Zobacz pełną wersję : Bank Centralny - instytucja potrzebna czy zwykły przekręt?
O Bankach Centralnych też w każdym temacie była rozmowa, więc porozmawiajmy w jednym o tej niezwykle "potrzebnej" instytucji, która funduje nam inflację i kryzysy.
Zwykły przekręt, argumenty są tak oczywiste że aż nie chce mi się ich wypisywać, można zamknąć temat ;)
Zwykły przekręt, argumenty są tak oczywiste że aż nie chce mi się ich wypisywać, można zamknąć temat ;)
tak, zamknij, a potem nawet w temacie o religii ktoś będzie o tym pisać
Sam Fisher
29-08-2009, 14:38
Oj, nie wszyscy wiedzą takie rzeczy. Jak wyniknie dyskusja to ludzie dowiedzą się ciekawych faktów ;]
tak, zamknij, a potem nawet w temacie o religii ktoś będzie o tym pisać
nie mam takich uprawnień, a jakbym miał to i tak bym tego nie zrobił, spokojnie 8-) a tematu Religia jeszcze nie ma, aż się zdziwiłem
nie mam takich uprawnień, a jakbym miał to i tak bym tego nie zrobił, spokojnie 8-) a tematu Religia jeszcze nie ma, aż się zdziwiłem
to była taka ironia, sarkazm, szczególnie z tą religią i oby takiego tematu nie było