepszeni na platynę

Amrod
09-04-2010, 14:09
http://img101.imageshack.us/img101/701/61233715.jpg
Z tematu o krucjacie viewtopic.php?f=134&t=4429 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=134&t=4429) ;)

Volomir
10-04-2010, 13:07
Sztuczną mgłę da się zrobić ale ja ich o to nie posądzam. Jeszcze jakieś pomówienia bez dowodów? Bo ja mam chociaż relację tamtego typa.

Teorie spiskowe Zakapior-Sana. Chyba tylko tutaj się to nadaje...

Dagorad
13-04-2010, 20:23
Bizancjum (co jeszcze można zrozumieć, ale tylko przy dobrych intencjach - krótkotrwałe w sumie państwo, którego istnienie bynajmniej zawdzięczane jest nie im samym, a Rzymianom i które w swojej historii nic wielkiego nie uczyniło szczególnie) oraz przede wszystkim Święte Cesarstwo - ni to cywilacja, ni to naród, a tylko twór polityczny, z resztą z funkcją historyczną głównie "straszaka".

Jednostka - nasza chwalebna husaria - ale co udało się nią osiągnąć? przegnać Turków spod Wiednia i w sumie chyba tyle.

No i ostatnie - gdzie ta wielka historia Polski? Teraz się oburzą narodowcy, ale nigdy nie potrafiliśmy nic sami zrobić, poza rozwalaniem własnego kraju. Co Bolesław CH. zdobył, to Mieszko II stracił. W odzyskiwaniu niepodległości duży wpływ mieli Rosjanie, w dawniejszych czasach Polska potrafiła się jedynie rozbić na dzielnice, które zjednoczył oczywiście nie Polak, tylko król czeski, bo Polacy nie umieli...

Fragmenty postu enKage w temacie ""Civilization V" - Walczmy o Polską nację!".

Ronin
15-04-2010, 18:12
Evans - ban czasowy (27.05.2005-03.06.2005)

- rozpoczęcie uczestnictwa w forum od topicu o treści "huj, dupa..." w dziale gier strategicznych;

Andzia w Dziale Spis Banitów

Witia
15-04-2010, 19:56
No i ostatnie - gdzie ta wielka historia Polski? Teraz się oburzą narodowcy, ale nigdy nie potrafiliśmy nic sami zrobić, poza rozwalaniem własnego kraju. Co Bolesław CH. zdobył, to Mieszko II stracił. W odzyskiwaniu niepodległości duży wpływ mieli Rosjanie, w dawniejszych czasach Polska potrafiła się jedynie rozbić na dzielnice, które zjednoczył oczywiście nie Polak, tylko król czeski, bo Polacy nie umieli...
To nie nadaje się do łapu capu. Szczera prawda.

Dagorad
16-04-2010, 14:18
Nie żartuj. Jeżeli jesteśmy Polakami a Polacy potrafią tylko niszczyć to skąd się wzięła Polska? Marsjanie utworzyli to państwo i przenieśli tu Polaków?

Aquila
16-04-2010, 15:06
po prostu niektórzy tak mają, że na wszystko muszą narzekać.

jester1
18-04-2010, 20:28
Evans - ban czasowy (27.05.2005-03.06.2005)

- rozpoczęcie uczestnictwa w forum od topicu o treści "huj, dupa..." w dziale gier strategicznych;

Andzia w Dziale Spis Banitów

Nie żebym się chwalił ale zobacz za co ja dostałem warna :oops: :o :?

Dragonit
18-04-2010, 23:33
Co Ci się stało, że to dałeś? :shock:

jester1
19-04-2010, 20:57
Co Ci się stało, że to dałeś? :shock:

I powiedział admin: nie będziesz podawał linków
z innego forum z 1 ani z 2 promilami we krwi
albowiem pierwszego warna dostaniesz
a gniew najwyższego będzie wielki

Pomyliły mi się linki i zamiast wysłac to komuś na gg poleciało na forum :roll: shit happens :mrgreen:

Dragonit
19-04-2010, 23:30
Nie wnikam już, czy rozmawiałeś z Zeldem 8-) , aczkolwiek pomylić forum z gg to niezła sztuka :mrgreen:

Rapsod
29-04-2010, 17:54
W Polsce mamy w parlamencie cztery partie socjalistyczne, budujące u nas eurosocjalizm. Mamy socjalistów narowodo-pobożnych(PiS), bezbożnych(SLD), wsiowych(PSL) i "nowoczesnych-jaśnie oświeconych"(PO). Gdzie tu jest "prawica"?

