PDA

Zobacz pełną wersję : Ankieta dotycząca gry w TW:Attila

mackoff
25-03-2016, 17:16
Zakładam ankietę dotyczącą chęci gry bitew multiplayer w Total War: Attila.

Wiemy że u nas króluje Rome 2 ale Attyla cały czas się rozwija i ta ankieta ma na celu pokazać czy jest sens próby aranżacji wspólnej gry w większym gronie na Teamspeak.

Aktualnie mamy parę osób regularnie grających na polskiej scenie ale grają głównie między sobą (głównie klan Sacred Band).

Czy znajdą się dodatkowe osoby aby ożywić trochę najnowszy tytuł Total War na multiplayer?

Prośba o odpowiedź w ankiecie i zgłoszenie chęci do gry w tym temacie w formie posta.

Dziękuje

Ja już zagłosowałem na tak.

DonVega
25-03-2016, 19:13
Nie ma co się oszukiwać Attyla jest inna niż Rome2. Jest szybsza, dynamiczniejsza i przeciwieństwie do Roma 2 nie wybacza błędów. Na turniejach za wschodnią granicą gracze nieźle sie bawią - aktualnie gramy w turnieju CUP NATIONS właśnie na Attyli gdzie zgłosiło się 63 graczy wśród których są zawodnicy którzy świetnie sobie radzili na Rome 2 i to samo czynią na Attyli - a więc można. Z tego co zobaczyłem na filmikach Warhammer będzie miał podobną dynamikę starć więc i tak trzeba się będzie przestawić :). Ja jestem jak najbardziej ZA

Mist
25-03-2016, 20:45
podbijam post Dona, Warhammerowie jest bliżej do Attyli niż do Romka więc przydało by się jednak trochę pograć w ten tytuł (to zachęta do tych sceptycznych), i tak samo jak wyżej nie można się denerwować po pierwszych paru porażkach bo gra jest dużo szybsza niż Romek co nie zmienia faktu, że po nauczeniu się paru trików i rozegraniu kilku gier jest satysfakcja z wygranej :)

Inferno
25-03-2016, 23:58
Nie będę podbijał postów innymi postami :P co nie znaczy, że się nie zgadzam.... dodam tylko nie lubisz Attyli nie lubisz TW znaczy polubisz: http://www.gry.pl/gra/slimak-bob?adwordsKeyword=_inurl%3A%2Fgra%2F&adwordsAdgroupId=9161983649&gclid=CI_euJr33MsCFWKzcgodkAkKGA
Polecam najbardziej zdegustowanym graczom :P

Pirx
28-03-2016, 20:52
Zagram od czasu do czasu, nie jest to Romek, ale faktem jest, że Warhammer będzie dużo bardziej zbliżony do Attyli, niż do Romka. Choćby biorąc pod uwagę szybkość i dynamiczność starcia.

Polemajos
29-03-2016, 13:39
Jestem na zdecydowane nie.