Zobacz pełną wersję : [ChR] Tyberiusz 0:2 IPL{Strażnik}Arris
Wielki Mistrz Malborka
13-10-2014, 23:06
Macie czas na rozegranie dwóch bitew do 26 października.
DLC dozwolone w waszym meczu: BRAK
Umawiacie się na termin rozegrania meczu w tym temacie. Po rozegraniu musicie wkleić tutaj screenshoty z wynikami bitew oraz podać nacje jakich użyliście.
Powodzenia!
Przyjmij zaproszenie na Steam. Wstępnie proponuję piątek między 18:00 a 22:00.
Już dobre kilka dni czekam Tyberiusz. Wstępnie proponuję piątek między 18:00-22:00 albo sobotę między 17:00-21:00
Miło, że zaakceptowałeś zaproszenie ale skoro już zagrałeś z Darkiem to mi chociaż mogłeś odpisać. Proponuję sobotę bo na piątek już mam grę ustawioną.
Dalej brak możliwości kontaktu i jakiegokolwiek potwierdzenia.
Kolega odpala Rome II po czym... najwidoczniej przechodzi na niewidoczny. Dziś między 18:00 a 19:00 albo jutro będę od 16:00 dostępny. Oczywiście do tej pory nie zaszczycono mnie odpowiedzią. Nie wiem czy komukolwiek oprócz Darka udało się Tyberiusza złapać.
Moja dzisiejsza oferta godzin nie podlega negocjacji. A jak się pojawisz 18:45 albo 18:50 to też odpada bo nie zdążymy rozegrać. Jutro, tak jak napisałem. Od 16 na 90% jestem cały dzień online.
EDIT: Powoli mam dosyć, nawet gdy jest online to nie odpisuje.
Arris 2 - 0 Tyberiusz
Baktria - Kartagina
Egipt - Seleucydzi