Elrond w temacie Polska scena polityczna, idee, mity, przyszłość.

Gajush
30-04-2010, 10:27
Bardzo dobre :)
I niewiadomo czy się smiać czy raczej płakać.

Maharbal
05-05-2010, 12:28
1. Joopiter
2. Abu Yusuf
3. Rafi
4. Mefisto
5. Szczypior
6. Pop517
7. Pryzmat - Kto to?
8. Phenomeon
9. Czik
10. Haller - Jestem przeciw
11. Destro7er
12. Maryniasz
13. Dzigi - Jestem przeciw
14. Adam_bos - Kto to?
15. Janker92
16. Bruder
17. Rapsod
18. Ferke

Jak widać należy uważać, na kopiowanie listy ko :mrgreen:

Haller
05-05-2010, 12:39
Ahahaha! Tego to nie zauważyłem :D

voitek
06-05-2010, 01:19
Pewnie za 20min i tak bym umarł... A Vas i tak, by walił konia. :lol:

Kizi o Vasie i jego nalogu w temacie o III ws :lol:

Jak widać należy uważać, na kopiowanie listy ko :mrgreen:
Nie rozumiem :cry:

MateuszKL
11-05-2010, 13:54
Hm, nie pamietam tego, ale majac lat moze 4 dostalem hustawka w zeby. Moze dlatego teraz tak wygladam

:D

Haller
12-05-2010, 12:07
1. Jak piwo podrożało

No i to chyba na tyle ^^

Hetman w temacie: Mieliście jakieś przeżycie, które prawie was zabiło?

Rapsod
18-05-2010, 20:14
A zrozumieć moje "języki" bardzo łatwo, nie wiem co masz za problem. Klimat to klimat.. no ale jak ktoś jest zawodnikiem starej daty to tego nie doceni. Gadanie "my" , "przybywamy" , "jesteśmy" to jakiś przeżytek, po za tym kto tak kiedykolwiek mówił...jedynie w wojskach 20w. zwracano/a się do żołnierzy "wy" i wsio. Mówienie w każdej nacji w ten sam sposób jest nudne i nie sprawia mi przyjemności.
Kluczem moim jest coś takiego:

Polska i Węgry(bo nie znam w ogóle stylu)- czysty polski
Niemcy, Dania, Norwegia - niemiecko podobne coś
Francja - francusko podobne
Włochy - francusko hiszpańsko włoska improwizacja
Hiszpania i Portugalia - hiszpańska improwizacja
Islam - takie arabskie coś, raczej nierozgarnięty posłaniec, próbujący dukać w nieznanym dobrze języku przedłużający samogłoski.
Bizancjum - grecko podobne
Rusie, Litwa - rosyjsko podobne zmiękczanie polskiego
Anglia i Szkocja - tylko angielski

Mefisto do Rolanda w Ambasadzie Litwy w WK XXVIII. Starsi gracze zrozumieją lepiej kontekst, w jakim to napisał.

Fumanchu
21-05-2010, 03:11
Towarzyszu Marat,góralu z góry Synaj ,tego nie można przepuścić !! ( od nowej gry twórców serii TW do kibiców)jak to łatwo przeskoczyć.
Tur do Aquili -

Kiedy ja chodziłem na mecze to twoje niedoszłe rodzeństwo prawdopodobnie spływało twojej mamie po udach ( lub innych częściach ciała) . :) :D :lol:
Musze to uwiecznic chyba ze ktos to wywali.

Czik
21-05-2010, 14:03
Drugi cytat jest GENIALNY :). Chociaż wstaw to normalnie w ramki cytatów [quote], estetycznie to wtedy wygląda.

exar
22-05-2010, 12:41
Z urodzinowego banera na stronie głównej naszego forum.

