PDA

Zobacz pełną wersję : Mecz o 3. miejsce: Tuff + -|FG|- ( ͡º ͜ʖ ͡º) 3:2 Nieznajomy + rafjar

Pirx
14-03-2016, 12:12
Panowie,

powalczycie o brązowy medal Drużynowych Mistrzostw Polski. Smaczku temu meczowi dodaje fakt, iż spotkaliście się już raz w Grupie. Wtedy górą byli Tuff i Wybobrak. Zobaczymy zatem, czy i jaki postęp wykonali Nieznajomy i rafjar od tego czasu.

Mecz będzie streamowany "na żywo". Proszę o potwierdzenie, czy pasuje Wam wszystkim piątek, godz. 21:00.

Gracie do trzech zwycięstw.

Macie dostep do wszystkich nacji.

Zasady bitewne i turniejowe:
http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?12926-Zasady

Wybór nacji
W pierwszej bitwie jako pierwsza wybiera nację i mapę drużyna, która zgłosiła się do turnieju wcześniej, tj. Tuff i Wybobrak. W drugiej bitwie jako pierwsza wybiera nację i mapę drużyna, która zgłosiła się do turnieju później. I tak dalej, na przemian.

Nacje wybierane są według następującej kolejności:
1 bitwa: A B B A
2 bitwa: B A A B
3 bitwa: A B B A
4 bitwa (jeżeli będzie potrzebna): B A A B
5 bitwa (jeżeli będzie potrzebna): A B B A

Powodzenia!

( ͡º ͜ʖ ͡º)
14-03-2016, 16:53
Wyjeżdżam na weekend. Najpóźniej w czwartek mogę grać.

Pirx
14-03-2016, 16:57
To niedobrze. Prośba w takim razie do reszty uczestników o potwierdzenie swojej dostępności - we środę o 21, we czwartek o 21.

Pirx
15-03-2016, 09:32
Ponownie proszę o potwierdzenie terminów - środowego i czwartkowego.

Nieznajomy
15-03-2016, 11:10
Pierwszy termin piatkowy byl dla nas idealny. Sroda i czwartek bedzie to dla nas raczej problem

( ͡º ͜ʖ ͡º)
15-03-2016, 11:23
A dzisiaj?

rafjar
15-03-2016, 13:17
Możemy zagrać w czwartek ok. 21:30. Będzie Wam pasowało?

( ͡º ͜ʖ ͡º)
15-03-2016, 15:33
Mi tak.

tuff_gru
15-03-2016, 16:40
mi tez pasuje

rafjar
18-03-2016, 03:14
Zwyciężył Tuff i Wybobrak (wynik 3-2). Szczere gratulacje i wielkie dzięki Panowie za grę!!

Dziękujemy bardzo za możliwość wzięcia udziału w Mistrzostwach Polski! Była to dla nas wspaniała przygoda, która dała nam sporo frajdy i pozwoliła doświadczyć jak wygląda prawdziwy turniej. Dziękujemy sędziom, youtuberom komentującym nasze mecze i wszystkim osobom związanym z organizacją tego przedsięwzięcia - za ich pracę i poświęcenie swojego czasu. * Specjalne podziękowania dla Panów z SB za pomoc w przygotowaniu się do finałów (i za wiarę).

Seba Fallus III Wielki
18-03-2016, 07:49
3-2 to musiał być bardzo wyrównany mecz chętnie obejrzę powtórki :D

tuff_gru
18-03-2016, 09:34
Dzieki panowie za gre, świetnie się bawiłem.

Gry były różne od szybkich dominujacych po jednej i po drugiej stronie po wyrównane tasiemce z wyżynaniem się do ostatniego człowieka i ganianiem po całej mapie.

Pirx
18-03-2016, 09:40
Z tego co widziałem w pierwszym 3 bitwach, to była jedna prawidłowość - Wybo brał na siebie główne uderzenie Nieznajomego i rafjara, a TUFF to wykorzystywał i cisnął na swojej flance.

Bardzo się cieszę, że mieliśmy wyrównany mecz oraz że się dobrze bawiliście. Przeczuwałem, że tym razem Nieznajomy i rafjar tanio skóry nie sprzedadzą.

Dzięki wielkie za rozegranie meczu i zarwanie nocki. ;)

Gratuluję drużynie Wybobraka oraz TUFF-a zdobycia 3. miejsca w Drużynowych Mistrzostwach Polski!

Gratuluję drużynie Nieznajomego oraz rafjara świetnego - jak na pierwszy oficjalny i wspólny start - wyniku - 4. miejsce to naprawdę konkretny efekt Waszej ciężkiej pracy. A wiadomo że praca popłaca. :P

Nieznajomy
18-03-2016, 10:42
Dzieki za gre, tylko to wasze wybieranie... chyba to jakis zabieg psychologiczny albo drzemaliscie miedzy grami :P . Fajnie bylo, szkoda ze ta pierwsza tak latwo oddalismy ale to na rozgrzewke :)

Dzieki wielkie za cale zawody, swietnie sie bawilem.

tuff_gru
18-03-2016, 11:03
Wybieranie dlugo trwało bo faktycznie dlugo sie zastanawiamy, ale wydluzylo to jeszcze fakt ze Wybobrak źle sie czuł, a ja byłem niewyspany i myslalem jeszcze o robocie ktora potem jeszcze robilem do 4 w nocy. A i tak juz bylem niwsypany bo porpzdniej nocy usnac nie moglem.

piterus
18-03-2016, 16:50
Gratulacje dla Wszystkich, a szczególnie dla Tuffa i Wybobraka za zdobycie 3 miejsca;)