PDA

Zobacz pełną wersję : Ambasada Cesarza Rzymskiego Temera I

Sara Temer
06-04-2015, 14:29
Witam cię przybyszu w ambasadzie cesarza Temera, władcy Świętego Cesarstwa Rzymskiego.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/5e/Marksburg.jpg/1280px-Marksburg.jpg

Zasiądź przy stole, napij się i zjedz coś, z pewnością żeś strudzony po podróży.
Za chwilę przyjdzie cesarz, wtedy powiesz z czym przysyła cię twój pan.

Sojusze:
-Zakon Krzyżacki (2)

Pakty o nieagresji:

Wojny:
-Polska (2)
-Litwa (2)

Wielki Mistrz Malborka
06-04-2015, 14:38
Nasz pan kazał przekazać, że wielce raduje się iż śpiąca królewna wróciła a krajem nie zarządza już regent z niemieckiego zakonu. Pragnie również o przeniesienie na papier wcześniejszych ustaleń o sojuszu. Sytuacja polityczna nie różni się od naszych wcześniejszych przewidywań więc wszelkie ustalenia pozostają niezmienione. Jeśli jednak chcesz teraz dogłębniej omówić sprawę to zapraszam do prywatnych komnat w Malborku, gdzie zorganizujemy zjazd.
Życzymy jak największego rozkwitu całej Temerii i stolicy Temerburgerowi.

Sara Temer
07-04-2015, 17:25
Dziękuję zakonowi za zaopiekowanie się moim ludem, gdy ja byłem niedysponowany. Oczywiście, zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami, podpisuję sojusz z wami, cieszę się, że mogę wspomóc niemieckich rycerzy walczących w szeregach zakonu.

RadekGames
07-04-2015, 17:57
Atakując Polskę popełniłeś wielki błąd. Jestem łaskawy i postanowiłem tylko i wyłącznie wypowiedzieć ci Wojnę. Żyj zdrów , bo chorego jakoś zabijać nie wypada .

Sara Temer
07-04-2015, 18:11
Posmakujesz w takim razie mojej stali Litwinie, zastanów się lepiej dobrze, czy nie lepiej pozostać w swojej puszczy.

RadekGames
07-04-2015, 18:26
Nigdy w "mojej puszczy" nie byłeś ,bo twe rycerzyki z mojej wycieraczki przegoniłem , a oni do ciebie wrócili i mówili , że te moje ziemie do twych podobne.