Zobacz pełną wersję : Jak przywrócić oryginalne grafiki ładowania bitew, map, postaci itp.
Po zainstalowaniu DarthMod zmienił się wygląd menu, ekrany ładowania, ikonki postaci, map i powiadomień na mapie kampanii jak i w bitwie (np. zajęto budynek, zrekrutowano jednostkę) na jakieś obrazy z epoki. Moje pytanie brzmi: które pliki odpowiadają za przywrócenie tych skórek z oryginału? Mam kopie folderu data wiec spokojnie mogę je znowu nadpisać, a może istnieje jakaś gotowa łątka przywracająca ww. do oryginalnych? Wiem, że to tylko zabieg estetyczny ale wyjątkowo mnie denerwują te mordy generałów / szpiegów, ekrany ładowania itd. zastąpione przez Dartha.
Gaius Julius
23-11-2014, 21:22
Tutaj musisz zedytować plik .pack który odpowiada za modyfikacje - w tym przypadku to będzie darthmod.pack o ile pamięc mnie nie myli. Dokonasz tego programem pack file manager. (TWcenter.net)
///edit - zdecydowanie polecam European Wars II na E:TW, tam oprócz wielu nowych jednostek masz także wbudowany darthmod AI. Nie masz tam nic pozmienianie jeśli chodzi o menu i to co wymieniłeś.