PDA

Zobacz pełną wersję : Praca administracyjna i sędziowanie

Pirx
18-03-2016, 12:53
Kształt ligi został już praktycznie uzgodniony. Trzeba jeszcze zrobić Regulamin - jest ktoś chętny? W oparciu o Regulamin MP, ale z uwzględnieniem dyskutowanych zmian i specyfiki ligi.

Każda z lig - czuję że mogą być i 3 - powinna mieć osobnego administratora, który by uzupełniał na bieżąco wszystko. Poza tym potrzebni są Sędziowie, ale tutaj przewiduję już pracę dla Szachistów, jako predestynowanych do takiej roli i posiadających odpowiednie uprawnienia.

Natomiast administratorów chciałbym mianować spośród uczestników niebędących Szachistami.

Na dzień dobry widzę tutaj Kaszankę i Piterusa. Co Wy na to? Ktoś jeszcze jest chętny do pomocy?

Administratorzy:
Andrij
William/Kaszanka

piterus
18-03-2016, 13:11
Kształt ligi został już praktycznie uzgodniony. Trzeba jeszcze zrobić Regulamin - jest ktoś chętny? W oparciu o Regulamin MP, ale z uwzględnieniem dyskutowanych zmian i specyfiki ligi.

Po co się szczególnie męczyć jak jest gotowy ten z medka oczywiście zmiany należy uwzględnić http://forum.totalwar.org.pl/showthread.php?6787-Liga-Polska-Medieval-II-Regulamin

Na dzień dobry widzę tutaj Kaszankę i Piterusa. Co Wy na to? Ktoś jeszcze jest chętny do pomocy?

Ja nie mogę stwierdzić na 100%, że będę pomagał zobaczymy jeszcze.

Pirx
18-03-2016, 15:07
Kto się podejmie przerobienia Medkowego Regulaminu na Romkowy?

Andrij Marszałek
20-03-2016, 10:54
Myślę że mógłbym się podjąć administrowania najniższej ligi. Mogę jednak od razu powiedzieć że będę mógł się tym zajmować mniej więcej w godzinach od 15 do 23 w dni powszednie. W soboty i niedziele różnie. Oczywiście nie mam namyśli że cały czas będę na forum i sprawdzał wyników. Wszystko w sensownych ilościach ;)

william/kaszanka
21-03-2016, 08:41
Mogę się tym zająć, tak jak gadaliśmy na steam ;) ale trzeba ruszać jak najszybciej, żeby zagrać chociaż 2 sezony, zasady i resztę mamy w miarę ustalone, podsumować poczekać 2 dni na ewentualne sprzeciwy i ruszać?

Przepraszam za błedy, piszę z telefonu

Pirx
21-03-2016, 10:06
Zanim ruszą zapisy, ktoś musi ogarnąć Regulamin. Ja mam wystarczająco dużo prawniczej roboty w robocie, żeby jeszcze pisać regulaminy "po pracy". ;) Także czekam na chętnego.

Link do Medkowego regulaminu jest w tym temacie. Trzeba by ten regulamin przerobić pod kątem Romkowej ligi plus dodać ustalenia z innych tematów.

Edit: Potrzebujemy jeszcze jednego administratora.

william/kaszanka
21-03-2016, 11:28
Zrobię to wieczorem z Grandem ;)

Przepraszam za błedy, piszę z telefonu

Pirx
25-03-2016, 10:55
Potrzebni są jeszcze dwaj administratorzy.

Czekamy na zgłoszenia.

hdshovcase
25-03-2016, 11:30
Ja się zgłoszę (wydaje mi się jednak, że na 4 ligi osób się nie uzbiera, ale zobaczymy)

Pirx
25-03-2016, 11:37
Dzięki. :) To jeszcze jedna osoba.

PS: niewiele ponad godzina minęła a już mamy 7 chętnych. Zobaczymy co się ruszy, jak już rozpoczniemy promocję na poważnie.

Polemajos
25-03-2016, 12:10
Jak się nikt bardziej kompetentny nie zgłosi, to ja również mogę pomóc.