Zobacz pełną wersję : Sonda - zasady
Każdy gracz, który zapisał sie do jednej z Lig Rome 2 uprawniony jest do oddania głosu w niniejszej sondzie, która ma na celu ustalenie, czy chcecie w pierwszym sezonie grać na zasadzie maks 6 takich samych jednostek, czy też maks 4 takie same jednostki.
Głos Bebecha będzie się liczył dopiero po zapisaniu do Ligi Rome. :)
Najpierw zagłosowałem a potem przeczytałem zasady :) możesz skasować mój głos:)
Wolę żebyś się sam poprawił poprzez zapis do Ligi. :D
Na razie 10 do 7 na korzyść maks 6 takich samych.
Jestem za "maks 6 takich samych jednostek" w pierwszym sezonie Lig Rome 2.
Faktem jest, że mało osób miało okazję przetestować na poważnie zasadę maks 4 takie same jednostki, bo trudno za taki test uznać rozegranie kilku bitew w ramach Prefekta. Tak więc na początek proponowałbym bardziej "typowe" zasady w tym punkcie. Jednocześnie, sugerowałbym stosowanie przez najbliższy miesiąc zasady maks 4 takie same jednostki w ramach luźnych, Czwartkowych gier.
Bo jednak docelowo dla mnie zasada maks 4 takie same jednostki jest dużo ciekawsza z perspektywy taktycznej - zmusza bowiem do poszukiwania nowych dróg i trochę przetasowuje hierarchię nacji. Więc w drugim sezonie Lig Rome 2 będą już optował za zmianą na 4.
Można na Czwartkach grać na 4 jednostki, bo w sumie jakby nie patrzeć w 2 sezonie i tak na tych zasadach zagramy :D
Andrij Marszałek
30-03-2016, 14:10
Od 2 tygodni trenowałem na max 4 :mrgreen:
Czy głos Barsy będzie brany pod uwagę?;D
Swoją drogą pozdrawiam, bdb gracz niegdyś...
Nie będą i potwierdzam. ;)
Seba Fallus III Wielki
31-03-2016, 16:05
Ja mam nadzieje że starzy wyjadacze zapiszą się jeszcze do ligi i ich głosy będą brane pod uwagę :) Brakuję tuffa,wybobraka,popa ,mista, granda itd. wypełnili by oni SL i 1L
Kaszanki również już brakuje. ;)
Jeszcze został 1 dzień, a jak nie to kolejne sezony. ;)
Zwyciężyła zasada maks 6 takich samych jednostek. Więc gramy według niej w 1 sezonie. Dziękuję wszystkim za udział w sondzie, także tym, którzy ostatecznie nie zdecydowali się zapisać. ;)