Wszystkiego najlepszego: Archer (100)
naprawdę gratulujemy

Maharbal
24-05-2010, 19:00
Nie, nie, ja stworzyłem dział XXX dzisiaj na ich potrzeby(...)

Amrod, z dyskusji w Palatynie :mrgreen:

Widzicie ludzie? Władza dba o Wasze potrzeby 8-)

enKage
24-05-2010, 19:09
[quote]Bizancjum (co jeszcze można zrozumieć, ale tylko przy dobrych intencjach - krótkotrwałe w sumie państwo, którego istnienie bynajmniej zawdzięczane jest nie im samym, a Rzymianom i które w swojej historii nic wielkiego nie uczyniło szczególnie) oraz przede wszystkim Święte Cesarstwo - ni to cywilacja, ni to naród, a tylko twór polityczny, z resztą z funkcją historyczną głównie "straszaka".

Jednostka - nasza chwalebna husaria - ale co udało się nią osiągnąć? przegnać Turków spod Wiednia i w sumie chyba tyle.

Fragmenty postu enKage w temacie ""Civilization V" - Walczmy o Polską nację!".[/quote:2ugzc3s3]

Ha! się znalazłem xD

1) to wtopa - wytłumaczyłem (częściowo //wstyd) w poście :) okoliczności + zawsze mylenie Macedonii z Bizancjum - dzięki rTW już nie myle :P, tak czy inaczej jak będzie jakiś panteon lapsusów wszechczasów to będzie to kandydat do najwyższych miejsc :)

2 i 3 podtrzymuje i zdania nie zmienię :P pozdrawiam łapucapowiczów :]

Amrod
26-05-2010, 22:34
@Maharbalu, mam wrażenie że uciąłeś tę drugą, ważniejszą część :P

Kapsul
03-06-2010, 22:26
Ja chcę żeby Polska miała więcej jednostek.

-Możliwość zaklinania katan Samurajów na różne żywioły, np. ogień, lód.
-Wiele nawiązań do mangi.
-Jednostki z komiksów i anime, np. Full Metal Alchemist.
-Kensai odbijający strzały z muszkietów jak Jedi.
-Animacje szczegółowo pokazujące np. przemianę w wilkołaka.
-Brak tych starych złodziei kukurydzy.
-Więcej jednostek na słoniach.
-Brak faworyzowania Litwy i Krzyżaków, nie tak jak w Rome.
-Postaci w oddziale różniące się jedynie kolorami, a nie jakimiś opaskami, fragmentami uzbrojenia itd.

Temat: Shogun 2: Koncert Życzeń ;)

Amrod
03-06-2010, 22:57
Ja chcę żeby Polska miała więcej jednostek.

Temat: Shogun 2: Koncert Życzeń ;)
To było świetne, indeed :) Polska od wyspy do wyspy, czemu nie? High five!

Czik
06-06-2010, 18:35
[quote:3808mzkk]a i tak napiszą Ci zaraz, że mapa za mała (nie wytłumaczysz im magicznego efektu skalowania)

Ubolewam, że CA nie pokusiło się o stworzenie Kaszuby: Total War, z ewentualną możliwością poszerzenia mapy w dodatku o Lębork i Słupsk. Albo jeszcze lepiej, wyskalować mapę do samego Lęborka i stworzyć Lębork: Total War. Z chęcią pooglądałbym starcia osiedli Sportowa z Czołgistów tudzież pojedynku Stryjewskiego-Malczewskiego.
[/quote:3808mzkk]

[quote:3808mzkk]i że rooster mało zróżnicowany (mimo, że wiedzą o nim tyle co nic, a w samym CA pewnie niewiele więcej)

No tak, można zrobić pięć wersji chłopów z włóczniami, chłopów z tasakami, chłopów rzucających rybami fugu, klan Odo będzie miał wstążeczki na pikach, a klan Takeda konnych miotaczy spleśniałych wiśni.

Już bardziej irracjonalności przytoczonych "argumentów" nie potrafiłem zobrazować. Skoro nie potraficie dyskutować jak dojrzali ludzie, to w jaki sposób mamy z wami rozmawiać?[/quote:3808mzkk]

Jarl w temacie o Shogunie 2.

