Zobacz pełną wersję : IPL{Strażnik}Arris 2:0 {{ST}}Marcin80
Wielki Mistrz Malborka
13-10-2014, 23:06
Macie czas na rozegranie dwóch bitew do 26 października.
DLC dozwolone w waszym meczu:
Greek States Culture Pack
Daughters of Mars
Umawiacie się na termin rozegrania meczu w tym temacie. Po rozegraniu musicie wkleić tutaj screenshoty z wynikami bitew oraz podać nacje jakich użyliście.
Powodzenia!
Marcin80
15-10-2014, 22:11
Witam w tym tygodniu mam II zmiane więc odpada co do weekendu będę w piątek wiedział ale za to przyszły tydzień pierwsza zmiana wiec miedzy 17 a 21 myśle że codziennie prawie ale proszę dzień wcześniej do 20 napisać.
Pozdrawiam
Spoko, ja sam od niedzieli dopiero będę miał na spokojnie czas zagrać więc mi to pasuje. Jakoś się dogadamy.
Zostawiłem Ci wiadomość na steam z wstępną propozycją jutro (piątek) między 18:00 a 22:00.
Marcin80
23-10-2014, 19:55
Zgadzam się po 18 ugadamy szczegóły.
Nie szło Cię złapać dziś na steam, co nie spojrzałem to offline a teraz jest już mała szansa, że dam radę zagrać dziś. Będę próbował złapać cię jutro... jak mnie będziesz widział online to też napisz bym cię nie przegapił.
Arris 1? - 0 Marcin80
Kartagina - Ateny (Rozłączyło mnie w połowie bitwy i Marcin80 upiera się by to sędziowie zdecydowali co dalej z tą bitwą zamiast rozegrać powtórkę. Jeśli miałbym ocenić przebieg do disconnecta to zacząłem zdobywać przewagę i nie miałem powodu się rozłączać) - Nierozstrzygnięta bitwa
Armenia - Rzym - moja wygrana.
Zgodnie z wolą Marcina czekam na decyzję sędziów w sprawie pierwszej bitwy.
Jeśli istnieje zapisana powtórka z meczu niezakończonego ( do czasu disconnecta ) - to o nią poprosimy na PW do sędziów abyśmy mogli się do niej odnieść
Wielki Mistrz Malborka
26-10-2014, 18:44
Musicie powtórzyć bitwę tymi samymi składami. Żadna ze stron w momencie końca bitwy nie miała wyraźnej przewagi.
Przewagę drobną uważam, że miałem ale właśnie chodziło mi o powtórzenie bitwy tymi samymi składami. Choć i tak to dla mnie akurat gorsza sytuacja bo wiadomo, że druga bitwa pójdzie inaczej niż 1 ;(
Marcin80
26-10-2014, 21:25
Jak miałeś przewagę to wygrałeś, zapisałem się to grałem. Chciałem rozegrać te mecze. Powtórka nie zmieni układu w tabeli. Pozdrawiam
Marcin80 postanowił poddać drugą bitwę w rozmowie na Steam (mam nadzieję, że potwierdzi). Dziękuję więc za grę ;)
Dziękuje za gry - temat zamykam.