Zobacz pełną wersję : Grupa II
Witamy na Wielkich Igrzyskach. Niech sprzyja Wam boska Fortuna w drodze ku zwycięstwu!
Pomimo faktu iż nie uzbierała się wymagana liczba 16 graczy, postanowiliśmy rozpocząć grę. Rozgrywki rozpoczynamy w środę, 25 listopada 2009 a kończymy w środę 30 grudnia 2009 włącznie. Zgodnie z regulaminem i zasadami rozgrywamy 2 mecze, a wynik wraz z "zużytymi" nacjami podajemy na forum w odpowiednim temacie grupy."
1. Michaś (Imperium Polskie),
2. Jarl (Sacred Band),
3. Aquila,
4. mintka,
5. Markouno (Bractwo Stali)
6. Fallen
Fortes fortuna adiuvat. Powodzenia!
-----------------------------------
Jarl - Fallen 2:0
Jarl - Mintka 2:0
Fallen - Mintka 0:2
gg 1382096 (jak w profilu), preferuję weekendy.
Kto chetny na bitke!
1514171 gg me dostępny w weekendy a tak to koło 17
Markouno
04-12-2009, 17:06
mozemy zagrac tak w niedziele okolo 18
Pierwszy mecz rozegrany.
Jarl (Sasi, Sarmaci) vs Fallen (Wschodni Rzym, Goci) 2 : 0
Markouno
07-12-2009, 11:22
Z racji pracy bede mogl grac w tym tygodniu okolo 24
niezabardzo wiem jak mam zagrać ponieważ jest napisane niezgodna wersia gry barbarian invasion 1,5 a ja mam 1,6 co zrobić :?:
Dobrze masz. Gra rozgrywa się na podstawce w wersji 1.5 i dodatku w wersji 1.6. Wszystko jest ok, to są najnowsze patche.
MINTKA moje gg 18074091 :oops:
Zagrałem z Mintką. Ponownie bitwy musiały być hostowane przez Ziba ze względu na konflikt połączeń.
Jarl (Celtowie, Romano-Brytowie) 2 : 0 Mintka (Sasanidzi, Zachodni Rzym)
Dzięki za bitwy i powodzenia dalej.
Apeluję o rozpoczęcie rozgrywania meczy przez uczestników Michaś (Imperium Polskie), Aquila i Markouno(Bractwo Stali). Brak reakcji, postępu lub poczynań ku rozegraniu meczy w terminie do soboty (19 grudnia) będzie skutkowało odjęciem punktów lub wykreśleniem z listy uczestników turnieju.
Kto ma chęć dziś zagrać :evil:
Kiedy moglibyśmy zagrać sobota ? Aquila? Markouno? Fallen?
dajcie znać :evil:
:?:
He czemu mnie budzisz :P
Kiedy możecie grać.
Mogę grać codziennie. Kto może dziś zagrać Fallen,Aquila,Michaś Markouno. Czekam na odpowiedz :lol: :lol:
Podajcie terminy dostosuje się :twisted:
Michaś zrezygnował (późno no ale cóż zrobić), Markouno i Aquila nie dają żadnych znaków, więc najlepiej jak rozegracie w końcu mecz między sobą Mintka i Fallen.
Dla turnieju Barbarian Invasion przedłużam czas do 6 stycznia.
Fallen kiey gramy? Podaj datę i godz. Ja mogę grać coziennie. Czekam :!: :!:
jutro po południu nie mogę sprecyzować
Bo szkoła,sprawdzian itd
To będzie meczyk o wszystko.
fallen wiecznie masz jakiś problem Może powinieneś zrezygnować i dać pograć
tym którzy sa zainteresowani Jośli chcesz ze mną zagrać podaj termin igodzinę
Jak cię niebędzie przegrywasz walkowerem :!: :!: :!:
:mrgreen: :?
no to jak podajesz termin 22:000 :roll: .
Mam wszystko zostawiać i grać z tobą,na gg cie nie ma,mówisz że jesteś cały czas[więc godzina dla ciebie nie gra roli możesz czekać taki nasuwa się wniosek] dostępny, a tu sraczka Możesz mnie spotkać od godz 15-19.
Nie mogę ci podać dokładnej godziny ze względu na zdarzenia losowe.
Łaskawie zaloguj się na gg [zrozum nie wszyscy siedzą na forum cały dzień]
A czemu ja ma przegrać walkoweram.
Jeśli już do 1:1.
Ale i tak to gówienko daje bo mamy po 0pkt. :lol: :lol:
P.S ja wczoraj bylem od 16-20 i co cie nie było :roll:
Nawet się nie odezwałeś :roll:
Zagrałem z Fallenem
Fallen(zach.rzym,sarmaci) Mintka (sarmaci,ces.bizantyjskie) 0-2
:D :D :twisted:
Avate! Jeszcze raz było nam dane zakosztować wspaniałych igrzysk w czasach Imperium Romanum. Wielu stanęło w szranki, wielu zostało pokonanych, wielu pokonanych stało się zwycięzcami. Wielu, niestety, nie stanęło na ubitej ziemii pomimo szumnych deklaracji i zapewnień. Tak też bywa, bo tylko najodważniejszych zdobi Victoria!
Z grupy II awansują:
1. Jarl (SB)
2. mintka
Gracze, którzy mają zapisane powtórki z fazy grupowej i chcieliby się nimi podzielić z użytkownikami, proszę o przesyłanie linków na PW w celu ich późniejszego opublikowania.
Powodzenia w dalszym etapie turnieju!