Sam Fisher
14-06-2010, 22:23
Nowa Zelandia, to co najwyżej może z misiami koala wygrać

Marat w temacie o MŚ2010 :D hahaha dobre 10/10 ^_^"

LEGION
15-06-2010, 23:34
Nie wiem panowie czy widzieliście ostatnio założone tematy przez robercik8211.. uśmiałem się do łez.. Odpowiedź (nt. czy lubicie zamki/miasta?) Witolda, że
lubi fort :lol: i riposta zajaca/zająca:
Jaka bedzie kolejna durna ankieta od Ciebie :lol: :?: Ktore okrety wolicie czy tez ktora frakcja ma bardziej "cool" kolor :mrgreen: :?:
Ogarnij sie czlowieku albo pomysl nim zalozysz jakis temat ;) :!:
No miazga.. uśmiałem się do łez.. :D
Niby proste słowa ale mają swoją moc..
Po pierwszym swoim świetnym temacie napisał, że (cytuje) "NIE założy ankiety do 30 czerwca" po czym założył jeszcze jeden.. jakby na przekór własnym słowom :lol:
No i spodziewam się niedługo kolejnego tematu od robercik8211 i kolejnej świetnej i opiniotwórczej ankiety.. :lol:

Volomir
19-06-2010, 20:48
Podolski odmówił co ty pie...ysz to PZPN powiedział że nie kiwnie palcem w jego sprawie a to on zgłaszał chęć gry w Polskiej Reprezentacji. A jak nie było odzewu to co się dziwisz że nie gra dlatego dałem go w nawias. Co do reszty nie zmieniam zdania Roger nie miał szans na grę w Brazylii dlatego zdecydował się grać dla nas. A to inna sytuacja. Klose nawet zmienił swoje nazwisko i imię na Zniemczone a po Polsku też nie chce rozmawiać to co mam mówić jak nie zdrajca? Zdrajca aż miło. Zresztą połowa Śląska to Volksdeutsch-e którzy włażą Szwabom w tyłki.

Ronin dzieli i jego wizja dobrego i zlego pilkarza;)

Rapsod
20-06-2010, 19:15
Mefisto już pewnie leci do Luksemburga do Trybunału sprawiedliwości :D

Abu Yusuf w temacie ,,Dyskusje Ogólne" w dziale Kampanii Online.

Maharbal
23-06-2010, 19:52
Ty widzisz wszystko tak jak piszą w Bravo Girl

Las Cinco Muertes o Dragonicie w temacie o MŚ :mrgreen:

Dragonit
23-06-2010, 23:37
Przecież to było głupie jak but, człowiek nie rozumie czyichś wypowiedzi i ucieka się do takich oklepanych chwytów :roll:

Jarl
24-06-2010, 03:30
Mefisto już pewnie leci do Luksemburga do Trybunału sprawiedliwości :D

Abu Yusuf w temacie ,,Dyskusje Ogólne" w dziale Kampanii Online.
Ta, do Luksemburga...

Rapsod
24-06-2010, 14:10
Przecież dlatego to wstawiłem...

Jarl
24-06-2010, 14:30
Wyobraź sobie, że się jornąłem.

Czik
24-06-2010, 18:57
Przecież to było głupie jak but, człowiek nie rozumie czyichś wypowiedzi i ucieka się do takich oklepanych chwytów :roll:

Jako twórca tego tematu pamiętam, że z założenia umieszczane są w nim zarówno cytaty, które pokazują celowo śmieszne wypowiedzi i ciętą ripostę autora, jak i takie, poprzez które się w zabawny sposób skompromitował :).

Marat
24-06-2010, 21:20
Ale LCM akurat dobrze powiedzial 8-)

24-06-2010, 23:01
Ale LCM akurat dobrze powiedzial 8-)

Marator-Prowokator? ;)

Haller
28-06-2010, 09:52
Błagam o pomoc z tym steamem - jestem uzależniony od Napka. Powoli staje się blady i mam halucynacje. Idę sobie do lodówki, a tam Bitwa pod Piramidami. Pomocy... o Boże! Polscy Lansjerzy, muszę sformować czworobok zanim we mnie wjadą...

