PDA

Zobacz pełną wersję : RockMigue 0 : 0 bartlee v.o

Wielki Mistrz Malborka
20-01-2015, 22:22
Na rozegranie dwóch bitew macie czas do 1 lutego. W tym temacie umawiacie się na rozegranie bitwy i zgłaszacie jej wynik.

Pamiętajcie by zapisać powtórki i robić screenshoty na wszelki wypadek.

Jako pierwszy atakuje gracz wymieniona jako pierwszy w temacie.

Powodzenia!

RockMiguel
22-01-2015, 14:56
Wysłałem już zaproszenie na Steam w celu umówienia czasu bitwy.
Liczę na szybką odpowiedź.

RockMiguel
27-01-2015, 19:21
Osobnik wykazuję aktywność godną denata...

BartLee
01-02-2015, 23:17
Bardzo to miłe ale wciąż dycham. Niestety ferie i natłok spraw służbowych sprawiły że nie byłem w stanie stawić się na Steamie celem rozegrania bitew. Jeśli organizatorzy pozwolą na przedłużenie terminu zamknięcia fazy grupowej to chętnie rozegram wszystkie bitwy do czwartku 5 lutego włącznie. Dostępny będę od 21 do 24 podczas kolejnych dni z wyjątkiem wtorku lub środy (praca wzywa).

Pop517
08-02-2015, 15:29
Wobec braku aktywności obu graczy zostaje przyznany obustronny walkower.

BartLee
08-02-2015, 23:40
To krzywdzaca decyzja dla RockMiguela - to moja absencja spowodowala przesuniecie terminu rozgrywek i dopiero dzisiaj udalo nam sie spotkac i zawalczyc.
RockMiguel wygral 2:0 - prosze przyjac taki wynik.

Samick
09-02-2015, 00:20
Zasady to zasady, przesunęliśmy termin rozgrywek do 6 lutego do 23:59 (co przewiduje regulamin w pewnych sytuacjach), co zostało ogłoszone w odpowiednim temacie. Wszelkie mecze zagrane po tej dacie są automatycznie nieważne, niezależnie od przyczyny (vide regulamin). Wyszło jak wyszło, a zasad trzeba się trzymać. Życzę spokojniejszych dni w przyszłości, co by i na rozrywkę starczało czasu. :)