PDA

Zobacz pełną wersję : Mecz Finałowy - Wybobrak vs {{B-S}}Zibi

DonVega
03-12-2014, 17:42
Mecz rozgrywa się w formule Bof5 - Best of 5.
Wszystkie nacje do dyspozycji - w ramach posiadanych wspólnych DLC.
Powtórki z bitew prosimy wysłać na PW do sędziego głównego.

Wszystkie sugestie i pytania apropo transmisji LIVE bezpośrednio do głównego sędziego WMM

{{B-S}}Zibi
03-12-2014, 18:08
Witam, Niedziela mi bardzo pasuje i od godz 20:00 mogę grać. Jednak rozmawiając z Wybobrakiem wiem że mu nie za bardzo pasuje Niedziela, dlatego co do terminu to jeszcze będziemy pisać.

Wielki Mistrz Malborka
03-12-2014, 22:12
Jak u was z czasem w piątek?
Problem też w tym, że jeśli się na ten piątek zdecydujemy to będzie bardzo mało czasu na rozdmuchanie wszystkiego. Możemy to robić w następnym tygodniu ale tam cały weekend dla mnie odpada więc mielibyśmy czas do czwartku włącznie.

( ͡º ͜ʖ ͡º)
03-12-2014, 22:46
Mi pasuje ten piątek od 17:00 a w przyszłym tygodniu każdy dzień poza poniedziałkiem.

{{B-S}}Zibi
04-12-2014, 14:57
Widzę że wynikła bardzo trudna sytuacja z rozegraniem naszej walki. Mi jak pisałem pasuje Niedziela ponieważ w przyszłym tygodniu pracuję na popołudnie w domu jestem koło 23:00 zanim bym siadł do komputera będzie grubo po 23:00 Zaczynając naszą grę mogła by się przeciągnąć do pierwszej albo i drugiej w nocy. Nie bardzo mi takie rozwiązanie pasuje, i z tego co widać to najbliżej do rozegrania będzie Niedziela w następnym tygodniu.

Wielki Mistrz Malborka
04-12-2014, 22:04
Znowu dla mnie kolejny weekend jest niefortunny bo w sobotę będę gościł 15 członków z najbliższej rodziny i w niedzielę wciąż mogą być słyszalne echa tego spotkania.

{{B-S}}Zibi
05-12-2014, 16:05
W takim razie relacji video może nie będzie, bo chyba w nieskończoność nie będziemy tego przekładać. Będą musiały wystarczyć repy z naszej gry. Chyba że podacie jeszcze jakiś termin który będzie pasował wszystkim zainteresowanym.

Pirx
05-12-2014, 16:16
Nawet Zibi nie pisz takich rzeczy, mnóstwo ludzi mniej lub bardziej zaangażowanych w tę scenę czeka na ten finał.

Z jednej strony świeżość i ogranie Wybobraka, z drugiej Twoje wieloletnie doświadczenie. Mieszanka gwarantująca sporo emocji.

To MUSI być na żywo.

( ͡º ͜ʖ ͡º)
05-12-2014, 16:42
Jest szansa, że będę mógł zagrać w tę niedzielę wieczorem, ale na 100% będę to wiedział dopiero w sobotę wieczorem lub niedzielę rano.

Wielki Mistrz Malborka
05-12-2014, 17:05
Niedziela wieczór (14 grudnia) będzie już raczej ogarnięta. Jeśli chodzi o tę niedzielę to o 21 ma być mecz o 3 miejsce.

Wielki Mistrz Malborka
07-12-2014, 20:29
Gwoli ścisłości. Czy termin niedziela 14 grudnia (godzina wieczorna do ustalenia) jest dla was pewny?

( ͡º ͜ʖ ͡º)
07-12-2014, 21:18
Za tydzień mam imprezę rodzinną więc w sobotę i w niedzielę raczej nie dam rady zagrać.

{{B-S}}Zibi
07-12-2014, 22:13
To już przesada, pisałeś mi że w tą Niedziele nie możesz grać bo w sobotę gdzieś jedziesz i nie wiesz kiedy wrócisz. A siedzisz i grasz. Następna Niedziela miała być ok z twojej strony a teraz wyskakujesz znowu że nie możesz? Proszę sędziów o decyzję w sprawie naszej walki bo to już jest kpina.

( ͡º ͜ʖ ͡º)
07-12-2014, 22:55
To już przesada, pisałeś mi że w tą Niedziele nie możesz grać bo w sobotę gdzieś jedziesz i nie wiesz kiedy wrócisz.
Bo nie wiedziałem kiedy wrócę, a poza tym pisałem że jest szansa, że będę mógł dzisiaj grać ale okazało się, że dzisiejszy wieczór miał być zajęty bo zaplanowany był mecz o 3 miejsce.