Mateuszkl w temacie ,,Problem z uruchamianiem'' :D

Maharbal
30-06-2010, 19:59
Masz tak samo krzywy nos jak ja, czuje, ze jestesmy sobie bliscy

Voitek o Matatjahu :)

Maharbal
07-07-2010, 23:29
P.S.Zaraz napiszesz ze nawet strata bramki byla zaplanowana.Wszak slynacy ze zorganizowania i dyscypliny Niemcy przewidzieli wszystko :lol:

Zajac w temacie o MŚ, w odpowiedzi na posty Witii :mrgreen:

ThorGal77
25-07-2010, 13:18
Na otarcie łez :
http://www.youtube.com/watch?v=qXPyh6zuxqg

Fumanchu w temacie "Okradli mnie" ... ;D
"Na otarcie łez" :lol:

Fumanchu
31-07-2010, 11:36
Joby na Jarla,niech cierpi :
Tytuł: Przez pomyłkę usunąłem subforum (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?p=109612#p109612)

Wybaczcie, ale przy oczyszczaniu działu KO przez przypadek kliknąłem nie to subforum co trzeba i usunąłem całą zawartość, niestety jest ona nie do odzyskania. Bardzo przepraszam za tę pomyłkę, mam nadzieję, że wielka tragedia się nie stała... Jak coś, to joby na PW. Jeszcze raz sorka.
Normalnie odpowiesz za to Ty i Twoja familia do 7-go pokolenia włącznie tak jak jest we chmurach napisane,houk :-)
Powidziałem to ja wódz Apaczów - Żółty Cielak.

LEGION
31-07-2010, 20:36
A glaca uważa, że w UK są ofiary spotów kampanii społecznych.. :lol:

na ofiary spotów kampanii społecznych/fragmentów filmów? :lol:

Ronin
01-08-2010, 19:59
http://www.liveleak.com/view?i=7ee_1280616170

Czy wy też czujecie narastające podniecenie oglądając trailer tego fil...tego szmelcu? :shock:

Sam Fisher w dziale Centrum Humoru. ;)

Sam Fisher
01-08-2010, 20:08
hehe mój debiut w łapu-capu...zawsze o tym marzyłem :D czuję się spełniony jako forumowicz iksde

Pampa
02-08-2010, 10:31
Ja bym się tak nie cieszył, już dość było nabijania się z moich umiejętności w kampaniach ;p

Krzyzak
02-08-2010, 13:21
Pampa nie psuj Samowi radochy :D

Amrod
03-08-2010, 12:26
Czy jest możliwość tak zaszaleć z kryptami żeby dla danej nacji w danym mieście zmienić (np. dodać) możliwe rekrutowane jednostki na już stworzone bądź też na zrobione przez siebie ???
Jeden z nowych użytkowników. Strach się bać, młodzieży już dyskoteki nie wystarczają ;)

Balduran
09-08-2010, 20:39
Gosc chcial stworzyc rycerzy feudalnych w Polsce i nie do konca mu wyszlo :)

nie udało się :( oczywiście są rycerze ale są tylko konie :( bez rycerzy

Utworzyłeś nową jednostkę. "Konie feudalne"

Krzyzak
09-08-2010, 20:51
Witol, czy to Twój debiut w Łapu-Capu ? ;) Dorzucę coś jeszcze :P

Jak sprawić aby jednostka otrzymała zdolność "skuteczny przeciw opancerzonym" ? Z góry dziękuje za pomoc.

Oznacza to że jednostka dobrze sobie radzi przeciw dobrze opancerzonym jednostką (np. rycerze feudalni)

Kiedy to czytałem to półprzytomny byłem.

Witold, albo ominął lekcje czytania ze zrozumieniem ( a mówi, że niby był półprzytomny :D ), albo zbyt długo zabalował na 18-stce kolegi :D

Witold
09-08-2010, 22:31
Chyba zaliczę pielgrzymkę do Ziemi Świętej na rzęsach. Nastąpił Cud nad Wisłą.

10-08-2010, 14:20
Wypowiedź o Grunwaldzie powoduje u mnie nieodparte wrażenie, że na średniowiecze musiałeś się uczyć z telegazety.. :lol:

jest Cejrowski, jest Szczuka, są popieprzeni katolicy, są hipisy... niech ktoś tam ześle napalm, a radości mej nie będzie końca.

