Zobacz pełną wersję : Finał! Kaszanka + Pop517 vs Grand + Mist + Don Vega
Panowie,
wielkie gratulacje za dotarcie do finału Drużynowych Mistrzostw Polski! Teraz został przed Wami ostatni, najważniejszy bój - o tytuł Drużynowych Mistrzów Polski!
Smaczku temu meczowi dodaje fakt, iż spotkaliście się już raz w Grupie. Wtedy mecz grupowy zakończył się remisem, a dopiero dogrywka pokazała wyższość Kaszanki i Pop517. Zobaczymy, która drużyna lepiej odnajdzie się w tym meczu.
Mecz będzie streamowany "na żywo". Proszę o potwierdzenie, czy pasuje Wam wszystkim niedziela, godz. 21:00.
Gracie do trzech zwycięstw.
Macie dostep do wszystkich nacji.
Zasady bitewne i turniejowe:
http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?12926-Zasady
Wybór nacji
W pierwszej bitwie jako pierwsza wybiera nację i mapę drużyna, która zgłosiła się do turnieju wcześniej, tj. Pop517 i Kaszanka. W drugiej bitwie jako pierwsza wybiera nację i mapę drużyna, która zgłosiła się do turnieju później. I tak dalej, na przemian.
Nacje wybierane są według następującej kolejności:
1 bitwa: A B B A
2 bitwa: B A A B
3 bitwa: A B B A
4 bitwa (jeżeli będzie potrzebna): B A A B
5 bitwa (jeżeli będzie potrzebna): A B B A
Powodzenia!
william/kaszanka
14-03-2016, 12:28
SB rządzi
Mi pasuje. Tylko jedna sprawa, trzeba by zrobić próbę streama, bo jeżeli będzie działał jak na finale Bursztynowego szlaku to ten mecz będzie trawł dłużej niż nawet ten najdłuższy
Zgadzam się z propozycją. Jak już ustalimy kto będzie streamował finał, na tygodniu zorganizujemy próbną gierkę. Nie powinno być problemu biorąc pod uwagę Waszą aktywność.
grandcoss
14-03-2016, 17:40
Niedziela dla mnie jak najbardziej ok 21, też pasuje, jednak Mist sygnalizował mi pewne problemy ze swoją dostępnością w godzinach popołudniowo-wieczornych. Zdaję sobie sprawę że opóźnienie steama zmniejszy oglądalność, ale chyba Mist nie będzie miał problemów z sobotą. Zważywszy że Wybobrak wyjeżdża na weekend może, oczywiście to kwestia niepewna, ale może dobrym wyborem byłoby przesunięcie Finału na sobotę?
Potwierdzę to jeszcze u Mista.
william/kaszanka
14-03-2016, 17:42
Sobota mi nie pasuje, zrszeta zgadamy się między sobą i napiszemy
Przepraszam za błedy, piszę z telefonu
william/kaszanka
15-03-2016, 21:07
Niedziela 21, jestesmy umowieni
tuff_gru
16-03-2016, 21:41
Panowie proponuje w piatek probe generalna.
Moze zbierzemy sie wszyscy - Pop, kaszanka, mist, grand, Temer i ja, moze byc tez widownia - pirx, remix, i potestujemy jak wyglada stremowanie na goraca. Z mojej strony techniczne juz jest wszyztsko przygotowane - obsy, hitboxy, plansze do finalu itp. Trzeba tylko potestowac lacza...
Mysle ze zajmie nam to z pol godziny - zagracie jakas probna popierdolke i wsytarczy. Takie cos zrobilbym tez w sobote...
tuff_gru
17-03-2016, 10:44
W sobote mnie nie bedzie
grandcoss
17-03-2016, 15:02
Mnie pasują oba terminy.
william/kaszanka
17-03-2016, 15:05
A mi zaden ;/ moze dzisiaj?
Ewentualnie moze piatek ale bede to wiedzial dopiero w piatek...
tuff_gru
17-03-2016, 15:58
Dzisiaj gramy o 3 miejsce, a wogole mam tyle pracy ze bede siedzial chyba do 3...
tuff_gru
18-03-2016, 21:39
Jestescie panowie?
{{B-S}}Zibi
20-03-2016, 23:11
Gratulacje dla zwycięzców jak i dla drużyny przegranej ale zajmującej drugie miejsce.
DRUŻYNOWYMI MISTRZAMI POLSKI ZOSTALI GRAND, MIST ORAZ DON VEGA. GRATULACJE!
WICEMISTRZOSTWSKI TYTUŁ TRAFIA DO POP517 ORAZ WILLIAM/KASZANKA.
Więcej szczegółów, relacje, podsumowanie już wkrótce.
Gratulacje stworzyliście świetną drużynę.:ok:
william/kaszanka
21-03-2016, 00:04
Gratulacje, wiedziałem że tak będzie (patrz avatar). Dzięki za turniej organizatorom ;)
Gratulacje dla Mistrzów jak i Wicemistrzów!
Dzięki za świetną zabawę w turnieju :), chciałbym podziękować organizatorom, youtuberom oraz wszystkim powiązanym za poświęcony czas i pracę dzięki której mieliśmy okazję rozegrać turniej. Szczególne podziękowania dla kolegów z klanu i innym osobą z którymi trenowałem. Najważniejsze to chyba podziękowanie dla Dona i Grand bo to w sumie dzięki nim miałem okazje zagrać :).
Jedyne czego mogłem się doczepić i zostawia niesmak to fakt że nie miałem okazji zagrać z niektórymi graczami :P to chyba najważniejsze w całym turnieju okazja zagrać z przeciwnikiem którym sprawi, że gra nabiera "kolorów" na nowo. Osoby z którymi miałem okazję się zmierzyć nie zawiodły i przysporzyły sporo problemów w rozgrywkach :), jeszcze raz dzięki za super gry !