Zobacz pełną wersję : Wtorki z Szogunem czy piątki z daymio
Wielki Mistrz Malborka
22-11-2014, 01:45
Głosować. Można prowadzić dyskusje ale w każdym poście ma być wyraźnie napisane na co głosujecie. Można na oba.
Piątki z daymio.
Raz ze bardziej pasuje mi nazwa, dwa że bardziej pasuje mi termin... choć pewno i tak będę mógł się pojawiać tylko w około co drugi z powodu pracy, z której co drugi tydzień wracam do domu między 22:30 a 23:00. Pewno i tak będę sporo rzadziej (w piątki przeważnie kontynuuję kampanie multi), ale w przypadku wtorku nie pojawię się w ogóle.
Piątki z Daimyo, może dlatego, że nie odpowiada mi termin wtorkowy :)
Piątek, bo właśnie otrzymałem nową reklamę od Walda i już jest na portalu.
www.totalwar.org.pl
Wielki Mistrz Malborka
23-11-2014, 22:48
Nie ma to jak reklamować nieistniejące rzeczy.
Jestem za wtorkiem i bardziej racjonalnym rozłożeniem naszych eventów w czasie.
Sara Temer
23-11-2014, 22:54
Wyjątkowo poprę Mistrza - Wtorek, tak to jest za dużo na raz.
( ͡º ͜ʖ ͡º)
23-11-2014, 22:56
Zawsze można zrobić poniedziałek z medkiem 1, wtorek z medkiem 2, środę z empire, niedzielę z shogunem 1 i wtedy zostaje tylko piątek na shoguna 2, więc eventy rozłożą się na cały tydzień równomiernie.
A ósmego dnia tygodnia pogramy w Attilę, dlatego rezerwujcie sobie już teraz terminy. ;)
Wielki Mistrz Malborka
24-11-2014, 01:58
A dziewiątego dnia bóg stworzył total wary ale kapnął się, że coś tu nie gra i dziesiątego dodał chorą społeczność ;)
Ituriel32
24-11-2014, 07:14
Ja jestem za wtorkiem, piłki nożnej (LM) już nie oglądam od dawna. W zasadzie nie oglądam telewizji już od kilku lat, poza Kevinem na święta, taka tradycja. :)
Jak pokazał ostatni tydzień, dwa dni pod rząd (czwartek z Antykiem i piątek) z TW to dla mnie za dużo, wyspać się muszę. W sobotę zaspałem i spóźniłem się do pracy. :F Dobrze że w napoleona nie gram, bo wtedy to byłby klops.
Andrij Marszałek
25-11-2014, 16:22
To i tak mamy przewagę piątków ;) a taki 3-dniowy ,,tydzień total war'' to fajna opcja. Pozatym w piątek będzie miało czas więcej osób.
Jestem za Piątkiem choć raczej mnie nie będzie z prostego powodu :)
@Adrian15o (http://forum.totalwar.org.pl/member.php?6470-Adrian15o) moi 2 koledzy tez nie beda mieli czasu i tez nie beda przychodzic ale sa za wtorkiem :D
Wielki Mistrz Malborka
26-11-2014, 14:06
Obawiam się że będą musieli osobiście zagłosować
Wielki Mistrz Malborka
01-12-2014, 16:29
Naliczyłem 6:4 dla piątków. Gdyby tylko koledzy pyzy wzięli udział w wyborach, ale teraz nie mają prawa narzekać. W takim razie spotykamy się w piątek o 20:00 poprowadzę spotkanie o ile nie będę w tym czasie castował MP:R2
@WMM moja wypowiedz o dodatkowych kolegach "ktorzy w spotkaniach nie beda brac udzialu ale zaglosuja" byla stricte humorystyczno-satyryczna, aby pokazac sens glosowania kolegi Adrian15o, miala nawiazac do faktu glosowania na cos i od razu w tym samym komentarzu podkreslenia "ze i tak mnie nie bedzie" ;)
w piątek oczywiscie będe i juz sie doczekac nie moge ! :)
Wielki Mistrz Malborka
02-12-2014, 13:51
Chyba że będą w tym czasie MP. Wtedy obowiązkiem każdego totalwarowca jest kibicowanie ;)
Andrij Marszałek
02-12-2014, 18:54
pyza- bo oto mi właśnie chodziło :P
Cześć,
Szukam możliwości udziału w rozgrywkach multiplayer w Shoguna 2. Czy Piątki z Daimyo są aktualne?:)
( ͡º ͜ʖ ͡º)
15-05-2015, 11:51
Jak ogarniesz jeszcze min. 4 osoby to będą aktualne.
Wielki Mistrz Malborka
16-05-2015, 13:17
Padły bo nikt nie przychodził. Musiałaby powstać jakaś stała ekipa, która powiększałaby się z czasem.
Polemajos
16-05-2015, 13:24
Ja jestem do dyspozycji .
Ktoś z Chorągwi napomknął, że sobie by pograł i ma nawet ludzi do gry.
Andrij Marszałek
16-05-2015, 15:29
Od jakiegoś czasu trwa event w Napoleonie - Wojna o Europę. W skrócie grając jednym państwem podbijamy inne kierowane przez innych graczy. Organizatorem jest Michael Ney i to samo zrobił w Shogunie.
Wielki Mistrz Malborka
17-05-2015, 14:17
Te "wojny" a piątki z szogunem czy soboty z Napoleonem to zupełnie inna para kaloszy. Tam się tłuczesz 1v1 raz na tydzień a tu w jeden wieczór grasz wspólnie ze wszystkimi. Na pierwszym piątku było sporo SB i mają u siebie w klanie sporo zapaleńców szoguna, jeśli jakiś się podejmnie to mu chętnie przekażę pałeczkę.
Polemajos
24-05-2015, 16:27
Trzeba by się dowiedzieć kto może grać,jak na razie wliczając mnie widzę dwie osoby.W takim przypadku jeszcze minimum dwóch graczy.
Andrij Marszałek
24-05-2015, 18:53
Jestem chętny na takie piątki o 20/21
Polemajos
26-05-2015, 21:52
Mi pasują oba terminy więc mogę się wpasować w decyzję reszty.