Zobacz pełną wersję : [ChR] Kobrax95 2:0 ror4ter WALKOWER
Wielki Mistrz Malborka
13-10-2014, 23:41
Macie czas na rozegranie dwóch bitew do 26 października.
DLC dozwolone w waszym meczu:
Greek States Culture Pack
Caesar in Gaul Campaign Pack
Umawiacie się na termin rozegrania meczu w tym temacie. Po rozegraniu musicie wkleić tutaj screenshoty z wynikami bitew oraz podać nacje jakich użyliście.
Powodzenia!
Terror90
15-10-2014, 18:07
Witam. Mam wolny czas wieczorami, ale nie każdy dzień. W tym tygodniu pasowałby mi piątek wieczór, sobota tak do godzin 12-13 lub niedziela wieczór? Jak Tobie pasuje?
Najpierw muszę rozegrać mecze z członkami mojego klanu(tak jak oni) dopiero będę mógł z tobą grać. W sobotę te mecze rozegram(tak na 95%) więc niedziela by mi pasowała. Ewentualnie w ciągu przyszłego tygodnia byśmy mecz ten rozegrali.
Terror90
15-10-2014, 18:14
Okey. To zostawmy ten mecz na przyszły tydzień. Ja rozegram najpierw mecz z "TEMEREM"
Jutro będę cały dzień prawie online jakbyś mógł zagrać. Na pewno będę online między 18-22 i jutro i pojutrze. W niedziele będę online ogólnie pewnie tak od 13 online. Od poniedziałku próbuje się z tobą skontaktować na steamie ale nie odpowiadasz. Rozumiem, że mogłeś być zajęty więc czekam na twoją odpowiedź.
Walkower dla Kobraxa.
Wykazał większą chęć rozegrania pojedynku wraz z propozycjami konkretnych (i dość szerokich ramowo) godzin i dni.
Temat zamykam.