Widzę, że muszę częściej odwiedzać temat o krzyżu.

MateuszKL
17-08-2010, 05:57
przecież Marszałek nie miał nic przeciwko Prawosławiu bo miał zonę Żydówkę

Dragonit
22-08-2010, 04:03
viewtopic.php?f=2&t=5606&start=20 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=2&t=5606&start=20) w sumie ładne jaja, jakiś troll zrobił profil identyczny jak Oskarx i chciał się wypisać z rozgrywek :lol:

Marat
23-08-2010, 14:44
Tło: poprzednia edycja forumowych nagród, tuż po crashu - głosowanie na najbardziej zabawnego użytkownika, którą to kategorie wygrał Igor, w tamtym czasie nie znany jeszcze tak dobrze pod nickiem Niklot.

Ja tylko chciałem zaprotestować.
Nie zgadzam się aby osoba, która obecnie na tym forum kryje się pod nikiem Igor, otrzymała nagrodę w kategorii najzabawniejszego użytkownika. To nie jest prawdziwy Igor. Prawdziwy Igor jest na tym forum pod innym nikiem. Jego nik jest trochę antychrześcijański ;)
A ten koleś co ukradł prawdziwemu Igorowi nik, powinien za karę otrzymać rangę Rusofil :twisted:

Przecież wiemy, że to nie jest ten poje**.

voitek
28-08-2010, 13:38
No ladne fotki...te same pozy na trzech zdjeciach :lol: (KLA nie wiedziales co zrobic ze swoja prawa reka ;) )

Nie mogę nią zginać. :) Używam drugiej.

Temat o forumowych twarzach

Dragonit
01-09-2010, 00:07
Przez przypadek znalazłem z przed roku viewtopic.php?f=27&t=3090&start=0 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=27&t=3090&start=0)

Rafa[quote:qnqofect]Rafa napisał(a):
A mi żal Niemców. Czym ten dzisiejszy naród sobie zawinił?
Inny jesteś, większości do szczęścia wystarczy porażka germanów :mrgreen:[/quote:qnqofect]

Najlepiej zajrzeć i zobaczyć, o co chodzi :lol:

Maharbal
01-09-2010, 22:12
Małe zakrzywienie czasoprzestrzeni czy świadoma kampania dezinformująca? :mrgreen:

Marat
03-09-2010, 10:22
Pewnie wszystko co napisałem skrytykujecie ale cóż z tego, piszę mądrze i moje argumenty są dobre.

Knecht i jego skromność w jednym z tematów działu historycznego.

Dragonit
03-09-2010, 23:17
Poraczysz linkiem do tego Knechta?

Adamsky[quote:3tw5zw2s]A ja może zuploaduje swojego psiora jutro :D Tylko, że jest trochę mały :(

To temat o zwierzętach, a nie przyrodzeniach. Jednak słyszałem, że liczy się technika, a nie wielkość. Według mnie to kiepskie pocieszenie, ale nie poddawaj się.[/quote:3tw5zw2s]

Krzyzak
04-09-2010, 09:17
Mam to uznać jako swój debiut w Łapu Capu czy tu chodzi raczej o Adamsky`ego ? :D

MateuszKL
04-09-2010, 12:59
Cytat Knechta najlepszy. :lol:

Dragonit
04-09-2010, 14:31
Raczej o Adamskiego chodziło, ale możesz uznać to za swój debiut ;)

Maharbal
04-09-2010, 20:57
Boruc to ciota!! Mowilem wam, ze on sie nadaje do sprzątania łajna...Dudek wróć!

Bez komentarza to zostawię :)

PS-i część dalsza ,,kabaretu":

Hahahaha :lol: :lol: chcesz Dudka który siedzi na ławie dobry rok lub dwa lata.
Boruc w tej sytłaci nie miał szans.
A może wstawimy ciebie ciekawy czy se poradzisz ;)

Kapsul
04-09-2010, 21:09
Sorry że pisałem ogólnikowo

Pisanie ogólnikowe na tematy techniczne jest jak walenie dziewczyny bez ściągnięcia spodni.

