Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Problem z uruchomieniem Attyli po zmianie Windows 7 na Windows 10

Krwawy_Baron
25-12-2015, 15:41
Witam, mam problem - otóż nie mogę uruchomić Total War: Attyla odkąd przerzuciłem się z 7 na "Windę 10". Launcher uruchamia się normalnie, jednakże kiedy kliknę "Graj" lub "Kontynuuj kampanię" pojawia się takie oto okienko:1317, aby po chwili zostało zastąpione przez nie: 1318. Czy macie Drodzy forumowicze pomysł czym to jest spowodowane? Jeżeli zaś nie potraficie udzielić mi odpowiedzi na to pytanie, mógłbym prosić o informację gdzie mogę znaleźć sejwy? Dosyć długo grałem Cesarstwem Wschodniorzymskim i szkoda mi utraty tego zapisu gdy będę reinstalował grę.

Pozdrawiam!

PS. Problem nie występuje w przypadku Total War: Rome II

Nezahualcoyotl
25-12-2015, 22:06
Zwyczajnie wyłącz a następnie włącz komputer a jeśli to nie pomoże to nawet reinstalując grę nie stracisz nawet pojedyńczego save gdyż te przepadają dopiero po przywróceniu danego systemu operacyjnego.

Krwawy_Baron
26-12-2015, 12:11
Dzięki za informację z tymi sejwami- warto wiedzieć na przyszłość. Niestety nawet reinstalacja nie pomogła- sterowniki są aktualne, a osiągi mojego sprzętu z przysłowiowym "palcem w nosie" potrafią udźwignąć Attylę. "10" po jednym dniu użytkowania zniechęciła mnie już do siebie, wracam do Windowsa 7. Temat do zamknięcia.