PDA

Zobacz pełną wersję : Kaszanka + Pop 2:0 Bebecho + Yoshiie

Pirx
26-02-2016, 17:18
Panowie,

gratuluję awansu do Ćwierćfinałów Drużynowych Mistrzostw Polski.

Macie czas na rozegranie bitew do dnia 4 marca (włącznie).

Gracie do dwóch zwycięstw.

Zasady bitewne i turniejowe:
http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?12926-Zasady

Umawiajcie się na termin rozegrania bitew w tym temacie, ewentualnie potwierdzajcie tutaj ustalane terminy. Po rozegraniu bitew poinformujcie tutaj o wyniku meczu oraz wykorzystanych nacjach.

Wybór nacji
W pierwszej bitwie jako pierwsza wybiera nację i mapę drużyna, która zgłosiła się do turnieju wcześniej. W drugiej bitwie jako pierwsza wybiera nację i mapę drużyna, która zgłosiła się do turnieju później. W trzeciej bitwie (która jest rozgrywana w przypadku wyniku 1:1 po dwóch pierwszych bitwach) jako pierwsza wybiera nację i mapę drużyna, która zgłosiła się do turnieju wcześniej.
Nacje wybierane są według następującej kolejności:
1 bitwa: A B B A
2 bitwa: B A A B
3 bitwa: A B B A

Kolejność zapisów jest wskazana w tym poście:
http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?12925-Zapisy

Ważne: Powtórki bitew prześlijcie na adres totalwarorgplkontakt@gmail.com (fazus@o2.pl)

Powodzenia!

william/kaszanka
01-03-2016, 22:48
Kaszanka Pop 2 - 0 Bebecho Yoshie
Rzym Kolczida - Nerwiowie Pont
Nerwiowie Pont - Seleucydzi Rzym

GG

YoshieeSB
01-03-2016, 23:00
Potwierdzam,dzięki za 2 fajne bitwy ;)

bebecho
02-03-2016, 00:26
Dzięki za bitwy i powodzenia w półfinałach :)

Pirx
02-03-2016, 10:04
Rozumiem, że powtórki zostały przesłane?

bebecho
02-03-2016, 10:49
Powtórki będą jak rozegramy mecze ..... :) Żartowałem oczywiście. Powtórki miał wysłać Kaszanka . Don nawet nagrał mecze z komentarzem, ale coś tam będzie poprawiał i wrzuci do nagrań. Może nawet w tym roku, bo widok będzie tylko z jednej kamery, chyba :) Jeszcze raz dziękuję za mecze. Szczególne podziękowania dla Yoshiego za zaangażowanie. W krótkim czasie udało się nam stworzyć zgrany duet i rozegrać niezłe mecze.

YoshieeSB
02-03-2016, 12:56
Ja Tobie dziękuję,że zgodziłeś się na zastępstwo.
Ps.Bo zapomniałem powodzenia w półfinale chłopaki ;)

DonVega
02-03-2016, 13:09
Powtórki będą jak rozegramy mecze ..... :) Żartowałem oczywiście. Powtórki miał wysłać Kaszanka . Don nawet nagrał mecze z komentarzem, ale coś tam będzie poprawiał i wrzuci do nagrań. Może nawet w tym roku, bo widok będzie tylko z jednej kamery, chyba :) Jeszcze raz dziękuję za mecze. Szczególne podziękowania dla Yoshiego za zaangażowanie. W krótkim czasie udało się nam stworzyć zgrany duet i rozegrać niezłe mecze.

Na wstępie gratulacje dla zwycięzców. Po drugie wielki RISPECT dla Mista - świetnie mu poszło w komentowaniu. Tak się rozkręcił że ja nie wiedziałem co mówić bo już wszystko powiedział Mist i raczej ograniczyłem się do operowania kamerą i znacznikami. Na grywaliśmy na żywo więc było mało czasu na zastanowienie się - to nie ot samo co nagrywanie z repka. Co do samych nagrań - to wygląda to tak - jeśli nikomu nie będzie przeszkadzać wersja skrócona i - to tylko plansze z jednostkami i kto co wybrał bez komentarza słownego to nawet dziś jestem wstanie wrzucić drugą bitwę. Co do pierwszej to strasznie cicho nagrało się to mówiłem - teoretycznie jestem w stanie to poprawić bo szkoda by było tego materiału nagrywanego na żywo - w przeciwnym wypadku - powtórka nagrania z repka.

Pirx
05-03-2016, 16:37
Dziękuję Panowie za terminowe rozegranie meczu ćwierćfinałowego.

Bebecho, Yoshiie- wielkie dzięki za udział w turnieju. I mam nadzieję do zobaczenia na Czwartkach i kolejnych turniejach. ;)

Kaszanka, Pop - gratuluję awansu do Półfinałów i powodzenia.