Zobacz pełną wersję : Wspólne treningi
Wczorajszy turniej pokazał z jednej strony, że jest potencjał i 2v2 może sprawiać sporo frajdy. Z drugiej jednak strony wyszło też, że ludzie potrzebują więcej zgrania oraz trochę czasu na opanowanie zasady max 12 piechoty.
Dlatego też bardzo zachęcam do wspólnych treningów także poza Czwartkami, oczywiście na zasadach MP. Wiadomo, że najłatwiej się znaleźć na steam i popytać.
Ale jeżeli ktoś chciałby się umówić przez forum, myślę, że również nie zaszkodzi podać tutaj godziny, w których możecie być dostępni i dogadać jakieś wspólne gierki.
Ja, w miarę możliwości, służę oczywiście wsparciem, w przypadku braku kolegi z drużyny.
Seba Fallus III Wielki
15-01-2016, 12:45
Ja oczywiście chętnie zagram ale ze względu na sesje nie jestem w stanie podać konkretnych godzin więc zapraszajcie mnie na steam i jak będę to się odezwę;)
To czego ludzie potrzebują to znalezienie partnera/ki do gry, by mieć z kim ćwiczyć. Niektóre składy z wczorajszego turnieju zostały złożone na pół godziny przed turniejem.
Ja podobnie jak Seba. Sesja zaczyna się niedługo, a jeszcze i tak niektóre przedmioty trza zaliczyć.
Zapraszamy wszystkich chętnych do wspólnych treningów na dzisiejsze Czwartki z Antykiem o 21.
Spotykamy się na TS: srv2.multigaming.pl:11796 Lub (178.217.186.86:11796)
Jak wyżej, zapraszamy w najbliższy czwartek o 21:00 na podany ts. Zorganizowany zostanie mini turniej 2v2, gdzie będzie można sprawdzić swoje możliwości w miłej atmosferze. Ostatnia taka szansa przed Mistrzostwami.
Jeszcze raz przypominam o dzisiejszym wspólnym treningu o 21:00 w ramach mini turnieju 2v2. Szczególnie zachęcam do udziału nowych graczy. Odpowiemy Wam na przykładzie praktycznym na wszystkie nurtujące Was pytania (oczywiście te związane z MP, niekoniecznie egzystencjalne ;)).
Spotykamy się na TS: srv2.multigaming.pl:11796 Lub (178.217.186.86:11796)
Jeżeli nie macie TS, a także jak macie, zaproście mnie na steamie - jestem do Waszej dyspozycji w razie pytań.
http://steamcommunity.com/profiles/76561198011508273/