PDA

Zobacz pełną wersję : Mecz o 3 miejsce EQ'PL.M@t vs {SacredBand}William/Kaszanka

Pop517
01-03-2015, 22:24
Na rozegranie bitew macie czas do 9 marca. W tym temacie umawiacie się na rozegranie bitwy i zgłaszacie jej wynik.

Pamiętajcie by zapisać powtórki i robić screenshoty na wszelki wypadek.

Gracz broniący się w pierwszej bitwie wymieniony jako pierwszy w temacie.

Powodzenia!

william/kaszanka
03-03-2015, 19:23
Będziemy się łapać na steam :)

matmat2000
09-03-2015, 22:09
Po zaciętych bitwach wygrałem 3:2. Dzięki za pasjonującą grę :)

william/kaszanka
09-03-2015, 22:11
Dzięki wielkie za bitewki przegrałem 3-2 wszystkie mecze Francja vs Francja...

Na przyszłość o ile jeszcze będą organizowane turnieje na Napku to zróbmy jakieś zasady normalne wymagające gry na ciekawszych mapach nie tylko schematów. No i oczywiście jakieś eliminacje frakcji bez przesady, każdy rywal w każdej bitwie grał na mnie Francją.

Jeszcze raz wielkie dzięki za gry i gratulacje Mat!! :)

piterus
09-03-2015, 22:55
Gratulacje dla Was za dojście na ten etap rozgrywek, szczególnie dla M@ta za zdobycie 3 miejsca!

wszystkie mecze Francja vs Francja...

No właśnie się zastanawiam czy to na pewno były Mistrzostwa Polski czy Francji...

Wielki Mistrz Malborka
10-03-2015, 00:36
Ja bym 1v1 grał Prusami albo Turcją ale co ja tam wiem ;)

matmat2000
10-03-2015, 19:51
Proszę jeszcze o zmianę nazwy klanu na EQ'PL. B-S już nie aktualne

Andrij Marszałek
19-03-2015, 08:10
Kaszanka ja Francją nie grałem ani razu :)

william/kaszanka
19-03-2015, 09:23
I chwała Ci za to! http://forum.totalwar.org.pl/images/smilies/icon_smile.gif

O widzę Misrzu w końcu odpisał w temacie związanym ze mną, no fakt zapomniałem, że steam jest poza zasięgiem niektórych wielkich http://forum.totalwar.org.pl/images/smilies/icon_smile.gif

A co do turnieju jeszcze, to odpuśćmy sobie te Napoleony może? Niech zajmie się tym SUNTZU na swoim forum, i tak głównie oni biorą w tym udział. Zaprosić inne klany i rozegrać wszystko tak jak CHR zorganizował Bursztynowy Szlak. W miejsce tego turnieju Napka, (gdzie nie odbył się nawet finał) powinno się znaleźć 2v2 w Rome II, którego tak bardzo brakowało...