Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Medieval 2 Kingdoms Patch 1.5

Magen
24-01-2015, 10:42
Cześć wszystkim!
Potrzebuje pomocy jeśli chodzi o patch 1.5

Zainstalowałem Medievala 2 podstawkę, następnie zpatchowałem go na 1.2 następnie na 1.3 w celu zainstalowania dodatku Kingdoms
Oczywiście dodatek nie współgrał z Polską wersją językową Medieval 2 więc zaczął się bawić w rejestrze regedit w celu zmienia języka
Wszystko pięknie fajnie, gra działa, nawet stwierdziłem, że pogram sobie na dodatkach w czasie ściągania moda i submoda ;D
I tu nadchodzi problem. :curve:

Aby mod działał potrzebuje Medievala 2 Kingdoms 1.5
Ściągnąłem patch 1.5 instaluje go i przy każdej wersji z dodatku wyskakuje "błąd Cel C/program files/SEGA/Medival 2 total..."
Zaleca usunięcie i ponowną instalacje dodatku, ale to nic nie daje :hmm:

Próbowałem także ściągnąć ang patch i w regedit zmienić język na ang w celu możliwości zainstalowania gry jednak dalej to samo. Nie mam pojęcia co z tym zrobić i prosiłbym pomoc!

Z góry dziękuje!
;D

Pampa
24-01-2015, 23:54
Przenieś grę na steam i wszystko automatycznie pójdzie.

Asuryan
25-01-2015, 02:25
Jeśli nie steam - to instalujesz podstawkę i zaraz na nią dodatek w tej samej wersji językowej, bez żadnej zabawy z patchami. Kingdoms automatycznie, podczas instalacji z płyt, patchuje czystą podstawkę do wersji 1.3, a sam ma wersje 1.5
Steam robi to automatycznie, ale ponoć są problemy z instalacją niektórych modów.