PDA

Zobacz pełną wersję : Relacje video

Wielki Mistrz Malborka
12-11-2014, 17:06
Powtórki z meczy 1/8 i 1/4 finału będą nagrywane przeze mnie i Legvana. Uczestnicy tychże meczy są zaproszeni do wspólnego komentowania, przy czym zwycięzcy mają pierwszeństwo. Od półfinałów mecze będą streamowane (więcej szczegółów wkrótce). Nie wiadomo na dzień dzisiejszy czy filmiki z pierwszych dwóch etapów będą opublikowane przed finałem - jeśli się wyrobimy to najprawdopodobniej tak, ponieważ półfinaliści na pewno nawzajem obejrzą swoje mecze by dowiedzieć się jak najwięcej o swoich przeciwnikach. Poprzez dostarczenie wam takich materiałów mamy nadzieję, że wasze zdolności analityczne również będą miały swój udział w wyłonieniu najlepszego gracza Polski oraz liczymy na kilka tajnych taktyk trzymanych do tej pory w rękawie.

Część meczy zostanie nakręcona dziś. Zaczynamy od 20:00. Chętni do komentowania niech tutaj piszą. Przy ustalaniu godzin weźcie do obliczeń, że nakręcenie jednej bitwy zajmie nam około 20 minut.

Seba Fallus III Wielki
12-11-2014, 17:46
Ja bym chętnie skomentował swój mecz tylko od strony technicznej jak to będzie wyglądać ?

Wielki Mistrz Malborka
12-11-2014, 17:53
Wbijasz na ts do mnie i legvana. Synchronizujemy powtórki i komentujemy. Zadaniem gościa będzie głównie dostarczenie informacji z perspektywy gracza - powiedzenie czegoś, czego nikt inny na temat tej bitwy nie wie, jakaś anegdotka, może jakieś opowieści w między czasie o fazie grupowej itp.

Seba Fallus III Wielki
12-11-2014, 17:59
Też tak myślałem ale wolałem się zapytać :P ok to o 20 będę ,a na jaki ts wbić ?

Wielki Mistrz Malborka
12-11-2014, 18:04
netck.pl:1500

Ituriel32
12-11-2014, 18:40
Będę, może być zabawnie.

Wielki Mistrz Malborka
12-11-2014, 20:47
I było ;)

Wielki Mistrz Malborka
12-11-2014, 21:40
Wszystko ładnie sprawnie poszło. Najpierw nagraliśmy bitwę Ituriel vs Scooter z gościnnym udziałem Ituriela a potem już sami bitwę Zibi vs walus/lykos, bo zibi powiedział, że nie ma mikrofonu, żeby z nami ponagrywać. Odwiedzili nas Wybobrak, który nie chciał komentować i Seba Fallus, który gdzieś wyparował.
Także wciąż zostało nam 6 meczy z 1/8 do nakręcenia + 4 ,które dojdą z ćwierćfinałów. Tutaj liczę na pomoc Temera, który już odpadł z turnieju więc może z czystym sumieniem nagrywać (dzięki Zibi ;))

Seba Fallus III Wielki
12-11-2014, 21:49
Jak wyparował cały czas czekam

( ͡º ͜ʖ ͡º)
12-11-2014, 21:55
Ja was nie odwiedzałem.

Wielki Mistrz Malborka
14-11-2014, 21:07
Legvan mi mówił, że w weekend siedzi w komisji wyborczej i nie będzie mógł nagrywać. W takim razie wstępnie następny termin kiedy możemy kręcić filmiki to poniedziałek wieczór - chętni mogą się zgłaszać. Jak złapię legvana to postaram się potwierdzić ten termin lub podać inny, pewny.

Wielki Mistrz Malborka
17-11-2014, 15:21
Następny termin to środa od 19 do późnej nocy. Info o streamowaniu półfinałów i finałów wkrótce.

Wielki Mistrz Malborka
18-11-2014, 21:34
Oficjalne info o streamowaniu:
Mecz Wybobrak vs Scooter streamuje Legvan i Mistrzu
Zibi vs Pirx - Legionista i Mackoff
O tym kto będzie streamował finał zadecyduje publika.

Wielki Mistrz Malborka
22-11-2014, 16:53
W związku z wadą gry, która uniemożliwia prawidłowe odtwarzanie powtórki po patchu projekt jest wstrzymany. Jest jednak światełko nadziei, że legvan jeszcze nie pobrał patcha - wtedy będziemy w stanie w miarę porządnie to skomentować.