PDA

Zobacz pełną wersję : Poker

Rafa
30-11-2009, 21:27
Gra ktoś? Nie koniecznie realnie, ale również wirtualnie. Sam po krótkiej przerwie, wracam ponownie i na razie myślę and wyborem odpowiedniej platformy. Grałem na pokerstars i chyba tak pozostanie, bo z tego co na razie sprawdziłem mają najciekawsze opcje.

Gdyby ktoś chciał zacząć, polecam tęstonkę (http://www.pokerstrategy.com), na której można znaleźć wszystko co potrzebne dla początkujących graczy.

Jeśli znajdzie się paru graczy może umówimy się na jakimś prywatnym stole, albo nawet w realu, bo na to zawsze mam czas :mrgreen:

tomsn
30-11-2009, 21:38
Texas Hold'em wyłącznie na żywo. Staramy się grac regularnie - ale wiadomo jak to bywa. Pot zwykle nie przekracza stówki. Dodam, że po pięciu grach jestem na niezłym plusie. Świetna gra!

Furiusz
30-11-2009, 21:52
Pupa, zwykły poker, twarzą w twarz, ale słaby w to jestem, raz udało mi się wygrać cos więcej niz pare groszy na plusie :D

Andzia
30-11-2009, 22:11
Texas Hold'em i Blackjack, tak samo jak Tomsn próbuję grać regularnie i wyłącznie na żywo, mam nawet cały zestaw pokerowy z żetonami :D Moim największym problemem z pokerem jest dobraniem odpowiedniego poker face :lol: na szczęście nie pocę się :twisted:

Tak z ciekawości, jak gracie na żywo to obstawiacie trochę realnej kasy czy tylko tak dla frajdy gracie :D

Furiusz
30-11-2009, 22:26
Raz dawno i nie prawda, trafiłem na słabiaków, uparli się to i trochę wygrałem :D od tamtej pory za bardzo boje się przegrać kase by się bawić w takie zabawy, wole wydać na wóde i piwo i bilecik na meczyk :D