Ten watek dzialu historycznego jest doskonaly - nauka przez zabawe :)

Marat
04-09-2010, 21:12
Też to miałem dać. Jak ktoś napisał tam - Mossin - uczy, bawi, wychowuje 8-)

dawid96
05-09-2010, 10:41
Boruc to ciota!! Mowilem wam, ze on sie nadaje do sprzątania łajna...Dudek wróć!

Bez komentarza to zostawię :)

PS-i część dalsza ,,kabaretu":

Hahahaha :lol: :lol: chcesz Dudka który siedzi na ławie dobry rok lub dwa lata.
Boruc w tej sytłaci nie miał szans.
A może wstawimy ciebie ciekawy czy se poradzisz ;)

Mam to uznać za debiut w Łapu-Capu :)
Dla wyjaśnienia dodam że szybko pisze i często mi wyskakują takie błędy.

Volfgan
05-09-2010, 11:41
Mam to uznać za debiut w Łapu-Capu
Dla wyjaśnienia dodam że szybko pisze i często mi wyskakują takie błędy

Ja bym bardziej TO zaliczył za twój debiut ;) Żeby siebie samego wrzucać do tematu... Czego to ludzie nie zrobią... ^^

dawid96
05-09-2010, 13:04
Eee może przeczytaj post Maharbala ;)

Volfgan
05-09-2010, 13:05
A rzeczywiście, nie przyjrzałem się. Zwracam honor. ;)

ThorGal77
05-09-2010, 15:29
Krzyzak, jaka śliczna mordka. Cudny piesek.

tzw Magnes na Cipuchny

kizi w temacie o zwierzakach :D

CaiusCosades
11-09-2010, 21:12
Tytuł: Pytania o mody. Czyli szukasz,tutaj zapytaj.... (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?p=122428#p122428)

Witam szukam moda do Medka o klimacie początku Rzymian , Potęgi Sparty , mniej więcej 278 p.n.e.
Oksymoron :)

Witam szukam moda do Medka o klimacie początku Rzymian , Potęgi Sparty , mniej więcej 278 p.n.e.
Oksymoron :)

Mógłbyś mi podać link do forum tego moda? Byłbym bardzo wdzięczny

Wiadomość od duniosa. Przeczuwałem, że nie zrozumie o co mi chodziło. Ale to już przesada :D

Volomir
11-09-2010, 22:19
Padlem ;) no ale moglbys wkoncu tego linka podac, bo az mnie zaintrygowal ten mod :lol:

dawid96
15-09-2010, 20:47
Nadaje się tu temat Kolejka z MKO XVI.
http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=273&t=6277
Czytając to omal nie spadłem z krzesła :lol: :lol:

Krzyzak
16-09-2010, 10:50
Potwierdzam :D Na dodatek jestem jednym z graczy ;)

Jarl
16-09-2010, 23:01
Cudownie, jeszcze mnie się w tym temacie oberwało :roll:

Czik
17-09-2010, 01:47
Cudownie, jeszcze mnie się w tym temacie oberwało :roll:

Wiesz, zawsze możesz "przypadkiem" wywalić ten temat :lol:

Marat
17-09-2010, 10:29
Jarl i fail roku? Phi! A kto skasował prawie cały dział "forum.totalwar.org.pl", no kto?

Czik
17-09-2010, 19:01
To mi umknęło, co tam było w ogóle :D?

Krzyzak
17-09-2010, 19:29
Jeśli chodzi o dział KO :D To Jarl usunął cały dział WKO 28 chyba :D

Jarl
17-09-2010, 19:33
Jeden dział w tę czy w tamtą, i tak za dużo gracie w te głupie gierki, za pożyteczne rzeczy byście się wzięli.

Sam Fisher
17-09-2010, 19:35
Hehe liczy się szczerość Jarl :D :lol:

Krzyzak
17-09-2010, 19:52
Trenujemy strategię i pomysłowość :D

Czik
18-09-2010, 00:13
O pożytecznych, mądrych i ważnych rzeczach rozmawiamy w temacie "Piwo", tu nie ma na to miejsca :D.

