Zobacz pełną wersję : {{B-S}}Piterus 1:1 Garrus173
Wielki Mistrz Malborka
14-10-2014, 12:43
Macie czas na rozegranie dwóch bitew do 26 października.
DLC dozwolone w waszym meczu: BRAK
Umawiacie się na termin rozegrania meczu w tym temacie. Po rozegraniu musicie wkleić tutaj screenshoty z wynikami bitew oraz podać nacje jakich użyliście.
Powodzenia!
Witam, mogę grać praktycznie codziennie począwszy od jutra najlepiej w godzinach wieczornych po 21 (generalnie im później tym lepiej).
Co Ty na to?
Mecz rozegraliśmy:
1 Bitwa: Garrus173 (Egipt) - Piterus (Macedonia) 1-0
2 Bitwa: Garrus173 (Macedonia) - Piterus ( Seleucydzi) 0-1
Mecz zakończył się remisem ale Garrus173 złamał regulamin w 1 bitwie grając Egiptem kolejny raz (wcześniej z Samickiem)
Sprawę oddaje gronu sędziowskiemu
Wielki Mistrz Malborka
22-10-2014, 20:44
Garrus powinien znać już konsekwencje. Spodziewałem się, że choć raz coś takiego się stanie ale dziwię się, że się powtórzyło.
Piterus decyduje co robi z bitwą w której został naruszony regulamin. Zostawienie wyniku jakim jest, przyznanie sobie zwycięstwa (wtedy decydujesz jaką nację odjąć Garrusowi z puli) lub powtórka bitwy.
Garrus niezależnie od decyzji Piterusa traci dwa punkty za złamanie regulaminu.
W takim razie powtórzymy bitwę.
Pozdrawiam.
Wielki Mistrz Malborka
22-10-2014, 21:12
Gratuluję rycersokości. Gracie oczywiście tak jakby tamtej bitwy nie było.
Garrus173
23-10-2014, 15:56
Zrozumiałem i przepraszam za problem oraz niedokładne zapoznanie się z regulaminem.
Garrus173 jak chcesz dograć tą bitwę, to prawdopodobnie będę dostępny wieczorkiem w sobotę lub niedzielę.
Garrus173
26-10-2014, 18:38
Udało mi się wybronić wyniku 1:1 wygrywając bitwę: Garrus173 (Armenia) - Pietrus (Partia)
Potwierdzam, bardzo ładnie zagrane;)