Radzio
04-10-2014, 12:00
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Ostatnio pojawił mi się bardzo nieprzyjemny problem, a mianowicie brak kursora czy to mediewalu 2 czy w modyfikacjach . Mam medievala 2 od ładnych paru lat i zdarzył mi się taki problem po raz pierwszy . inne gry działają normalnie. Gdy odpalam nagrywanie Frapsem na nagraniu widzi go bez problemów natomiast ja w grze nie :( . Mam najnowsze sterowniki graficzne i dodatek w pełni zpachowany oraz nowy direx . Przeinstalowywałem grę wiele razy na różne dyski twarde ale to nic nie daje. Jako ciekawostkę mogę dodać że gdy uruchomię medievala od razu po włączeniu komputera , kursora nie widać ale gdy zminimalizuję i zmaksymalizuję grę kursor się pojawia . Gdy próbuje włączyć go następnym razem i minimalizowanie nie pomaga. gdy odpalam Cow także nie mam kursora do puki nie włączę jakiegoś programu na pulpicie i wtedy w grze pojawia mi się normalna windowsowski kursor , lecz muszę powtarzać ten manewr co turę lub co bitwę i sami rozumiecie iż jest to niesamowicie denerwujące i czasochłonne .
Jeśli ktoś zna rozwiązanie to proszę o podpowiedź .
Jeśli ktoś zna rozwiązanie to proszę o podpowiedź .