Następna Niedziela miała być ok z twojej strony a teraz wyskakujesz znowu że nie możesz? Proszę sędziów o decyzję w sprawie naszej walki bo to już jest kpina.
Kpiną jest twoja postawa. W tamtym tygodniu miałeś czas codziennie bo miałeś nocki, ale nie chciałeś grać bo byłeś niewyspany... W następnym tygodniu też możesz grać codziennie, ale znowu ci nie pasuje bo nie chcesz siedzieć do 1-2 w nocy, a teraz jeszcze wyskakujesz z pretensjami o to, że nie jestem w stanie się do ciebie dostosować.

{{B-S}}Zibi
07-12-2014, 23:08
Ja w odróżnieniu od ciebie pracuję, więc kiedy w tygodniu mam na noc jestem po prostu zmęczony i nie wyspany. Jeżeli chodzi o popołudnie to też grać do pierwszej czy drugiej w nocy mi się nie widzi. Dlatego najlepszym rozwiązaniem wydawało mi się zagrać w weekend ale tobie żaden nie pasuje. A twierdziłeś że możesz w przyszłym tygodniu grać

Samick
07-12-2014, 23:38
Apeluję o spokój.

Wielki Mistrz Malborka
08-12-2014, 06:44
Szykuje się zacięty pojedynek ;)
Tylko błagam powiedzcie kiedy.

{{B-S}}Zibi
08-12-2014, 23:00
Witam, mam wolny Piątek więc możemy grać od godz. 20:00

Ensis
10-12-2014, 09:14
Suma nagród w finale to 1200zł, z racji tego i ciągłej opieszałości ze strony finalistów organizator jest zmuszony podejrzewać że ustalanie terminu celowo jest przedłużane. Proszę w trybie natychmiastowym(24h) ustalić termin, albo organizator wraz z szachistami z racji przedłużających się obrad zrobi to za was.

III. TERMINY

1. Na rozegranie wszystkich meczy w fazie grupowej gracze mają 14 dni.
2. Na rozegranie meczu w fazie pucharowej gracze mają 7 dni.
3. Wszystkie mecze rozegrane po wyznaczonym terminie nie będą respektowane. Zasada ta obowiązuje również w przypadku meczu finałowego i meczu o 3 miejsce.
4. Organizatorzy zastrzegają sobie możliwość przedłużenia terminu na rozegranie meczy w uzasadnionych sytuacjach. Odpowiednio dla fazy grupowej maksymalnie do 5 dni, a dla fazy pucharowej maksymalnie do 3 dni.
http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?10365-Regulamin

( ͡º ͜ʖ ͡º)
10-12-2014, 10:33
Możemy zagrać w piątek po meczu o 3 miejsce.

Wielki Mistrz Malborka
10-12-2014, 13:38
Jest możliwość, że oba mecze będą w piątek. Podajcie swoje maksymalne zakresy dostępności. Chcemy zrobić mecz o 3 przed finałem ale zobaczymy jak będzie optymalnie.

( ͡º ͜ʖ ͡º)
10-12-2014, 14:40
17:30-03:00.

Wielki Mistrz Malborka
10-12-2014, 21:02
Zibi: od 20
Wybobrak: od 17:30
Scooter: od 19:30
Pirx: od 20:30

Z tego wynika, że teoretycznie finał mógłby się zacząć o 30 minut wcześniej niż mecz o 3 miejsce co nie jest tak wielką różnicą więc jako pierwszy będziemy streamować pojedynek Scootera i Pirxa od 20:30. Zakładając, że średnio na bitwę i przygotowania schodzi się 20 minut to cały mecz potrwa do około 22 przy równoczesnym założeniu, że rozegrane będzie 5 bitew. Dlatego finał zagramy od 22:00 chyba, że mecz o 3 miejsce się przedłuży - wtedy od razu po jego zakończeniu. Jeśli zakończy się wcześniej to i tak zaczynamy o 22.

Podsumowując:
Mecz o 3 miejsce o 20:30
Finał o 22:00 lub od razu po meczu o 3 miejsce jeśli ten się przedłuży

Ensis
10-12-2014, 22:11
Organizator to zatwierdza i zaczyna reklamować, więc nie ma już odwrotu. :P

{{B-S}}Zibi
13-12-2014, 08:33
Witam, chciałbym podziękować wszystkim graczom z którymi było mi miło zagrać. Dziękuję również sędziom oraz organizatorom za zorganizowanie wspaniałego turnieju.