Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Tydzień 1. (Runda 2) Defungor - KobraxoPL

Polemajos
04-04-2016, 15:51
Zapraszam do umawiania się na termin meczu. Jako pierwszy nację wybiera gracz znajdujący się wyżej w tabelce, zaś w drugim meczu osoba znajdująca się niżej w tabelce. Wszystkie informacje o ułożeniu kolejności w tabelkach oraz tabelę ligi znajdziecie tutaj (http://challonge.com/cekgsev9).

W jednym tygodniu rozgrywamy 2 rundy - po 2 mecze na każdą, czyli w sumie 4 bitwy. Macie na to czas do 11 kwietnia włącznie. Przypominam również o podawaniu tu wykorzystanych frakcji i wrzucaniu screenów z wyników bitew. Ponadto proszę o wysyłanie powtórek na odpowiedni adres, czyli totalwarorgplkontakt@gmail.com.

Ustalanie terminów ma ważność jedynie w tym wątku.

Pozdrawiam i życzę powodzenia,

Polemajos

Kobrax
04-04-2016, 15:58
Siemka. Defungor kiedy możesz grać?
Ja mogę grać do czwartku z czwartkiem włącznie w godzinach wieczornych (17-24).
W środę mam cały dzień wolny jakby co.
W piątek nie mogę zagrać bo pracuje piątek i sobota 23-7. Tak więc weekend tylko w godzinach 17-20.
Jak tylko jestem na steamie poza tymi godzinami i możesz zagrać to też będę mógł na pewno zagrać.
Muszę wcześniej jednak z Iturielem zagrać.

Defungor
04-04-2016, 17:54
Siemka. Defungor kiedy możesz grać?
Ja mogę grać do czwartku z czwartkiem włącznie w godzinach wieczornych (17-24).
W środę mam cały dzień wolny jakby co.
W piątek nie mogę zagrać bo pracuje piątek i sobota 23-7. Tak więc weekend tylko w godzinach 17-20.
Jak tylko jestem na steamie poza tymi godzinami i możesz zagrać to też będę mógł na pewno zagrać.
Muszę wcześniej jednak z Iturielem zagrać.

Dokładnie w takich samych godzinach co ty mogę grać, więc raczej nie powinno być większego problemu, zresztą codziennie jestem na steam po 18 do 2 w nocy każdego dnia.

Kobrax
04-04-2016, 18:07
To może środa na 19/20? Jutro gram z Iturielem.
EDIT. Będziemy się łapać na steamie. Z rozegraniem nie powinno być większego problemu bo w tych samych godzinach jesteśmy online. Musimy poczekać tylko na zakończenie 1 rundy.

Defungor
04-04-2016, 21:54
To jesteśmy umówieni na 20 w środę.

Kobrax
06-04-2016, 17:56
Wygrał Defungor 2:0

Wykorzystane nacje:
Kobrax - Armenia, Bojowie
Defungor - Kolchida, Tylis

Dzięki wielkie za grę :)

Defungor
06-04-2016, 17:57
Defungor 2:0 Kobrax

Kolchida <--- Armenia
Tylis ---> Bojowie

Strzałki wskazują na tego co wybierał frakcje.