Volfgan
18-09-2010, 14:47
Co tam się działo... około 5 razy podano zły descr_strat i nie możemy dojść do drugiej tury...

voitek
26-09-2010, 22:37
Aquila wyleczyłeś mnie z zatwardzenia. Po tym zdjęciu walnąłem takim szrapnelem, że sąsiad dziadzio zaczął krzyczeć: "nicht schiessen"

pieprznalem o glebe

Sam Fisher
29-09-2010, 22:57
Jak otwierasz okno i nie widzisz powietrza, to też wmawiasz sobie, że nie istnieje ?
Witia do Glacy w Agorze :lol:

Aquila
30-09-2010, 16:41
Lepiej już by było do jakiejś Austriackiej ;) Może Anderlecht...

Albo do australijskiej, np. Australia Wiedeń 8-) riposta Marata :D

ThorGal77
30-09-2010, 22:19
Z kolezankami zwykle w policzkowy buziak, z nowo poznanymi podanie reki(same podaja to nie bede z krzykiem uciekal) lub po prostu unosze dlon i mowie "Hej!" :P

a nie czasem wyprosotwaną i mówisz Heil ? :lol:

voitek i Mopisłav w temacie o dziewczynach :D

voitek
02-10-2010, 13:43
viewtopic.php?f=27&t=6494 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=27&t=6494)

Zabojcze ruchy dawida96 na jego obrazkach

dawid96
02-10-2010, 14:15
Oj nie przesadzaj :lol: :lol:
A tak na prawdę to odwracam uwagę przeciwnika :lol: :lol:

Marat
16-10-2010, 22:26
takiej żeczy w rzyciu nie spotkałem

Milanos

Maharbal
18-10-2010, 14:38
Z nową rangą będę jeszcze bardziej surowy ;)
oby tylko jajka nie ucierpiały :mrgreen:

Dragonit pod kątem nowej rangi Witii :lol:

Pampa
19-10-2010, 17:15
Może dałoby się przykleić ten temat żeby nie spadał, i żeby każdy wiedział gdzie znaleźć coś śmiesznego z życia forum :)

Dragonit
20-10-2010, 13:38
Podbijam, dobry pomysł.

Witia
21-10-2010, 10:24
Dragonit napisał(a):
Cytuj:
Z nową rangą będę jeszcze bardziej surowy ;)

oby tylko jajka nie ucierpiały :mrgreen:
:D No dobra - 1:0 dla Ciebie

Iron_Marcin napisał(a):
IMHO to nawet lepsze zakwalifikowanie tego urządzenia, bo jeżeli 95% energii zużywane jest na produkcję ciepła, to ciężko o tym powiedzieć, żeby służyło do oświetlania

Stosując tę błyskotliwą logikę, tak samo można sklasyfikować bombę atomową.

:lol: :lol: :lol:

29-10-2010, 12:40
Oczekujesz na strong, black,anal, quatro invade?

MateuszKL
16-11-2010, 01:09
kłania się przykład Żółkiewskiego bo poległ pod Cecorą ale odniósł potem jeszcze wiele zwycięstw w bitwach

Sam Fisher
16-11-2010, 14:37
kłania się przykład Żółkiewskiego bo poległ pod Cecorą ale odniósł potem jeszcze wiele zwycięstw w bitwach

Który to :D

exar
16-11-2010, 14:41
Knecht tak zatekścił w temacie o Grunwaldzie
viewtopic.php?f=21&t=6625&start=120 (http://forum.totalwar.org.pl/viewtopic.php?f=21&t=6625&start=120)
hehe :lol: klasyczny "zabili go i uciekł"

voitek
27-11-2010, 19:52
Marat3 - Nowa jakość Maratów.

Musze przyznac, ze Gorbi jest coraz bardziej kreatywny i padlem jak to przeczytalem

Ekaton
27-11-2010, 19:54
Marat3 - Nowa jakość Maratów.

Musze przyznac, ze Gorbi jest coraz bardziej kreatywny i padlem jak to przeczytalem

Widać Gorbi atakuje wiele stron, na grze którą prowadziłem kilka miesięcy temu też ktoś się rejestrował jako kolejna "wersja" jednego z GMów - lokibb2, lokibb3 i lokibb4 i wypisywał takie głupoty. Pamiętam właśnie Nowa jakość lokibbów czy lokibb kontratakuje :lol: